Gainward 460 GS + Athlon II X4 640

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
killerek
Začátečník
Začátečník

Gainward 460 GS + Athlon II X4 640

Příspěvek od killerek »

Sehnal jsem Gainward 460 GS za 3100 a k tomu Athlon II X4 640 za 2000. Uzivi mi v pohode ten procesor tuhle grafiku v 1600*1200? Jde mi jen o lepsi rozbehani WoWka v 25man raidech s co nejmensimi naklady k me soucasne sestave. Nove PC planuji pristi rok az vylezou nove procesory od Intelu i AMD.

Jak je hlucna tato grafika pri prehravani filmu? Zvykl jsem si na pasivni grafiku, aby me to moc nerusilo vecer pri sledovani filmu/serialu z postele :-)
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Re: Gainward 460 GS + Athlon II X4 640

Příspěvek od Wiruz »

co se tyce hlucnosti karty, jelikoz ma karta klasicky chladis jako GTX460 768MB, tak hlucnost je nic moc. Bez zateze je fan slyset a pri 3D uz celkem hluci. Je tam jen hlinikovy blok, zadne HP, zadne poradne medene jadro...

co se tyce wow, problem bych videl spis s enginem hry, kdy nove spelly jsou sice nadherne ale na raidu 25tce to bude stejne pomale. Mam celkem slusneho kompa a i tak jedu na medium detaily, bo ve wow jsem vetsinou jako tank, takze vidim spis jen efekty na bossoj nez cokoliv jineho a i tak mi to komp moc nedava... Snad se to vylepsi ted s datacem kde bude podpora DX11 a podle prvotnich testu to jede lip.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Hlucnost me moc netesi, ale snad to nejak preziju.

Ja prave ve wow musel sundat detaily na low a jeste neco povypinat pres config.wtf a stejne je to hrozne. V patchi 4.0.1 na retailu je jiz podpora DX11, tak bych rovnou i testnul rozdil FPS mezi nim a DX9. Doufam, ze s Cata to vylepsi, kdyz na bete to jede lepe. Ja jako ele shama tech efektu vydim az moc. Vcera jsem testnul i BG a stacilo 10 hracu na jednom fleku a ovladatelnost postavy byla skoro nulova.
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Po tydenim testovani muzu rict, ze se koupe vyplatila. Sice prvni kousek sem po hodine vracel, protoze pri prepnuti z 2D na vyssi frekvence vzdy vytuhnul, ale ten druhy slape v pohode.

Hlucnost je prekvapive pri sledovani filmu vecer vpohode, obaval jsem se horsiho.

WoWko to vylozene nakoplo.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“