Monitor+TV?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
vojtas1
Nováček
Nováček

Monitor+TV?

Příspěvek od vojtas1 »

Ahoj,
v brzké době mě čeká stěhování do vlastního bytu a tak krom jiného řeším i jeho vybavení.
Protože můj starý CRT monitor již dosluhuje a nemám vlastní TV, napadlo mě zabít dvě mouchy jednou ranou a koupit si monitor s vestavěným TV tunerem. Ze zřejmých důvodů nemám ani moc na rozhazování, takže bych nerad překročil strop 5000 kč. Už několik dní se snažím vybrat z obrovské nabídky všech možných monitorů, ale ztrácím se v tom. Pokud tedy máte někdo radu nebo přímo tip, budu vděčný.
Ještě bych měl asi doplnit, že normálně TV moc nesleduju, ale vydatně monitor používám k úpravě fotek.
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Re: Monitor+TV?

Příspěvek od maXXmilian »

Ještě bych měl asi doplnit, že normálně TV moc nesleduju, ale vydatně monitor používám k úpravě fotek.

Tak to je docela spatna kombinace, protoze pokud vim, tak do 5000 Kc solidni monitor na fotky (rozumej ne s TN technologii) + jeste s TV tunerem pujde sehnat dost tezko, urcite se podivej do duleziteho tematu Doporucte 22, pripadne 24 a vetsi LCD monitor. Pokud budu mit trosku casu podivam se po eshopech v CZ, ale do peti tisic to moc nevidim...

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
vojtas1
Nováček
Nováček

Příspěvek od vojtas1 »

Děkuju za reakci a snahu. Souhlasím s tebou, že 5000 kč je málo na kvalitní monitor, který je použitelný na úpravu fotek, hlavně pokud má být s vestavěným tunerem. Rozhodl jsem se teda pro tento: http://www.monitory-lg.cz/lg-m2262d-pc-2301-p.html
Nemůžu si dovolit do toho vrazit adekvátní částku. Jako TV by měl tento monitor vyhovovat a pokud jde o úpravy fotek, uvidím jak to s ním půjde. Pokud to bude bída, budu na úpravy používat muj starý CRT tak dlouho jak to jen půjde.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

obcas se z tehle levnych panelu da dostat celkem dobrej obraz pomoci sondy, tj muzes si skusit nekde nechat monitor zkalibrovat.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“