Teplota HD 4870

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
tlama11
Žlutá karta
Žlutá karta

Teplota HD 4870

Příspěvek od tlama11 »

Zdravím chtěl bych se zeptat jaká je ideální teplota této karty při zátěži a v klidném stavu teď momentálně když nehraju jede na 50-52 ° c díky
xsahr
Začátečník
Začátečník

Re: Teplota HD 4870

Příspěvek od xsahr »

no tyhle karty dost topěj tak tam 45-52 je normální.. ale jestli chceš lepší stabilitu a hlavně jí mít déle a ostní komponenty neboj se vrazit 200 :D do vetračků v pc :D hodně lidi je tam nemá a pak se diví.. no nevím jak jsi na tom ty.. popiš tvoje chlazejí v bedně
tlama11
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od tlama11 »

mám tuto skříň Obrázek kde při otevření je jedem 12 cm ventilátor který fouká vzduch dovnitř na bočnici mám tunel který usnadňuje odvádění vzduchu pryč ze skříně od procesoru pod ním mám jeden 12 cm ventilátor který vytahuje vzduch ze skříně a v zadu mám 12 cm ventilátor který taky vyfukuje vzduch .... jestli by jsem to měl nějak blbě "rozpoložené" poraďte díky
Natural
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Natural »

Dopředu bys měl dát určitě ventilátor na přívod vzduchu, airtunel dát pryč a když už tak místo něj dát ještě jeden ventilátor na přívod (a ten pod ním taky obrátit). Jinak pokud máš box, tak ten ventilátor se točí směrem dovniř a ne ven. Tzn. že máš vlastně jediný průchod pro vzduch směrem dovnitř...
tlama11
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od tlama11 »

Natural píše:Dopředu bys měl dát určitě ventilátor na přívod vzduchu, airtunel dát pryč a když už tak místo něj dát ještě jeden ventilátor na přívod (a ten pod ním taky obrátit). Jinak pokud máš box, tak ten ventilátor se točí směrem dovniř a ne ven. Tzn. že máš vlastně jediný průchod pro vzduch směrem dovnitř...
ano přední ventilátor fouká vzduch dovnitř boční ho fouká ven a zadní odsává takže pokud jsem dobře pochopil mám dát boční ať fouká dovnitř ?
xsahr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xsahr »

tlama11 píše:
Natural píše:Dopředu bys měl dát určitě ventilátor na přívod vzduchu, airtunel dát pryč a když už tak místo něj dát ještě jeden ventilátor na přívod (a ten pod ním taky obrátit). Jinak pokud máš box, tak ten ventilátor se točí směrem dovniř a ne ven. Tzn. že máš vlastně jediný průchod pro vzduch směrem dovnitř...
ano přední ventilátor fouká vzduch dovnitř boční ho fouká ven a zadní odsává takže pokud jsem dobře pochopil mám dát boční ať fouká dovnitř ?

Jo udělej to tak , někde mít to tvoje řešení je dobré vždycky zaleží na bedně a součástkách .. podle nich obvikle řešíš jaké proudění zvolit..
tlama11
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od tlama11 »

Ok díky
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“