Call of Duty: Black Ops (CoD 7)
Moderátor: Baneshee
- unit-97
- Začátečník

-
Re: Call of Duty: Black Ops (CoD 7)
Nevím to přesně ale na 3D potřebuješ víc GB ram ne???když grafická paměť nestíhá tak si vezme ramky a to mam potvrzený od no-X todle mi napsal v okamžiku, kdy grafické kartě nestačí onboard paměť, používá automaticky i operační paměť, ale to vede k mnohonásobnému propadu výkonu.
Ale myslím si že když je pamět na taktovaná na vysokou frekvenci (vím že to nejde na 5ghz jako u DDR 5) tak to to dostačuje taky to záleží na velikosti ne???Nebo mi to vysvětli ptal jsem se na threadu Nvidia 3D vision ale tam ještě někdo neodpověděl
Ale myslím si že když je pamět na taktovaná na vysokou frekvenci (vím že to nejde na 5ghz jako u DDR 5) tak to to dostačuje taky to záleží na velikosti ne???Nebo mi to vysvětli ptal jsem se na threadu Nvidia 3D vision ale tam ještě někdo neodpověděl
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jááj to sou zase perlyunit-97 píše:Ale myslím si že když je pamět na taktovaná na vysokou frekvenci (vím že to nejde na 5ghz jako u DDR 5) tak to to dostačuje taky to záleží na velikosti ne???Nebo mi to vysvětli ptal jsem se na threadu Nvidia 3D vision ale tam ještě někdo neodpověděl
Btw vylezlo ven nějaké gameplay za snipera, no zkráceně - je to kopie MW2. Uplná
http://www.youtube.com/watch?v=Uz6R1VgOBao
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- unit-97
- Začátečník

-
tak se mi nesměj když to asi nevím máte otevřenou hubu smíchu a neporadíte tak proč jste na tomdle foru když neporadíte tomu kdo to neví !!! Smát se umí každý !!!SpeedyGT píše:Jááj to sou zase perlyunit-97 píše:Ale myslím si že když je pamět na taktovaná na vysokou frekvenci (vím že to nejde na 5ghz jako u DDR 5) tak to to dostačuje taky to záleží na velikosti ne???Nebo mi to vysvětli ptal jsem se na threadu Nvidia 3D vision ale tam ještě někdo neodpověděl
Btw vylezlo ven nějaké gameplay za snipera, no zkráceně - je to kopie MW2. Uplná![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Uz6R1VgOBao
- veteran13
- Začátečník

nj je to jednodušší než radit, k tomu MP-už po prvním videu jsem nic jiného nečekal, tak jenom doufám že budou dobré mapy, zbraně, a nějaké ty nové fjůčurky
- unit-97
- Začátečník

-
hej tak snad poradit mužeš ??? Co jsem někomu udělal ???
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nevim, treba se zkus nad svyma otazkama nekdy zamyslet
vysvetlovat ti v threadu o hrach, jak VUBEC funguji grafiky, je na zdejsi lidi asi proste moc...

amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- heroik
- Začátečník

Me ty mapy z MP zatim jakz-takz pripadaj, pokud to porovnavam s CoDWaW...Kazdopadne mp jako takovy bych videl jako MW2 s jinyma perkama, zbranema, streakama a mapama... 
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Multiplayer bude mít 14 map, seznam s malými náhledy je zde - http://www.cod7blackops.com/multiplayer-maps/
Dále tu je nějaké info o vlastních Playercard, aneb malování integrované ve hře...dost trapný, ale třeba se to unitovi bude líbit - http://videogameblogger.org/call-of-dut ... cards/2354
A poslední odkaz se týká speciální verze CoD Black Ops Jeepu která se bude vyrábt. To už je na mně trochu moc - http://epicbattleaxe.com/jeep-to-sell-c ... -wrangler/
Dále tu je nějaké info o vlastních Playercard, aneb malování integrované ve hře...dost trapný, ale třeba se to unitovi bude líbit - http://videogameblogger.org/call-of-dut ... cards/2354
A poslední odkaz se týká speciální verze CoD Black Ops Jeepu která se bude vyrábt. To už je na mně trochu moc - http://epicbattleaxe.com/jeep-to-sell-c ... -wrangler/
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Speedym už ho prosímtě ench, zas tu bude brečet co proti němu máme 
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Nevíte jestli se na xzone bude prodávat jeep edice? Rád bych si udělal předobjednávku
- unit-97
- Začátečník

