Zdravím,
Mohli byste mi doporučit nějakou www kde jsou otestovány všechny Catalysty? Popřípadě mi doporučit jakou verzi.
Rád bych si pro tuhle kartu vybral driver který z ní vymáčkne maximum a přitom ji nebude zatěžovat-celý počítač zbytečnými funkcemi. O nové hry mi nejde ale dejme tomu abych z cca 2 a více let starých vytáhl maximum. Někde jsem četl že nové catalysty podporují funkce které nevyužiji a spíš to starší kousky zpomaluje. Miomochodem u karty je jednojádro Athlon 3800+ a 2gb ram.
Dík za rady či tipy který ovladač by byl nejvhodnější.
Ati hd 2600xt driver
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- adfmiga
- Nováček

-
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Ati hd 2600xt driver
To se nemusí linkovat, HD2600 vychází z R6xx architektury ala to na čem ATI staví dodnes, tudiž dnešní drivery jsou stále optimalizovány pro tuto architekturu, nejlepší proto bude použít ten nejnovější, kdyby nešel, tak zkus 10.3.
- adfmiga
- Nováček

-
Tak ja tam mám nejnovější tahle série je pořád podporovaná ale de o to že tam přidávaj pořád něco - někde sem čet že tam např. přidali něco na zpracovaní vody a pak na starších kompech kleslo fps o 20% ve staších hrách když člověk má hd2600.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

O ničem takovém nevím. Toto si pamatuji naposledy u Nvidie za dob geforce 4 kdy po příchodu FX NV v driverech schválně sabotovala výkon GF4TI v 3Dmarkách (hrách naštstí ne) aby zakryla jak je FX chabá. Ale u novodobejch karet žádnej pokles výkonu s drivery nepozoruji.
- Krteq
- Čestný člen

-
Nebyl by link? Situaci okolo GPU sleduju už pár let, ale tohle mi asi uniklo.adfmiga píše:...někde sem čet že tam např. přidali něco na zpracovaní vody a pak na starších kompech kleslo fps o 20% ve staších hrách když člověk má hd2600.
- adfmiga
- Nováček

-
Tak to už vážně nevim kde sem na to káp
Zkusim popátrat bylo to na nějakym foru.