Dobrý den, nevím kam s tím tak to zkouším sem, snad jsem neporušil nějaké pravidlo;)
Věc se má takto. Ráno jsem si zapl PC a dělal na něm klasické věci...pak jsem ho normálně přes start vypnul. Ale když jsem poté přišel ze školy a pln natěšení zmáčkl čudlík na start tak počítač začal běžet. Většina kontrolek blikala, ale sympatická hláška z LCD hlásila: "No signal"...Potom jsem to zkusil resetnout a mám ten dojem, že přestala svítit myška a klávesnice. Zkusil jsem to ještě přepojit s druhým LCD co máme doma a opět bez úspěchu(přitom ten první na druhém PC funguje) tak nevím čím to:( Jen doufám, že se něco vážněji neposralo...deska, grafika nebo zdroj:-/
Problém s monitory
Moderátor: maXXmilian
- espiritu
- Nováček

-
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s monitory
videl bych to na desku nebo grafiku. skus kompa rozebrat a zapojit si ho "bez skrine" nekde mimo a pokud mas moznost skus treba i jinou grafiku jestli si muzes nekde pucit, pokud nic nepomuze (ani jina grafika) odesla deska, pokud se ti druha grafika chytne je to taky jasny. Proste musis jit vylucovaci metodou.
- espiritu
- Nováček

-
To neni nic optimistickeho
Ale co se da delat...asi to poslu ke kamaradovi a kdyztak budu zase o neco lehci
- maXXmilian
- Moderátor

Muze to byt jen kontakt, zkusil bych otevrit bednu a mozna trosku pohmatat grafiku nebo pameti, ja mam podobny problem s grafikou, nejak se ji nelibi ve slotu mrsce 
CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj taky moznost me se prave osvedcila moznost proste desku vyndat a zapojit nejde na stole apod. Obcas se to skratuje ze skrini apod.