Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
unit-97
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Duty: Black ops

Příspěvek od unit-97 »

SpeedyGT píše:
unit-97 píše:Black ops asi bude vyjímkou...
To je všechno hezký - ale na co hadry nebo nějak emblemy proboha? Jediny co je docela dobrý je to kupování za ty virtuální peníze (ale co, ty reálný z hráčů vysypou měsíčně taky). Počet killu bez smrti je naprd, to si 2 ložnou servu a jedou... (teda pokud to zas nebude dodrbané p2p, kde to snad ani nešlo). Spíš mě zajímá jak to vůbec bude vypadat, grafika, reálnost, třeba i fyzika okolí atd, ne nějaký barvičky emblemů a editor k nim?!
WTF!!!Jaký měsičný platby bude zadarmo pochybuju že umíš čist kdyby si uměl tak si přečteš že to bude zadarmo.A u MW 2 mě hodně bavilo sbírat tituly a emblemy a když si u black ops mužu vytvařet jsem hodně štastný!!!Jaký počet killu bez smrti je naprd proboha hral jsi to vubec!!!Podle mě ti někdo nakukal že je to blbost a ty to musíš šiřit dál.Např u mě v MW 2 sem hrál mam killstreak pavelow chopper nuke a jak mile dám pawelow tak se mi rozbuší srdce,kvuli tomu abych dal choppra potom se zchovat bez chcipnutí a dát nuke prostě je to maximalně zábavný.A grafika se mi v MW 2 líbila a u black ops bude lepší.A ohledně fyziky je call of duty známý tím že skoro žadnou nemá když pominu že padá care package.+ tvoje kecy ohledně oblečení zase mi v hlavě říká že si to nehrál,pač když si vezmeš samopal tak nemáš na sobě křoví a chce se schovat do travy tak jsi vidět takle si vezmeš samopal + hadry + stejnou barvu na xicht=nejsi vidět v travě + si mužeš vzít v zimě na sebe bilý převlek +barvu.Prostě black ops kupuju nej hra roku 2010
veteran13
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Příspěvek od veteran13 »

Hmm, tak to chlapečky zes****, místo aby třeba propracovali physics, tak vymýšlejí jakési kupování zbraní, dvacet tisíc emblému a podobné ptákoviny, už v mw2 jich bylo až příliš a jestli jich tady bude ještě víc... No ale nepředbíhejme počkáme na 9.11 a necháme se překvapit
// speeddy má pravdu, COD nikdy nebylo o tom se schovat do trávy a ležet tam až do konce hry(teda dělá se to, ale jestli si jedním z těch co takhle hrajou, tak už chápu co to je za deb***), a na co ti emblémy a tituly jsou? Jediný který sem chtěl byla vlajka čr a to mi stačí až do dnes
Naposledy upravil(a) veteran13 dne ned 3. říj 2010, 18:01, celkem upraveno 1 x.
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Call of Duty: Black ops

Příspěvek od SpeedyGT »

unit-97 píše:...
To, že Kotick dává prohlášení o placení v CoD MP podle toho jak se vyspí, neberu jako fakt, takže klídek, ok? Možná jo, možná ne. CoD MW2 mám origo, hra mě celkem i bavila, ale po čase je to prostě nuda, mapy se proběhají a abych expil kvůli nějakým barvám na zbrani/profilu - na to se mužu vyprdnout. Ohledně fyziky si porovnej Bad Company 2 a minulé CoD - u toho se ani rozepisovat nemusim. Ty jsi snad už Black Ops hrál že tady pišeš takovy blbosti? Samozřejmě, že ti Activision neukáže v videích zápory hry, ale jak vidno jejich kampaň má své ovoce a už si nachytala dost oveček, které sou schopni zobat jim z ruky (předobjednávkami) ještě před tím než samotná hra vyjde... Já si raději počkam na výsledek, který honem rychle do vánoc musí Treyarch vydat, aby si měly usmrkaný děti v americe co přát k Vánocům.
Jo a status nejlepší hry 2010 hra nedostává před vydáním, ale až po :roll:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Jeste pred vydanim se na net dostane spoustu informaci, kdyby mi cokoliv nesedelo muzu predobjednavku kdykoliv zrusit. Rozhodne si nemyslim, ze me Treyarch nakrmil svymi reci a ja jim to sezral (a predobjednal). Me Call of Duty nikdo nesklamalo vylozene na plne care, a jsem si jist ze ani nesklame. Osobne mi to, ze tam nebude fyzika jako u BC2 vubec nevadi, pro me to neni minus. Kdyby se mi cokoliv nezdalo, zrusim predobjednavku, vyzkousim hru jinym zpusobem, a pote se rozhodnu jestli koupim/nekoupim. Neni duvod nekoho (alespon ne me) odsuzovat jako "chycenou ovečku jenž jim zobe z ruky" . :)
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

