Pouzival som chyvilu Windows 7 x64 + Ati Catalyst 9.5, notebook Asus m51Va, Mobility Radeon 3650.
Vsetko krasne fungovalo, az kym som nechytil vir a musel nasledovat format. Co som presiel na Win7, mal system v sebe uz graficky ovladac (Microsoft Corporation WDDM 1.1), ale ja mam vlastny, tak som v device managery dal uninstal a nasledne naistaloval vlasty Catalyst 9.5. Ale po vire som naistaloval system na novo a ZRAZU tento sposob nefunguje!! Dam uninstal na integorvany driver, naistalujem svoj Catalyst 9.5, restart a po restarte si system zase nadrbe vlastny ovladac a kasle na to, ze som naistaloval svoj. Neviete kde moze byt problem?! Pred virom, mi tento ovladac fungoval bezchybne, device managager hlasil spravy ovladac a naistalovalo sa mi aj Catalyst Control Center, teraz nic, nova instalacka systemu (Win7X64), nejde naistalovat vlastny driver a ani Catalyst Control CEnter. uz som z toho zufaly, dakujem za radu.
Windows 7 + Ati Catalyst
Moderátor: Don
- intd
- Nováček
-
- zombux
- Odborník PCT
Re: Windows 7 + Ati Catalyst
většinou se instaluje Catalyst přímo, nechápu proces "odinstalace WDDM driveru", to je nesmysl. prostě nahodím Catalyst, a pokud se ovladač nepřepne sám, ručně to změním. není třeba nikde nic "odinstalovávat".
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- intd
- Nováček
-
Re: Windows 7 + Ati Catalyst
ok super vdaka, ovladac sa prepol, CCC funguje.
co je vtipne, tak tato moznost mi zase nefungovala minule.
ok, vadaka za radu.
co je vtipne, tak tato moznost mi zase nefungovala minule.
ok, vadaka za radu.