záchrana dat
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- blackjack21
- Nováček

-
záchrana dat
Zdravím. Nemá někdo zkušenost s nějakou firmou, která zachraňuje data z poškozených disků? Na netu jsem jich našel dost, ale raději si nechám poradit. Zajímají mě hlavně ceny a jak dlouho taková záchrana dat trvá. Díky.
- matýsek
- Nováček

-
Re: záchrana dat
Ahoj, mohla bych Ti doporučit firmu DATARECOVERY (www.zachrana-dat.cz). Zrovna nedávno jsem jejich služeb využila, protože se mi také rozbil hard disk. Nejdříve mi udělali zdarma diagnostiku, po které mi sdělili fakt dost dobrou cenu (čekala jsem ceny mnohem vyšší), na kterou jsem samozřejmě ihned přikývla. Ani ne za 2 týdny mi volali, že je záchrana dat hotová. A navíc při vyzvednutí zachráněného disku jsem od nich ještě dostala 300 Kč poukázku na nákup v czech computeru.
- nalezenecek
- Nováček

-
Zdarec. Díky za pomoc. Mám totiž taky problém s HDD. Dal jsem na Tvou radu a mrkl jem na www.zachrana-dat.cz. Dočetl jsem se, že poskytují 30% slevu na obnovu dat, pokud mám ISIC kartu. Příští týden tam zajdu a uvidím. Jo a to s těmi poukázkami na 300 Kč do Czech computeru mají uvedeno dokonce i na webu 
- zombux
- Odborník PCT

- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

To se nam tu sebehlo cerstve zalozenych novacku nezistne vychvalujicich jednu a tu samou firmu. 
- zombux
- Odborník PCT

dobrý postřeh, mě to přijde spíš jako reklama na spřízněnou firmu CZCN_o_c_l_a_f píše:To se nam tu sebehlo cerstve zalozenych novacku nezistne vychvalujicich jednu a tu samou firmu.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- maxipes_fik
- Nováček

-
Mám takové tušení, že když napíšu, že mám s www.zachrana-dat.cz taky dobré zkušenosti, tak jako nováček dostanu pěkného sprda...
Když jsem tam měl disk na záchranu dat já, tak ale zrovna žádné kupóny nerozdávali 
- Freeekulin
- Nováček

Musim se jen připojit. Jsou fakt dobří, rychlí, levní. (Klidně kamenujte, jen referuju)