Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Příspěvek od LOVIT »

unit-97 píše:Nevím to přesně ale na 3D potřebuješ víc GB ram ne???když grafická paměť nestíhá tak si vezme ramky a to mam potvrzený od no-X todle mi napsal v okamžiku, kdy grafické kartě nestačí onboard paměť, používá automaticky i operační paměť, ale to vede k mnohonásobnému propadu výkonu.

Ale myslím si že když je pamět na taktovaná na vysokou frekvenci (vím že to nejde na 5ghz jako u DDR 5) tak to to dostačuje taky to záleží na velikosti ne???Nebo mi to vysvětli ptal jsem se na threadu Nvidia 3D vision ale tam ještě někdo neodpověděl
meles pekny hov** turbo cache mela tak nejaka shitozni 6200 a podobny silenosti co v dobe vydani nestaly ani za rec, jo tak mozna do kanclu na office ale to zas meli lepsi vystupy ati nebo matroxy.
na 3D potrebujes tak o 2/3 hrubyho vykonu navic jak v normalnim zobrazeni
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Vlastimil91 píše:Proč ta hra nemůže být pořádně propracovaná…
Proc? Vzdyt to vychazi rok co rok jak NHL a FIFA... Miliony lidi si to koupi bez ohledu na kvalitu tak jako tak. Cili jednak je tlaci cas a druhtak ani neni potreba nejak zvysovat delku, fyziku, nelinearitu, propracovanost prostredi, etc. penizky prijdou uz jenom s nalepkou CoD na krabici ;)
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Ámen :mrgreen:
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

No i když je to skoro furt stejný,tak mě to furt baví a budu to kupovat dál !!!
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Inu i na takových "ovcích" se prostě dá rejžovat :)

Asi už sem na tohle moc starej a radši si vybírám do čeho budu investovat svoje těžce vydělaný peníze :roll:
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

heroik píše:Novej dil stal vzdycky 1000+ Kč ;-)
FPS bugy a speed bugy
co ted mas na mysli? dost dlouho to uz nesleduju (s úsměvem vzpomínám na ty časy kdy bylo mým snem být na memberlistu esuby :lol: ) a cod1 sem hral naposled asi pred rokem a půl :oops:
omyl :) cod2 stala ceska verze 750... bez postovnyho :) z ceska :)

Jinak bugama je myslena hranice 125 a 333 fps. Dalo se s nima vyskocit na mista, kam se jinak nedalo. Pak v nem fungovaly strafe jumpy z quakea, proto v jednice bylo oblybenych strasny mnozstvi Jump serveru. Speed bug byl jak v jednicce, tak i ve dvojce (ve ctyrce tak trochu stracel smysl, kdyz hra mela sprint). Slo o to, ze pokud jsi sel u zdi, kterou jsi mel po prave ruce a ty drzel spolecne ukrok doprava s chuzi dopredu a byl jsi trochu vytoceny (nekoukal jsi primo rovne, ale trochu sikmo k ty zdi. Uz si ale nepamatuji, jestli k a nebo od), tak jsi chodil rychleji. Teto vyhody se dalo vyuzit treba na harboru za rusaky, kdy jsi chtel rushovat policii (to jak se slo podchodem). Naslo by se tam i vic bugu, treba s rozlisenim 800x600 a dalsi, ale to by asi bylo na dlouho a hlavne mimo tema :)

Jinak za takovou cenu, co se tady uvadi, si to vazne nekoupim. Driv jsem byl fanousek teto serie, ale po vydaní MW2 mne spis znechutila... Porad to same v jinem kabatu a pokud mozno, za jeste vetsi penize :evil:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

První recenze nebo spíš článek o recenzi a BO dopadlo vcelku dobře!!! http://codhq.eu/novinky/2010-oktober/pr ... ck-ops.php
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Četl jsi poslední odstavec? :sleepy: hele unite..na druhou stranu tě chápu, kdybych byl tlustej zhnilok kterýmu všechno dotují rodiče, tak bych si to taky koupil...

