Ati hd 2600xt driver

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
adfmiga
Nováček
Nováček

Ati hd 2600xt driver

Příspěvek od adfmiga »

Zdravím,

Mohli byste mi doporučit nějakou www kde jsou otestovány všechny Catalysty? Popřípadě mi doporučit jakou verzi.

Rád bych si pro tuhle kartu vybral driver který z ní vymáčkne maximum a přitom ji nebude zatěžovat-celý počítač zbytečnými funkcemi. O nové hry mi nejde ale dejme tomu abych z cca 2 a více let starých vytáhl maximum. Někde jsem četl že nové catalysty podporují funkce které nevyužiji a spíš to starší kousky zpomaluje. Miomochodem u karty je jednojádro Athlon 3800+ a 2gb ram.

Dík za rady či tipy který ovladač by byl nejvhodnější.
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Ati hd 2600xt driver

Příspěvek od DOC_ZENITH »

To se nemusí linkovat, HD2600 vychází z R6xx architektury ala to na čem ATI staví dodnes, tudiž dnešní drivery jsou stále optimalizovány pro tuto architekturu, nejlepší proto bude použít ten nejnovější, kdyby nešel, tak zkus 10.3.
adfmiga
Nováček
Nováček

Příspěvek od adfmiga »

Tak ja tam mám nejnovější tahle série je pořád podporovaná ale de o to že tam přidávaj pořád něco - někde sem čet že tam např. přidali něco na zpracovaní vody a pak na starších kompech kleslo fps o 20% ve staších hrách když člověk má hd2600.
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

O ničem takovém nevím. Toto si pamatuji naposledy u Nvidie za dob geforce 4 kdy po příchodu FX NV v driverech schválně sabotovala výkon GF4TI v 3Dmarkách (hrách naštstí ne) aby zakryla jak je FX chabá. Ale u novodobejch karet žádnej pokles výkonu s drivery nepozoruji.
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

adfmiga píše:...někde sem čet že tam např. přidali něco na zpracovaní vody a pak na starších kompech kleslo fps o 20% ve staších hrách když člověk má hd2600.
Nebyl by link? Situaci okolo GPU sleduju už pár let, ale tohle mi asi uniklo.
adfmiga
Nováček
Nováček

Příspěvek od adfmiga »

Tak to už vážně nevim kde sem na to káp :) Zkusim popátrat bylo to na nějakym foru.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“