Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Příspěvek od Krteq »

SpeedyGT píše:...rozhodně nechci nové CoD chválit nebo hatit, raději si počkám na recenze z kvalitních zdrojů
Ámen
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Tak jsem zkoušel betu medal of honor a nejsem proti této hře zaujatý.Osobně jsem čekal víc.Moc mě nebaví.A připojím se do hry a hned to spadne po par minutách někdy i sekundách(asi je to tou betou pochopím nějaký bugy ale příde mi docela big bug když se nejde skoro připojit na server to je jak verze alpha.Zlatý cod u něho mi nikdy nic nepadalo a vždy mě bavilo a cod:BO bude hodně dobrý.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Krteq píše:Sérii CoD jsem v MP moc neholdoval, ale něco nahráno mám. Pokud bych měl porovnat MP série CoD s poslední hrou, co jsem si na MP koupil - BattleField: Bad Company 2, je CoD prostoduchou střílečkou pro masy (jak už bylo napsáno).

Ona ta fyzika a zničitelnost prostředí děla s gameplay doslova divy. Na co je "kemperům" sezení v budově, když můžete pomocí RPG nebo 40mm granátu z launcheru ten kus baráku prostě ustřelit i s ním :)

Za tohle pravdepodobne mohou konzole, ty nejspis brzi vyvoj.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

heroik píše:...
Brzdí vývoj a současné se kvůli nim przní konverzema...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

SpeedyGT píše:
heroik píše:...
Brzdí vývoj a současné se kvůli nim przní konverzema...
Konzole bych zrušil to je šrot co vše brzdí!!!
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Moje řeč... pak to uspěchají a ovládání pro PC stojí za prd.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Vlastimil91 píše:Moje řeč... pak to uspěchají a ovládání pro PC stojí za prd.
Prostě protože PC stojí uplně mimo konzole. Největší profit je jednoznačně z konzolí, tak proč by neměli uspěchat. V Japonsku ani nikdy na PC nehráli, mají na to konzole (nyní PS3) a v USA tak nějak taky (Xbox).
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Tak já abych se přiznal, tak jsem taky předobjednávku zrušil.
Po tom co jsem shlédl pár videí z MP jsem prostě taky pochopil, že to nemá cenu. Vypadá to naprosto totožně s MW2...A 2x opakovaný vtip není vtipem :| (MW2 mě na poprvné ani zdaleka nebavilo tak jak když jsem hrál třeba CoD4 poprvé)

Proste si pockam, az to vyjde, hru vyzkouším jinou cestou, shlédnu ohlasy ostatních a pak se rozhodnu. :sarcasm:
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Nový příběhový trailer z Call of Duty: Black Ops
http://www.youtube.com/watch?v=Gi7pWCA_ ... r_embedded
Inu vypadá to vše jako MW 2 s z hodně vylepšeným MP neni co řešit ja prostě kupuju !!!
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

K tomu traileru: Me teda trailery od Treyarch nikdy nezaujaly...takovy nemastny, neslany... :|
Ale teaser na BO byl lepší než u MW2 :up: to se musí nechat.
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Ja se hrozně těším na MP na mapu launch.K vánocům dostanu full HD 24´´ monitor tak jsem zvědavej jak si ho užiju ve full HD a ne v 1366*768 no prostě se těším !!!!
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

unit-97 píše:...
Já už se jenom směju :lol:

Podle mě dobrá volba zrušit předobjenávku a počkat na recenze a až pak se rozhodnout. Jinak to dost snadno může dojít k vyhazováním prachů do luftu :roll:
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Hmm to jsem netušil že hra je lepší když se hraje na větším monitoru :)
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

sak jo, hrat to v kine na platne i s 3d brylema = zazitek k nezaplaceni :roll: Kazdopadne, at uz to vypada jakkoliv, pokud to bude mit IWnet, je to neprodejnej sunt. Alespon u mne...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Nejen u tebe, s tim IW netem je to k pos****, ale docela se těším na SP, mě se ten příběh z MW líbil, tak doufám že v BO taky nebude k zahození, no ikdyž tady to bude spíš o jednotlivých misích, ale neva :)
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Souhlasim ze IWnet z by z te hry udelal totalni sranec, ale jednak v BO nebude a druhak by rozhodne neudelal ze hry neprodejnou. To male mnozstvi progameru kterym to vadi a ostre to kritizujou jsou pro Activision uplne smesna cisla. Tvori tak nanejvys 5% vsech hracu.

A nezapomente, ze smer jakym se serie CoD ubira ma na svedomi Activision, ne IW nebo Treyarch, jak se hodne lidi mylne domnívá :roll: IW a T v podstate delaji jen to co jim naridi Activision.
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

vypada to super...videl sem i gameplaye ze singlu a vypada to mozna na nejlepsi cod od dob jednicky a dvojky :D sem napnutej jako ksandy :)
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Still.Lord píše:Hmm to jsem netušil že hra je lepší když se hraje na větším monitoru :)
Ale je lepší.Zkus si zahrát nějaký závodní auta s nádhernou grafiku na Full HD aspoň 24´´ a potom na 18,5´´ uvidíš sám že na velkým monitoru je to nadhernej zážitek jako by si v tom autě seděl.Ale tady je to asi mluvit do větru asi ten pc máš jenom na Internet promiň zapoměl jsem.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

:lol: Ty jsi mně zjevně nepochopil... Jestli hraješ v FullHD ne bo ne, je uplně jedno, zážitek je stejný.. Jen si někdo potřebuje vsugerovat že je to opravdu důležité..
Mně stačí hrát v 720p :) (Ano, hrál jsem i na FUllHD monitoru)
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

No asi to je a u každýho člověka jiný ale ja mam ze hry vetší zážitek když hraju na vetším monitoru
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“