zrušit internet temporary files

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zrušit internet temporary files

Příspěvek od bokononista »

vytáčí mě, že když začnu stahovat z netu něco na D: tak se to duplikuje dočasně i na C: ... takže dochází k milým hláškám typu "na disku C: není dostatek volného místa" - i kdyz kopíruju na D: ... nedá se to nějak vypnout? zkoušel jsem WinXP Manager, kde je nejaká podobná položka na odstranění Internet Temporary Files, ale dělá mi to stále ... díky za rady :)
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Co takhle zkusit pouzivat nejaky download manager, např. FlashGet ... Tak se ti to bude stahovat jen do jednoho mista a navic to bude stahovat o cosik rychleji...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Temporary internet files si muzes presunout klidne na D, pokud ti presne tohle vadi, tohle chovani je naprosto logicke, behem stahovani se prece musi castecne stazeny soubor nekam ukladat a z hlediska programu je jednodussi, kdyz se program chova ke vsem souborum, ktere stahuje, uplne stejne (nepouziva se nekolik tempu, podle toho, kam se soubory stahuji)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

pouzivej download manager, treba Get Right nebo Flash Get. jednak muzes vybrat slozku, kam se to ma stahovat a taky muzes pri preruseni stahovani pomoci toho download manageru navazat na misto, kde se to stahovani seklo a pokracovat dal.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

s download managerem se da jedine souhlasit, stahovani IE je oproti vymozenostem download manageru ponekud spartanske...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ja používám reget, ale momentálně s ním mám problém :) stahuju jinak přes něj, ale občas z lanu jen něco přechytnu drag&drop kam přesně chci (třeba filmy), abych to nemusel pak kopírovat z nějakého incomingu do filmu. já jen, jestli třeba není jednoduchá možnost tohle spravit :) .. jak vidím, budu používat DM asi na všecko. díky za rady
Half-Death
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Half-Death »

bokononista píše:já jen, jestli třeba není jednoduchá možnost tohle spravit
presunout temporary internet files nebo vypnout nebo omezit velikost
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Half-Death píše:
bokononista píše:já jen, jestli třeba není jednoduchá možnost tohle spravit
presunout temporary internet files nebo vypnout nebo omezit velikost
dobre, jakym zpusobem vypnu nebo omezim tuto slozku? (nejlíp vypnu) .. na net mam operu, chci to zrusit, aby to nepouzíval ie pri tahani z lanu (to nevim proc pouziva) - drag & drop v oknech
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zkus se podivat tam, kde se temporary internet files nastavujou (uvaha, na kterou je potreba IQ docenta astrofiziky :? )
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dony píše:zkus se podivat tam, kde se temporary internet files nastavujou (uvaha, na kterou je potreba IQ docenta astrofiziky :? )
jak milé :) napadá mě jen IE
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no dobře rád bych je omezil, ale nejde to :) ať dělám co dělám, když je stáhnu třeba na 1Mb, tak mi stále ukládá dvojmo filmy o 1Gb. Četl jsem, že je to chyba Microsoftu, co mám dělat? http://support.microsoft.com/?kbid=301057 .... tady je důkaz, nechci, abych měl všecko z lanu dvojmo, totalcmd nepoužívám.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

=> use downloadmanager...
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dony píše:=> use downloadmanager...
.. no práve to bych rád, ale nemůžu najít žádný vhodný :), proto zakládám toto téma :) http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=51778 ... nejspíš dneska člověk opravdu nemá na výběr a musí používat totalcmd :)
bonavox
Začátečník
Začátečník

Re:

Příspěvek od bonavox »

Dony píše:zkus se podivat tam, kde se temporary internet files nastavujou (uvaha, na kterou je potreba IQ docenta astrofiziky :? )
No, hledám sice jak Temporary Internet Files přesunout z C: do F: (RamDisk), ale tyto odpovědi jsou opravdu velmi nápomocné (neboli k ho***). Čili aktualizuju dotaz - jak se dá Temporary Internet Files přesunout na jiný disk? Přímo ve Win jsem na to nepřišel, v Chrome jsem žádnou volbu nenašel.

//jan.svoboda - úprava výrazu - Klídek, nemluv tu sprostě.
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: zrušit internet temporary files

Příspěvek od Maranov »

Zklidni se.

Nejjednodušší řešení těchto přesunů: symlinky. :-) Přesunout, místo originálního umístění dát symlink a hotovo. Nemusíte nic přenastavovat a vše bude fungovat stále stejně.

Kód: Vybrat vše

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc753194(WS.10).aspx
//jan.svoboda - oprava odkazu, bez code nebyl odkaz na kliknutí funkční
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: zrušit internet temporary files

Příspěvek od LiveBomb »

PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“