veteran13 píše:Hmm, tak to chlapečky zes****, místo aby třeba propracovali physics, tak vymýšlejí jakési kupování zbraní, dvacet tisíc emblému a podobné ptákoviny, už v mw2 jich bylo až příliš a jestli jich tady bude ještě víc... No ale nepředbíhejme počkáme na 9.11 a necháme se překvapit
// speeddy má pravdu, COD nikdy nebylo o tom se schovat do trávy a ležet tam až do konce hry(teda dělá se to, ale jestli si jedním z těch co takhle hrajou, tak už chápu co to je za deb***), a na co ti emblémy a tituly jsou? Jediný který sem chtěl byla vlajka čr a to mi stačí až do dnes
Ja se z tohoto ***** zblatním k čemu ti je fyzika a hezka grafika když ta hra je komplet stejná jako mw2 z jinejma mapama (říkám přiklad) To kupování zbraní je výborná věc konečně něco jiného než je získavat za blbý levely prostě zapoměl jsem že veteran13 je grafikofil a fyzikofil (zajímalo by mě co měl nebo má ve škole za znamku s fyziky) .Black ops má všechny mechanismy propracované a výborné samozřejmě bude mít nějaké bugy nedostatky to má každá hra.K čemu ti je krásná hra s perfektní fyzikou když je nudná black ops to má vyvažený.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Ámen...
Mě případá, že seš úplně nějaký Ví Aj Pí z Treyarchu, tys jim tu hru ukrad a hraješ ji, nebo odkaď máš tolik informací?

// A mimochodem, až budeš aspoň vědět, že v pamětích 230V opravdu neprochází, tak můžeš veteranovi sotva tykat, natož sním mluvit jak s pytlem brambor.. :worship:
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Já nechápu proč to pomlouvat když ta hra ještě nevyšla. Já už CoD hraju od prvního dílu a nikdy mi to nepřišlo nudné... Když u toho někdo usíná tak at se de nejdřív vyspat a pak at hraje. Já abych dodal podle svého tak největší trhák bude Crysis 2 který výde sice pozdě ,ale nevadí...
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Pokud to nepojede na IWnet-u, tak to treba i koupim... jinak je to pro mne zbytecna zalezitost

Btw: unita 97 bych neresil, dejte si ho taky do ignore a budete mit klid ;)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Pokud to nepojede na IWnet-u, tak to treba i koupim... jinak je to pro mne zbytecna zalezitost
Tak.

