Teplota HD 4870
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- tlama11
- Žlutá karta

-
Teplota HD 4870
Zdravím chtěl bych se zeptat jaká je ideální teplota této karty při zátěži a v klidném stavu teď momentálně když nehraju jede na 50-52 ° c díky
- xsahr
- Začátečník

-
Re: Teplota HD 4870
no tyhle karty dost topěj tak tam 45-52 je normální.. ale jestli chceš lepší stabilitu a hlavně jí mít déle a ostní komponenty neboj se vrazit 200
do vetračků v pc
hodně lidi je tam nemá a pak se diví.. no nevím jak jsi na tom ty.. popiš tvoje chlazejí v bedně
- tlama11
- Žlutá karta

-
mám tuto skříň
kde při otevření je jedem 12 cm ventilátor který fouká vzduch dovnitř na bočnici mám tunel který usnadňuje odvádění vzduchu pryč ze skříně od procesoru pod ním mám jeden 12 cm ventilátor který vytahuje vzduch ze skříně a v zadu mám 12 cm ventilátor který taky vyfukuje vzduch .... jestli by jsem to měl nějak blbě "rozpoložené" poraďte díky
kde při otevření je jedem 12 cm ventilátor který fouká vzduch dovnitř na bočnici mám tunel který usnadňuje odvádění vzduchu pryč ze skříně od procesoru pod ním mám jeden 12 cm ventilátor který vytahuje vzduch ze skříně a v zadu mám 12 cm ventilátor který taky vyfukuje vzduch .... jestli by jsem to měl nějak blbě "rozpoložené" poraďte díky- Natural
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Dopředu bys měl dát určitě ventilátor na přívod vzduchu, airtunel dát pryč a když už tak místo něj dát ještě jeden ventilátor na přívod (a ten pod ním taky obrátit). Jinak pokud máš box, tak ten ventilátor se točí směrem dovniř a ne ven. Tzn. že máš vlastně jediný průchod pro vzduch směrem dovnitř...
- tlama11
- Žlutá karta

-
ano přední ventilátor fouká vzduch dovnitř boční ho fouká ven a zadní odsává takže pokud jsem dobře pochopil mám dát boční ať fouká dovnitř ?Natural píše:Dopředu bys měl dát určitě ventilátor na přívod vzduchu, airtunel dát pryč a když už tak místo něj dát ještě jeden ventilátor na přívod (a ten pod ním taky obrátit). Jinak pokud máš box, tak ten ventilátor se točí směrem dovniř a ne ven. Tzn. že máš vlastně jediný průchod pro vzduch směrem dovnitř...
- xsahr
- Začátečník

-
tlama11 píše:ano přední ventilátor fouká vzduch dovnitř boční ho fouká ven a zadní odsává takže pokud jsem dobře pochopil mám dát boční ať fouká dovnitř ?Natural píše:Dopředu bys měl dát určitě ventilátor na přívod vzduchu, airtunel dát pryč a když už tak místo něj dát ještě jeden ventilátor na přívod (a ten pod ním taky obrátit). Jinak pokud máš box, tak ten ventilátor se točí směrem dovniř a ne ven. Tzn. že máš vlastně jediný průchod pro vzduch směrem dovnitř...
Jo udělej to tak , někde mít to tvoje řešení je dobré vždycky zaleží na bedně a součástkách .. podle nich obvikle řešíš jaké proudění zvolit..
- tlama11
- Žlutá karta

-
Ok díky