-
Sorry to jsem zapoměl tak prosím odpovězte do threadu na 3D vision a sorryslaava píše:nevim, treba se zkus nad svyma otazkama nekdy zamysletvysvetlovat ti v threadu o hrach, jak VUBEC funguji grafiky, je na zdejsi lidi asi proste moc...
![]()
- heroik
- Začátečník

To stim jeepem. nějak nechápu...anglicky tak dokonale neumim, takže...to si jako koupím Black Ops za větší cenu a dostaneme k tomu auto? 
Mimochodem ty HW naroky uz jsou potvrzeny oficialne..
codgame.cz
Mimochodem ty HW naroky uz jsou potvrzeny oficialne..
Kód: Vybrat vše
UPDATE 21.10.2010: Dnes byly tyto požadavky oficiálně potvrzeny.
Digitální distribuce her, služba Direct2Drive prozradila na svém webu minimální hardwarové nároky PC verze Call of Duty: Black Ops. Nejedná se o oficiální hardwarové nároky, ale pravděpodobně budou v nejbližších dnech prohlášeny za oficiální :).
Operační systém: Windows® 7 / Vista / XP
Procesor: Intel® Core™2 Duo E6600 nebo AMD Phenom™ X3 8750 a lepší
Paměť RAM: 2GB
HDD: 12GB
Grafické karta: 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro (nutná podpora shaderů 3.0) a lepší
DirectX: Microsoft DirectX® 9.0c
Jste spokojení? Rozběhnou to vaše mašiny?codgame.cz
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
O něco náročnější na CPU, naopak nenáročné na grafiku, zřejmě kvůli konzolím...
- unit-97
- Začátečník

-
Muj názor je že dokud nebude nová generace konzolí tak activision bude mít furt stejný engine ale tendle mi příjde stejně nejlepší !!!
- Krteq
- Středně pokročilý

-
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
asi tak... vubec bych se nedivil, kdyby tam byly ty stejny FPS bugy a speed bugy, jako v minimalne pet let stare cod1...
VIVA LA Q3ENGINE 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ha, CoD7 na Steamu za 59,99€ což je asi 1500 na český, Xzone 1200. Docela drahý, tak snad něco předvědou a ne jenom kopii MW2 
- heroik
- Začátečník

Novej dil stal vzdycky 1000+ Kč
) a cod1 sem hral naposled asi pred rokem a půl 
co ted mas na mysli? dost dlouho to uz nesleduju (s úsměvem vzpomínám na ty časy kdy bylo mým snem být na memberlistu esubyFPS bugy a speed bugy
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
At už ty konzole jdou pryč a vyrábí se to pořádně na PC. Všechno je nejdřív na konzole a pak to rychle uplácají na PC a vypadá to naprd… Proč ta hra nemůže být pořádně propracovaná…SpeedyGT píše:O něco náročnější na CPU, naopak nenáročné na grafiku, zřejmě kvůli konzolím...
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- unit-97
- Začátečník

-
moje řeč!!!Vlastimil91 píše:At už ty konzole jdou pryč a vyrábí se to pořádně na PC. Všechno je nejdřív na konzole a pak to rychle uplácají na PC a vypadá to naprd… Proč ta hra nemůže být pořádně propracovaná…SpeedyGT píše:O něco náročnější na CPU, naopak nenáročné na grafiku, zřejmě kvůli konzolím...