Je fakt že celá CoD série se táhne do ____ ala FIFA, NHL, NFS... :roll:

Pravdou je že dokud to budou uniti kupovat tak se to nezmení...
Naposledy upravil(a) heroik dne sob 23. říj 2010, 14:06, celkem upraveno 1 x.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Mám pocit že si lže do kapsy :) :lol:
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

heroik píše:Četl jsi poslední odstavec? :sleepy: hele unite..na druhou stranu tě chápu, kdybych byl tlustej zhnilok kterýmu všechno dotují rodiče, tak bych si to taky koupil...

Je fakt že celá CoD série se táhne do ____ ala FIFA, NHL, NFS... :roll:

Pravdou je že dokud to budou uniti kupovat tak se to nezmení...
No tlustej nejsem jenom trochu.A hry jsi kupuju tak 2 za rok zalěží co výjde!!!Já hodně peněz radši hazím do HW kde vidím nějakej vysledek a ne cpát prachy do her to je zbytečnost!!!
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Kdyys vrážel prachy místo do her do HW tak by ten PC vypadal krapet jinak nemyslíš? :roll:

Na GameTrailers řikali, že MoH i CoD mají sakra krátkej singl kvuli kterýmu to nemá moc cenu kupovat, ale CoD má narozdíl od MoH dobrý multiplayer, tak sem na to zvědav... :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Ach jo demence je nemoc století!!!Dostávám malý prachy a strkám je do HW a nevím proč se tady vytahuješ core i7 která prakticky nikde nejde využít!!!A já nekupuju black ops kvuli SP ale kvuli MP promě je přimární Multiplayer a ne nějaký lamský SP
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Pro třináctileté uživatele i7 vážně nejde nikde využít... Až zjistíš, že na počítači se dá dělat něco jinýho než internet, hry a filmy, tak budeš možná mluvit odlišně.

Myslím, že od CoD BO se nedá čekat nic moc jiného než od předchůdců - blázen by měnil systém, který funguje (tzn. vydělává prachy). Takže pro mě je to pár hodin solidní akční zábavy v SP :)
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Asi tak no, MP si zahraju jen pokud to bezproblemove pujde a bude me to bavit, a ne jako MW2 kde strelim 5 metru od jeho nohy a ukaze to headshot...Pochybuju ze to bude mit lepsi mp nez mw2.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

unit-97 zmírní slovník a společně s ostatními, co nediskutují k tématu, se bude věnovat diskuzi o Cod: BO. :x

HW můžete rozebírat v jiných sekcích.
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

ok
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Co mi osobně chybí na současných hrách, je možnost si trochu vydechnout, příp. vyblbnout. Vzpomínám například na Vietcong, kdy jsem si v základně mezi misemi (alespoň v určité fázi hry se to objevilo), mohl chodit po základně, zastřílet na střelnici z různých zbraní apod. Myslím, že by to hráče i víc vtáhlo do hry. Dneska je to ovšem jen LOADING, pak půlhodiny provádíte prachobyčejnej masakr panáků, z rychlosti akce jdou oči kolem a pak jen satelit přeletí o kousek dál a vy masakrujete zase o 10 000 km dál v jiném ročním období.
Dobře si pamatuju, jak mne osobně bavil a zároveň zhnusil zážitek na korbě auta a štuky na letišti v CoD 1 a od té doby jsou ty rychly takhle zběsilý už furt :(
Nebo například Hidden and Dangerous, to bylo jiné...
Nedělám si ovšem iluze, co za běs nás čeká v další CoD...
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Krteq píše:Inu i na takových "ovcích" se prostě dá rejžovat :)
Tak nevidím důvod proč to nekupovat když jsem se u mw 2 výborně bavil.Jenom kvuli tomu že to nějakou skupinku lidí nebaví tak já to kupovat nebudu :lol:
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

JJ přesně CoD mě vždy bavilo a tohle nesmím vynechat.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

moje řeč akorát ten black ops koupím až na vánoce záleží jak výjdou peníze
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“