Volání přes Skype

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Kili
Nováček
Nováček

Volání přes Skype

Příspěvek od Kili »

Zdravím.
Prosím o radu ohledně volání přes Skype. Pokud připojím sluchátka k PC a chci volat přes Skype, tak pouze slyším volajícího, ale on neslyší mne.Sluchátka mám správně připojena,v nastavení reproduktorů i mikrofonu je také vše ok.Zkoušel jsem Skype i přeinstalovat, sluchátka jsem zapojil i na zadním panelu PC, ale prostě to nejede!!! :worship:
Díky moc za radu.....
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Volání přes Skype

Příspěvek od zombux »

zásadní otázka - skype test call funguje?
ignorelist: kremrole a dezoláti
Kili
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kili »

Nefunguje...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

takže asi nemáš zapojený mikrofon, jen sluchátka zapojit nestačí. mikrofon patří do růžové zdířky, sluchátka do zelené
ignorelist: kremrole a dezoláti
Kili
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kili »

Sorry, ale nejsem k...t!Psal jsem,že mám vše zapojené správně... :shock:
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Ve Skypu, v nastaveni zvukovych zarizeni ti reaguje zeleny ukazatel hlasitosti, kdyz mluvis do mikrofonu?

A mas jinde vyzkouseno (jina aplikace, jine PC), ze je ten mikrofon funguje? :)
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Kili
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kili »

Když začnu volat,tak mi to napíše,že mám mikrofon ztišen, ale v nastavení ho mám ,,naplno"!Už jsem z toho zoufalej,každej nad tím kroutí hlavou.Nejsem žádnej ajťák,spíš úplný laik, ale myslím, že chyba bude někde ,,v bedně".
Jarysmen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jarysmen »

zkontroluj si základní nastavení zvuku ... měl jsem podobnej problém sice ne u skype ale s teamspeakem.. překontroluj si v ovládacích panelech co máš nastavený jako primarní pro záznam hlasu... a testuj si to na zkušebním hovoru na skype a pokud ti to furt nepůjde zkus sem postnout screen jak to máš v tom skype v záložce zvuková zařízení nastavený ..
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Ve Win je dost casto v ovladani hlasitosti zaskrtnuto u mikrofonu "Ztlumit".
Maňo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maňo »

mám nejaký problém so skype nejako sa nechce prihlásiť resp. uviesť do stavu online alebo sa dosť často snaží uviesť do online a užívateľov online je len cez 4 mil čo býva aj cez 20mil blbne skype celkovo alebo len mne?
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd
DSLR: Nikon D3100+Tamron 18-270mm
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“