Duke Nukem Forever
Moderátor: Baneshee
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Duke Nukem Forever
I kdyby to byl "remake DN3D" tak je mi to fuk. Duke má koule sám o sobě a ty jeho hlášky
Asi mám růžové brýle 
- Deyw
- Začátečník

konecne..na tohle sem cekal jak kotatko
mazeeec !
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak si změn podpis Deywe 
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nezni mi dobre, ze tam bude "zabavny" nekonecny health. Za vetu ve stylu: "Halo i Call of Duty ten dynamickej health maji taky, takze mi to tam taky dame!" by si zaslouzili par facek...
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Radši bych teda viděl Borderlands 2, to je koncept, na kterym se dá sakra stavět...Dukovi bylo asi nejlíp jako nejlegendárnější vaporware.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud dodrží herní koncept podle materiálů z 3D Realms, budu spokojen..
- zombux
- Odborník PCT

Duke vždycky byl zábavná střílečka, ne nějaká psychologická hra na realitu, kde by hráč musel nutně hlídat každý kousek healthu. jestli koncept nekonečného healthu nijak nenaboří celkovou zábavu, nehledal bych v tom nutně problém.yuri.cs píše:Nezni mi dobre, ze tam bude "zabavny" nekonecny health. Za vetu ve stylu: "Halo i Call of Duty ten dynamickej health maji taky, takze mi to tam taky dame!" by si zaslouzili par facek...
@Still.Lord: no, vzhledem k tomu že původní koncept je z roku 1996/7, nemyslím si že je únosné aby to podle něj udělali. už těch několik trailerů které se v průběhu let objevily, ukazujou ohromný posun v pojetí hry. což je jasné, musí držet krok s dobou. tupá mlátička stylu Serious Sam byla prvních 30 minut zábava, pak už ale šílená nuda.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
@zombux: "Gearbox dostal kompletní materiály, co 3D Realms vytvořili od restartu projektu v roce 2006 do uzavření interního studia v květnu 2009. V době uzavření studia 3D Realms byl Duke Nukem rok od vydání, tj. zbýval zhruba rok práce. Gearbox na hře pracuje necelý rok. Podle slov Randyho Pitchforda dal Gearbox dohromady všechny materiály, co dostal od 3D Realms, v celistvou hru a nyní je prý ve fázi vylepšování ("polish"). Tolik oficiální zdroje"
To jsem se dočetl v diskuzi na Bonuswebu. Osobně jsem si tohle tvrzení neověřoval
To jsem se dočetl v diskuzi na Bonuswebu. Osobně jsem si tohle tvrzení neověřoval
- zombux
- Odborník PCT

hm, nějakou dobu zabere než nový tým pochopí co předchozí programátoři zdrojákem vlastně mysleli, už jen to zabere ohromné množství času. ale myslím že to půjde. Gearbox nejsou úplní looseři, s datadiskama pro HL se blýskli, Borderlands mě bavilo, i když jen do doby než jsem zjistil že mobové v jednou vyčištěných územích se neustále respawnujou, v tom momentě následoval reinstal (doufám že do DNF nějaká takováhle hovadina nepronikne)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Deyw
- Začátečník

s datadiskama pro HL ?? podle me udelali jenom opposing force --- to byl pro me osobne nejlepsi HL
pak jeste brothers in arms prece taky spica..a borderlands a ted duke nukem forever no neni to skevely ?:D uz se tesim az budu slapat na malicky prasatka a trhat jim hlavy
)
http://www.youtube.com/watch?v=rMcB8h8I ... re=related do you wanna dance ?
http://www.youtube.com/watch?v=rMcB8h8I ... re=related do you wanna dance ?
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Proč by to pronikalo do DNF, když je to uplně jinej žánr? Respawn funguje snad v každý diablovce, a to je i Borderlands.zombux píše:hm, nějakou dobu zabere než nový tým pochopí co předchozí programátoři zdrojákem vlastně mysleli, už jen to zabere ohromné množství času. ale myslím že to půjde. Gearbox nejsou úplní looseři, s datadiskama pro HL se blýskli, Borderlands mě bavilo, i když jen do doby než jsem zjistil že mobové v jednou vyčištěných územích se neustále respawnujou, v tom momentě následoval reinstal (doufám že do DNF nějaká takováhle hovadina nepronikne)
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
K čemu je ti v DNF respawn? K ničemu.
Respawn je dobrý ve hrách kde sbíráš zkušenosti a věci.. DNF není RPG
Respawn je dobrý ve hrách kde sbíráš zkušenosti a věci.. DNF není RPG
- kurcatovium
- Začátečník

DNCORNHOLIO
To jsem teda zvědavý, jestli z toho po tolika letech opravdu něco bude.
PC: ano 
- fobos
- Začátečník

asi si opäť kúpim desktop

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si dovolil napsat novinku: V pekle začalo mrznout – brzo vyjde Duke Nukem Forever! http://bit.ly/duke-forever
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Deyw
- Začátečník

super clanek
koukam ze se taky tesis na blondacka 
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No nevím, Mě víc bavil Shadow Warrior. 
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Deyw
- Začátečník

bozeee..delas chute
nech toho 
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hodil jsem to i do "novinky".. Prohledal jsem trochu web a našel nějaké zajimavé plakáty
http://www.analoghype.com/wp-content/up ... r_copy.jpg
http://www.3drealms.com/duke4/images/DN ... 0x1600.jpg
http://www.analoghype.com/wp-content/up ... r_copy.jpg
http://www.3drealms.com/duke4/images/DN ... 0x1600.jpg
- zombux
- Odborník PCT