Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Příspěvek od Paul »

Že je zážitek na menším monitoru stejný jako zážitek na větším říkají většinou lidé co ten větší nemají :mrgreen:

Mám 24" ale je mi jasný že na 52" televizi by byl zážitek ještě kulervoucnější, a né že ne :razz:
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Tak já sem 4 roky hrál na 17" monitoru a když sem letos v létě přešel na 22" tak tam rozdíl byl, ale určitě mi to neutrhlo kule :) Daleko lepší je to že na tom velkém monitoru se daleko lépe pracuje
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Hral jsem rok na 15.6" NB, a reknu ti ze pokud se clovek soustedi jen na danou hru (jakoze soustedi) tak vnima obraz na monitoru tak ci tak bez ohledu na jeho velikost. Takze tvuj 24" monitor ze hry A urcite neudela hru B :)
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Tak to nevim ale když jsem měl 20´´ monitor a hral jsem race driver GRID tak mi přislo jako bych v tom aute seděl a na tom malym prostě nic žadnej zážitek z toho.Ale u stříleček je ten zažitek stejnej bez ohledu na velikost monitoru.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já měl 19"ku crt a pak jsem koupil 22" a rozdíl byl propastnej už jenom kvůli poměru stran,na tý 22ce jsem prostě slintal.Pak jsem koupil 37" lcd televizi a ta 22ka mi přijde malá,nebo taková normální.Je naprosto jasný,že čím větší plocha,tím lepší prožitek.Modern Warfare na tý 37" je fakt žrádlo.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

heroik píše:Takze tvuj 24" monitor ze hry A urcite neudela hru B :)
Ano, přesně tohle jsem měl na mysli :)
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Swat: No dobře, ale pokud je hra "od přírody" sux, tak jí nepomůže ani 37" monitor. A ani u CoD BO tomu nebude jinak.
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

heroik píše:Swat: No dobře, ale pokud je hra "od přírody" sux, tak jí nepomůže ani 37" monitor. A ani u CoD BO tomu nebude jinak.
Asi tím myslíš že black ops bude blbost???Kde bereš tuto jistotu když jsi to nehrál???
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

a ty jsi to hral, ze tu kazdyho utvrzujes, jaka to bude pecka? :roll: vzpamatuj se :|

vazne by bylo nejlepsi, kdyby jsi se vrtali tam, odkud jsi sem prisel... aspon v mem pripade :?
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Prišel z EHW, a tam už dostal ban...takže tudy cesta nevede :(

k BO - ja abych pravdu rekl, cim vic gameplay videi jsem videl, tim min mi ta hra prijde zajimava..ja nevim, ale zkratka me to moc nezaujalo. Jak jsem psal z par postu dal, zrusil jsem predobjednavku a zatim toho nelituju, spis jsem rad.. :shock:

http://codgame.cz/novinka/71-dalsi-nova ... idea-o-hre
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

slaava píše:a ty jsi to hral, ze tu kazdyho utvrzujes, jaka to bude pecka? :roll: vzpamatuj se :|

vazne by bylo nejlepsi, kdyby jsi se vrtali tam, odkud jsi sem prisel... aspon v mem pripade :?
No hele neříkám že to bude hra s hodnocením 95%.Ale i tak hele nevím jak ostatní ale ja mam rát FPSsky s hodně propracovaným MP.Jiný zase to maj radí aby to nebylo přeplácaný.Muj názor je že hry jsou jako sex,každý má rád něco jiného.
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

unit-97 píše:hry jsou jako sex,každý má rád něco jiného.
no prave... dokud to nepoznas, nepochopis :wink: :mrgreen:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

unit-97 píše: No hele neříkám že to bude hra s hodnocením 95%.
Hodnocení v dnšní době už není směrodatné.. někde dají hře 80% přitom jí v recenci strhnou jak můžou :lol:
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Paul píše:Že je zážitek na menším monitoru stejný jako zážitek na větším říkají většinou lidé co ten větší nemají :mrgreen:

Mám 24" ale je mi jasný že na 52" televizi by byl zážitek ještě kulervoucnější, a né že ne :razz:
Tak já hraju na 18,4" NB a jsem spokojen ,ale když to připojím k plazmě ze 110cm uhlopříčkou tak to je pak jiný zážitek... A je pak jedno o kterou hru fičí. :D Ale to se pak hodiny nezastaví Watty letí a nic je nebrzdí... :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

heroik píše:Swat: No dobře, ale pokud je hra "od přírody" sux, tak jí nepomůže ani 37" monitor. A ani u CoD BO tomu nebude jinak.
S tím souhlasím.Ale jak zde bylo řečeno,nikdo z nás neví,jak BO dopadne,takže bych počkal.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

No co říkáte na na minimální HW nároky???Ja osobně dost koukám kam to treyarch umí vytahnout!!!Budu muset akorát upgradovat ram 3gb je málo na nejvyšší a potom na 3D.

Operační systém: Windows Vista/XP/7
Procesor: Intel Core2 Duo E6600 nebo AMD Phenom X3 8750 a lepší
Operační paměť: 2 GB
Místo na disku: 12 GB
Grafická karta: Shader 3.0 a lepší 256MB NVIDIA GeForce 8600GT/ATI Radeon X1950Pro a lepší
Zvuková karta: DirectX 9.0c kompatibilní DirectX: 9.0c

PS:dvoujádro je poviností !!!
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

kam se vytáhl, nároky více méně stejné od dob COD:WaW, kromě místa na disku,což doufám hraje roli hlavně v délce SP
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spetsnaz »

řekl bych že na nějaký dlouhý SP můžež zapomenout... podle mě to bude jako MW2 takovej akční film...
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

veteran13 píše:kam se vytáhl, nároky více méně stejné od dob COD:WaW, kromě místa na disku,což doufám hraje roli hlavně v délce SP
No na WOW stačilo x1600 512mb ram 8gb ram a pentium 4 3,0ghz mw 2 sice mělo stejný ale hra mi běžela o 30 fps líp.A já si myslím že se s HW docela dost vytáhly když chtěj už 2 jádro 2gb a x1950 takový nároky měla gta IV
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

unit-97 píše:No co říkáte na na minimální HW nároky???Ja osobně dost koukám kam to treyarch umí vytahnout!!!Budu muset akorát upgradovat ram 3gb je málo na nejvyšší a potom na 3D.
No povidej, kam az to dotahl...

Operační systém: Microsoft Windows 7, Windows Vista a Windows XP
Procesor: AMD Athlon 64 3200+ / Intel Pentium 4 3.2 GHz a lepší
Operační paměť RAM: 1 GB
Grafická karta: NVIDIA GeForce 6600GT 256 MB nebo lepší; ATI Radeon 1600XT nebo lepší
DirectX: Microsoft DirectX® 9.0c
HDD: 12GB volného místa

minimalni naroky MW2, a podle videi co jsem zatim shledl mi pripada grafika stejna.

unit-97 píše:Budu muset akorát upgradovat ram 3gb je málo na nejvyšší a potom na 3D.
:lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“