Problém s monitory

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
espiritu
Nováček
Nováček

Problém s monitory

Příspěvek od espiritu »

Dobrý den, nevím kam s tím tak to zkouším sem, snad jsem neporušil nějaké pravidlo;)

Věc se má takto. Ráno jsem si zapl PC a dělal na něm klasické věci...pak jsem ho normálně přes start vypnul. Ale když jsem poté přišel ze školy a pln natěšení zmáčkl čudlík na start tak počítač začal běžet. Většina kontrolek blikala, ale sympatická hláška z LCD hlásila: "No signal"...Potom jsem to zkusil resetnout a mám ten dojem, že přestala svítit myška a klávesnice. Zkusil jsem to ještě přepojit s druhým LCD co máme doma a opět bez úspěchu(přitom ten první na druhém PC funguje) tak nevím čím to:( Jen doufám, že se něco vážněji neposralo...deska, grafika nebo zdroj:-/
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s monitory

Příspěvek od Stratos »

videl bych to na desku nebo grafiku. skus kompa rozebrat a zapojit si ho "bez skrine" nekde mimo a pokud mas moznost skus treba i jinou grafiku jestli si muzes nekde pucit, pokud nic nepomuze (ani jina grafika) odesla deska, pokud se ti druha grafika chytne je to taky jasny. Proste musis jit vylucovaci metodou.
espiritu
Nováček
Nováček

Příspěvek od espiritu »

To neni nic optimistickeho :( Ale co se da delat...asi to poslu ke kamaradovi a kdyztak budu zase o neco lehci
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od maXXmilian »

Muze to byt jen kontakt, zkusil bych otevrit bednu a mozna trosku pohmatat grafiku nebo pameti, ja mam podobny problem s grafikou, nejak se ji nelibi ve slotu mrsce :)

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

jj taky moznost me se prave osvedcila moznost proste desku vyndat a zapojit nejde na stole apod. Obcas se to skratuje ze skrini apod.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“