No momentálně jsem drobet zaraženej z toho HP ZR30W - viz poznámka o tom že ho 5x reklamovali
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... e#p8040819
když to tak shrnu tak HP:
+ má miliardu barev, odost lepší inputlag, je levnější a asi stále lepší jak LG W3000H
- nemá osd (to LG taky nema, tak mi to neva), ta reklamace mě fakt záráží, zmíněná homogenita
DELL:
+ fakt asi výbornej panel - barvy, jas atd, dost vstupů, osd
- inputlag, cena
- tak nevim... jinak "recenze" mi přišla jako pěknej souhrn občas subjektivních názorů

ale věřím že bych z něj byl taky nadšenej

ještě sem to pořádně nepročetl, ale z prvních řádek a dojmu dávam tak 7/10 ... to ted dočtu a pak dam vědět

.
Původně jsem si ho chtěl poslat z USA, ale když sem si spočetl clo a dph tak se nedivim když v usa stojí 1000 usd že u nas stojí 35 tis ...vrrrr
//edit:
ale stou spotřebou je to v realu pěkny.... už sem docela obával. začínam se pomalu přiklánět k tomu DELLu... mohl bys pak někde ukrást nějaky CRT a porovnat ten inputlag? tak jako v tý recenzi na HP ?

fakt by mě to zajmalo...
- jinak sem to cely dočetl... moc se mi libi že monitor nikde neprosvítá...tak jako u LG a podsvícení asi bude docela stabilní...tak ted fakt vaham mezi timhle a tim HP ... pěkně si mě naladil...
P.S: až ti vyprší žlutá karta

tak mi pošli tu PM nebo mi zkus nadhodit icq.. potřeboval bych s tebou pokecat

thx