Zdravím.
Prosím o radu ohledně volání přes Skype. Pokud připojím sluchátka k PC a chci volat přes Skype, tak pouze slyším volajícího, ale on neslyší mne.Sluchátka mám správně připojena,v nastavení reproduktorů i mikrofonu je také vše ok.Zkoušel jsem Skype i přeinstalovat, sluchátka jsem zapojil i na zadním panelu PC, ale prostě to nejede!!!
Díky moc za radu.....
Když začnu volat,tak mi to napíše,že mám mikrofon ztišen, ale v nastavení ho mám ,,naplno"!Už jsem z toho zoufalej,každej nad tím kroutí hlavou.Nejsem žádnej ajťák,spíš úplný laik, ale myslím, že chyba bude někde ,,v bedně".
zkontroluj si základní nastavení zvuku ... měl jsem podobnej problém sice ne u skype ale s teamspeakem.. překontroluj si v ovládacích panelech co máš nastavený jako primarní pro záznam hlasu... a testuj si to na zkušebním hovoru na skype a pokud ti to furt nepůjde zkus sem postnout screen jak to máš v tom skype v záložce zvuková zařízení nastavený ..
mám nejaký problém so skype nejako sa nechce prihlásiť resp. uviesť do stavu online alebo sa dosť často snaží uviesť do online a užívateľov online je len cez 4 mil čo býva aj cez 20mil blbne skype celkovo alebo len mne?