Info o serverech - http://codgame.cz/novinka/60-dedikovane ... objednavka
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Jestli to fakt bude mit dedikovane servery, tak to asi koupim a kdyz to bude stat za vylizneco, tak to budu hrat pro srandu jak cod5 :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

veteran13 je grafikofil a fyzikofil
:mrgreen: chlape(dítě) ty s máš dost,za prvé o grafice jsem se vůbec nezmínil, mrkni mi do popisu a pak mi zopakuj to jsi napsal. :stupid:

Všechny mulťákové střílečky poslední doby jsou více méně to samé. Kdyby v COD byla možnost trošku rozstřílet ( neříkám že udělat z mapy jen trosky) abaráky bylo by to hned něco nového(netvrdím že by to třeba nedopadlo špatně,ale za pokus to stojí) Řekni mi jaké podstatné rozdíly byly COD od dob COD4? Že by nic? Tuna emblémů z které se mám po...?
To kupování zbraní, to samé jako dostávát zbraně za levely, jenom budeš mít dřív to co cheš(imho v MW2 byly nejlepší zbraně hned od začátku).

Pár nových map? Se mám po... Můžou vydat další DLC do MW2 a bude to mít stejný výsledek.
// A mimochodem, až budeš aspoň vědět, že v pamětích 230V opravdu neprochází, tak můžeš veteranovi sotva tykat, natož sním mluvit jak s pytlem brambor.. :worship:
Díky :wink:
slavaa: máš pravdu, ignore sem sice nikdy nechtěl použít, ale tady to jinak nejde
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

heroik píše:...// A mimochodem, až budeš aspoň vědět, že v pamětích 230V opravdu neprochází, tak můžeš veteranovi sotva tykat, natož sním mluvit jak s pytlem brambor.. :worship:
Moje řeč :!:

Ale abych nebyl úplně OT
Na Black Ops jsem zvědavý, určitě bude pár zajímavých změn (více či méně), ale jestli kupování skinů a zbraní za virtuální peníze je cesta správným směrem, to si nejsem ani zdaleka jist. :x
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Co cekat od serie, jez je synonymem pro $. Jeste vetsi priblizeni masam, tot vse.

btw unit-97 vali 8)
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Co cekat od serie, jez je synonymem pro $. Jeste vetsi priblizeni masam, tot vse.
V tom máš pravdu, už u vydaní 5 sem tomu začal říkat střílecí fifa. Není nad to se těšit na nějakou hru roky(stalker :inlove: )
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Stalker? :lol: to spíše Duke Nukem Forever 8)
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Sérii CoD jsem v MP moc neholdoval, ale něco nahráno mám. Pokud bych měl porovnat MP série CoD s poslední hrou, co jsem si na MP koupil - BattleField: Bad Company 2, je CoD prostoduchou střílečkou pro masy (jak už bylo napsáno).

Ona ta fyzika a zničitelnost prostředí děla s gameplay doslova divy. Na co je "kemperům" sezení v budově, když můžete pomocí RPG nebo 40mm granátu z launcheru ten kus baráku prostě ustřelit i s ním :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

veteran13: no jo, ale ukaz mi novejsi mp strilecku nez cod5 s puskama...hm? ... nejaky pokakli mw2 se sprayerama nemusim :roll:
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Mě to neříkej, ja měl druhou světovou hodně rád, cod2 ještě dnes hrávám(jak SP tak i MP) Myslel sem to hlavně tak, že co rok to nový díl
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Flegy píše:veteran13: no jo, ale ukaz mi novejsi mp strilecku nez cod5 s puskama...hm?
BFBC2 :D

M1 Garand, M14
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Já už myslim, že ani reagovat na unit-97 nemusim, vysvětlili ste to dostatečně, už bych to jenom opakoval. Hlavně, to co napsal Krteq. Raději si zahraju Battlefield, než MW2.
Jediné co ještě musím napsat, že samozřejmě Treyarchu úspěch s CoD přeju, po tom co to s pětkou nějak nevyšlo (to jenom pro unit-97, kdyby to nebylo z myho textu poznat), ale rozhodně nechci nové CoD chválit nebo hatit, raději si počkám na recenze z kvalitních zdrojů (i když po pár posledních recenzí GameTrailers moc vážně neberu) a pak se třeba rozhodnu CoD koupit. :wink:
Naposledy upravil(a) SpeedyGT dne ned 3. říj 2010, 22:02, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“