Jak je hlucna tato grafika pri prehravani filmu? Zvykl jsem si na pasivni grafiku, aby me to moc nerusilo vecer pri sledovani filmu/serialu z postele
Gainward 460 GS + Athlon II X4 640
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- killerek
- Začátečník

-
Gainward 460 GS + Athlon II X4 640
Sehnal jsem Gainward 460 GS za 3100 a k tomu Athlon II X4 640 za 2000. Uzivi mi v pohode ten procesor tuhle grafiku v 1600*1200? Jde mi jen o lepsi rozbehani WoWka v 25man raidech s co nejmensimi naklady k me soucasne sestave. Nove PC planuji pristi rok az vylezou nove procesory od Intelu i AMD.
Jak je hlucna tato grafika pri prehravani filmu? Zvykl jsem si na pasivni grafiku, aby me to moc nerusilo vecer pri sledovani filmu/serialu z postele
- Wiruz
- Pokročilý

Re: Gainward 460 GS + Athlon II X4 640
co se tyce hlucnosti karty, jelikoz ma karta klasicky chladis jako GTX460 768MB, tak hlucnost je nic moc. Bez zateze je fan slyset a pri 3D uz celkem hluci. Je tam jen hlinikovy blok, zadne HP, zadne poradne medene jadro...
co se tyce wow, problem bych videl spis s enginem hry, kdy nove spelly jsou sice nadherne ale na raidu 25tce to bude stejne pomale. Mam celkem slusneho kompa a i tak jedu na medium detaily, bo ve wow jsem vetsinou jako tank, takze vidim spis jen efekty na bossoj nez cokoliv jineho a i tak mi to komp moc nedava... Snad se to vylepsi ted s datacem kde bude podpora DX11 a podle prvotnich testu to jede lip.
co se tyce wow, problem bych videl spis s enginem hry, kdy nove spelly jsou sice nadherne ale na raidu 25tce to bude stejne pomale. Mam celkem slusneho kompa a i tak jedu na medium detaily, bo ve wow jsem vetsinou jako tank, takze vidim spis jen efekty na bossoj nez cokoliv jineho a i tak mi to komp moc nedava... Snad se to vylepsi ted s datacem kde bude podpora DX11 a podle prvotnich testu to jede lip.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- killerek
- Začátečník

-
Hlucnost me moc netesi, ale snad to nejak preziju.
Ja prave ve wow musel sundat detaily na low a jeste neco povypinat pres config.wtf a stejne je to hrozne. V patchi 4.0.1 na retailu je jiz podpora DX11, tak bych rovnou i testnul rozdil FPS mezi nim a DX9. Doufam, ze s Cata to vylepsi, kdyz na bete to jede lepe. Ja jako ele shama tech efektu vydim az moc. Vcera jsem testnul i BG a stacilo 10 hracu na jednom fleku a ovladatelnost postavy byla skoro nulova.
Ja prave ve wow musel sundat detaily na low a jeste neco povypinat pres config.wtf a stejne je to hrozne. V patchi 4.0.1 na retailu je jiz podpora DX11, tak bych rovnou i testnul rozdil FPS mezi nim a DX9. Doufam, ze s Cata to vylepsi, kdyz na bete to jede lepe. Ja jako ele shama tech efektu vydim az moc. Vcera jsem testnul i BG a stacilo 10 hracu na jednom fleku a ovladatelnost postavy byla skoro nulova.
- killerek
- Začátečník

-
Po tydenim testovani muzu rict, ze se koupe vyplatila. Sice prvni kousek sem po hodine vracel, protoze pri prepnuti z 2D na vyssi frekvence vzdy vytuhnul, ale ten druhy slape v pohode.
Hlucnost je prekvapive pri sledovani filmu vecer vpohode, obaval jsem se horsiho.
WoWko to vylozene nakoplo.
Hlucnost je prekvapive pri sledovani filmu vecer vpohode, obaval jsem se horsiho.
WoWko to vylozene nakoplo.