mám docela zajímavý problém. Po dlouhé době jsem si řekl, že bych si mohl něco zahrát. Ovšem, už jsem narazil na třetí hru, která mi nepochopitelně z ničeho nic začne lagovat.
Pokusím se popsat problém: Normálně hraji, hra běží krásně, konkrétně Hitman Blood Money (na plné detaily), hraji.. a po určité době se mi začne nesnesitelně lagovat (prostě z ničeho nic rapidně klesne FPS tak, že je to téměř nehratelné), to po jisté době přejde a hra běží zase normálně.. ovšem třeba za půl hodiny je to tu zase, opět klesne FPS, opět to neskutečně trhá, po tak dvou minutách to přejde a běží to opět normálně..
Dobrý.. tak že si zahraji S.T.A.L.K.E.R.a Shadow of Chernobyl, opět, hraji (vše na plné detaily, přiznávám, mašinu nemám bůh ví jak výkonnou, ale zvládá to nádherně).. hraji, všechno v pohodě, krásně běží, ale po určité době se to opět začne lagovat, stejně jak v Hitmanovi, trvá to tak 2 minuty, pak to přejde a hra běží opět normálně.. a takhle stále..
Třetí hra - Full Spectrum Warrior.. ovšem ta mi trhá i v menu, tam dokonce trhají i úvodní animace ... zapnu hru, chvilku to trhá, pak to přejde a hra běží normálně.. po nějaké době opět ..
Nechápu proč, třeba Gothic 3, ačkoli to zní neuvěřitelně
Moje sestava je
Asrock 775Dual-VSTA
Intel Pentium 4, 3,01Ghz
2x 1Gb RAM, 667mhz
nVidia GeForce 9600GT 512Mb
Mašina není bůh ví jak našláplá, ale všechny tyto hry mi běží na plné detaily (pravda, jsou starší