Windows 7 + Ati Catalyst

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
intd
Nováček
Nováček

Windows 7 + Ati Catalyst

Příspěvek od intd »

Pouzival som chyvilu Windows 7 x64 + Ati Catalyst 9.5, notebook Asus m51Va, Mobility Radeon 3650.

Vsetko krasne fungovalo, az kym som nechytil vir a musel nasledovat format. Co som presiel na Win7, mal system v sebe uz graficky ovladac (Microsoft Corporation WDDM 1.1), ale ja mam vlastny, tak som v device managery dal uninstal a nasledne naistaloval vlasty Catalyst 9.5. Ale po vire som naistaloval system na novo a ZRAZU tento sposob nefunguje!! Dam uninstal na integorvany driver, naistalujem svoj Catalyst 9.5, restart a po restarte si system zase nadrbe vlastny ovladac a kasle na to, ze som naistaloval svoj. Neviete kde moze byt problem?! Pred virom, mi tento ovladac fungoval bezchybne, device managager hlasil spravy ovladac a naistalovalo sa mi aj Catalyst Control Center, teraz nic, nova instalacka systemu (Win7X64), nejde naistalovat vlastny driver a ani Catalyst Control CEnter. uz som z toho zufaly, dakujem za radu.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Windows 7 + Ati Catalyst

Příspěvek od zombux »

většinou se instaluje Catalyst přímo, nechápu proces "odinstalace WDDM driveru", to je nesmysl. prostě nahodím Catalyst, a pokud se ovladač nepřepne sám, ručně to změním. není třeba nikde nic "odinstalovávat".
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
intd
Nováček
Nováček

Re: Windows 7 + Ati Catalyst

Příspěvek od intd »

ok super vdaka, ovladac sa prepol, CCC funguje.
co je vtipne, tak tato moznost mi zase nefungovala minule.
ok, vadaka za radu.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“