Duke Nukem Forever

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Duke Nukem Forever

Příspěvek od Still.Lord »

I kdyby to byl "remake DN3D" tak je mi to fuk. Duke má koule sám o sobě a ty jeho hlášky :wink: Asi mám růžové brýle :)
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

konecne..na tohle sem cekal jak kotatko :D mazeeec !
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak si změn podpis Deywe :lol:
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Nezni mi dobre, ze tam bude "zabavny" nekonecny health. Za vetu ve stylu: "Halo i Call of Duty ten dynamickej health maji taky, takze mi to tam taky dame!" by si zaslouzili par facek...
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Radši bych teda viděl Borderlands 2, to je koncept, na kterym se dá sakra stavět...Dukovi bylo asi nejlíp jako nejlegendárnější vaporware.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pokud dodrží herní koncept podle materiálů z 3D Realms, budu spokojen..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

yuri.cs píše:Nezni mi dobre, ze tam bude "zabavny" nekonecny health. Za vetu ve stylu: "Halo i Call of Duty ten dynamickej health maji taky, takze mi to tam taky dame!" by si zaslouzili par facek...
Duke vždycky byl zábavná střílečka, ne nějaká psychologická hra na realitu, kde by hráč musel nutně hlídat každý kousek healthu. jestli koncept nekonečného healthu nijak nenaboří celkovou zábavu, nehledal bych v tom nutně problém.
@Still.Lord: no, vzhledem k tomu že původní koncept je z roku 1996/7, nemyslím si že je únosné aby to podle něj udělali. už těch několik trailerů které se v průběhu let objevily, ukazujou ohromný posun v pojetí hry. což je jasné, musí držet krok s dobou. tupá mlátička stylu Serious Sam byla prvních 30 minut zábava, pak už ale šílená nuda.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

@zombux: "Gearbox dostal kompletní materiály, co 3D Realms vytvořili od restartu projektu v roce 2006 do uzavření interního studia v květnu 2009. V době uzavření studia 3D Realms byl Duke Nukem rok od vydání, tj. zbýval zhruba rok práce. Gearbox na hře pracuje necelý rok. Podle slov Randyho Pitchforda dal Gearbox dohromady všechny materiály, co dostal od 3D Realms, v celistvou hru a nyní je prý ve fázi vylepšování ("polish"). Tolik oficiální zdroje"
To jsem se dočetl v diskuzi na Bonuswebu. Osobně jsem si tohle tvrzení neověřoval :wink:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hm, nějakou dobu zabere než nový tým pochopí co předchozí programátoři zdrojákem vlastně mysleli, už jen to zabere ohromné množství času. ale myslím že to půjde. Gearbox nejsou úplní looseři, s datadiskama pro HL se blýskli, Borderlands mě bavilo, i když jen do doby než jsem zjistil že mobové v jednou vyčištěných územích se neustále respawnujou, v tom momentě následoval reinstal (doufám že do DNF nějaká takováhle hovadina nepronikne)
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

s datadiskama pro HL ?? podle me udelali jenom opposing force --- to byl pro me osobne nejlepsi HL :) pak jeste brothers in arms prece taky spica..a borderlands a ted duke nukem forever no neni to skevely ?:D uz se tesim az budu slapat na malicky prasatka a trhat jim hlavy :-))

http://www.youtube.com/watch?v=rMcB8h8I ... re=related do you wanna dance ? :D
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

zombux píše:hm, nějakou dobu zabere než nový tým pochopí co předchozí programátoři zdrojákem vlastně mysleli, už jen to zabere ohromné množství času. ale myslím že to půjde. Gearbox nejsou úplní looseři, s datadiskama pro HL se blýskli, Borderlands mě bavilo, i když jen do doby než jsem zjistil že mobové v jednou vyčištěných územích se neustále respawnujou, v tom momentě následoval reinstal (doufám že do DNF nějaká takováhle hovadina nepronikne)
Proč by to pronikalo do DNF, když je to uplně jinej žánr? Respawn funguje snad v každý diablovce, a to je i Borderlands.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

K čemu je ti v DNF respawn? K ničemu.
Respawn je dobrý ve hrách kde sbíráš zkušenosti a věci.. DNF není RPG
kurcatovium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurcatovium »

DNCORNHOLIO :-) To jsem teda zvědavý, jestli z toho po tolika letech opravdu něco bude.
PC: ano :D
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

asi si opäť kúpim desktop :comp: :devil:
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Tak jsem si dovolil napsat novinku: V pekle začalo mrznout – brzo vyjde Duke Nukem Forever! http://bit.ly/duke-forever
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

super clanek :) koukam ze se taky tesis na blondacka :D
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

No nevím, Mě víc bavil Shadow Warrior. :D
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

bozeee..delas chute :D nech toho :D
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hodil jsem to i do "novinky".. Prohledal jsem trochu web a našel nějaké zajimavé plakáty
http://www.analoghype.com/wp-content/up ... r_copy.jpg
http://www.3drealms.com/duke4/images/DN ... 0x1600.jpg
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“