Call of Duty: Black Ops (CoD 7)
Moderátor: Baneshee
- Talbot
- Začátečník

-
Re: Call of Duty: Black Ops (CoD 7)
Ups,nieco sa nepodarilo!Takmer kazdy ma problem s FPS!!!
http://forums.steampowered.com/forums/s ... 96&page=18
http://forums.steampowered.com/forums/s ... 96&page=18
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Unite, nechápu tvoje pokrytectví k DLC, u MAfie to byly sfině a vychcánkové že vydali DLC, (co měla obsahovat plná, ale nedělám si iluze že to u CoD7 nebude jinak) tady u CoD7 je to jasná koupě a málem jim zobeš z ruky 
- Frostys
- Začátečník

-
Ježiš však je to jen nějaké děcko, neřešte ho 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nejake ingame screeny: http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1571597
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Slezman
- Středně pokročilý

Narozdíl od mnoha jiných mi hra jede v pořádku. Na notebooku v podpisu mezi 20 a 40 FPS. Je to hratelné, k těm 20 to jde jen ve velké mele. POnížil jsem AA na 2x, jinak jsem vše nechal jak si hra nastavila:

herní dojmy zatím rozporuplné, zase od zařátku mela a to jsem si sliboval víc stealth režim, když jde o black ops, no uvidíme... MP jsem zatím nezkoušel, ale vyloženě mi nesedí míření se stisklým buttonem myši.

herní dojmy zatím rozporuplné, zase od zařátku mela a to jsem si sliboval víc stealth režim, když jde o black ops, no uvidíme... MP jsem zatím nezkoušel, ale vyloženě mi nesedí míření se stisklým buttonem myši.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Slezman
- Středně pokročilý

tak jsem si pustil MP a jako bych kliknul na CoD4
Jsem zvědav, co tomu řeknou ti, kterým připadal MOH graficky nepovedený....
u mě zatím spíš průser, ale stále hře dávám šanci, snad bude MP chytlavý alespoň herně, když už grafika vypadá tragicky.
Jsem zvědav, co tomu řeknou ti, kterým připadal MOH graficky nepovedený....
u mě zatím spíš průser, ale stále hře dávám šanci, snad bude MP chytlavý alespoň herně, když už grafika vypadá tragicky.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Peska na mém NB to snad dám na max. no možná bez AA ,ale to už neva.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- heroik
- Začátečník

Vono to už vyšlo dneska jo?
Já myslel že to vychází až nějak za 5 dní.
To zalezi na nazoru jednotlivce. MW2 bylo sice suck, ale cod4 i 2 byly na svou dobu pecky. Me treba u her nezajima az tak moc grafika, ale hlavni je hratelnost a prvky, kolik dává FPS ta a ta karta už je vedlejší. Pravdou je že od dob CoD4 se toho moc nezměnilo, hratelnost skoro stejná a hra taky běží na pomalu 4 roky starém IW3 enginu z CoD4. A co je na CoD tak super? V podstatě nic, ale díky lidem jako unit97 (a tim padem i úspěchům předchozích dílů) to všichni pořád kupujou a z pohledu vydavatele ani není důvod něco měnit. Neříkám že nemá nic do sebe, ale to že se od dob CoD4 se hra změnila maximálně přidáváním noob prvků a změnou zbraní mi nikdo nepopře. Jinak nic, furt jedno kafe.
Na druhou stranu, co bystě chtěli krom vizuálních změn ve hře vidět tak revolučního? Když vycházely hry z 2. sv. války tak byly alternativa ke stávajícím hrám moderní válka, ta už je tady a co chcete teď, běhat na měsicí a zabíjet tam smyšlené monstra? Je už dost velký problém vymyslet co se obsahu týče něco nového a revolučního...
HEAD píše:Nechapu co je dobreho na call of duty.
Hral sem dvojku a ta byla dobra.Na svou dobu spickova grafika a gameplay.
Pak sem hral ctyrku a taky celkem slusna hra.
Posledni asi 3 dily je to hra s hnusnou grafikou a stejnym gameplayem jako ve dvojce...
Zkousel sem MW2 a za par minut me to prestalo bavit.
Muze mi nekdo rict co je na te call of duty tak super?
To zalezi na nazoru jednotlivce. MW2 bylo sice suck, ale cod4 i 2 byly na svou dobu pecky. Me treba u her nezajima az tak moc grafika, ale hlavni je hratelnost a prvky, kolik dává FPS ta a ta karta už je vedlejší. Pravdou je že od dob CoD4 se toho moc nezměnilo, hratelnost skoro stejná a hra taky běží na pomalu 4 roky starém IW3 enginu z CoD4. A co je na CoD tak super? V podstatě nic, ale díky lidem jako unit97 (a tim padem i úspěchům předchozích dílů) to všichni pořád kupujou a z pohledu vydavatele ani není důvod něco měnit. Neříkám že nemá nic do sebe, ale to že se od dob CoD4 se hra změnila maximálně přidáváním noob prvků a změnou zbraní mi nikdo nepopře. Jinak nic, furt jedno kafe.
Na druhou stranu, co bystě chtěli krom vizuálních změn ve hře vidět tak revolučního? Když vycházely hry z 2. sv. války tak byly alternativa ke stávajícím hrám moderní válka, ta už je tady a co chcete teď, běhat na měsicí a zabíjet tam smyšlené monstra? Je už dost velký problém vymyslet co se obsahu týče něco nového a revolučního...
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nějak padnul Steam, že by to bylo šílenstvím kolem CoD??
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Javo26
- Začátečník

-
Dobrý den,
Koupil jsem si CoD7 a když spustím MP,tak nemohu kliknout na žádnou položku v menu,akorát se označí a udělá zvuk,když na ni najedu. Mám tam normální herní kurzor a na něm takové to modré ,,nahrávací" kolečko Winu7.
PC sestava:
RAM: 2GB
Grafika: ATI Radeon HD 2600 PRO
Procesor: AMD(tm) Athlon 64 Processor 3500+ 2.20GHz
Koupil jsem si CoD7 a když spustím MP,tak nemohu kliknout na žádnou položku v menu,akorát se označí a udělá zvuk,když na ni najedu. Mám tam normální herní kurzor a na něm takové to modré ,,nahrávací" kolečko Winu7.
PC sestava:
- Slezman
- Středně pokročilý

SP vypadá graficky lépe, potěšil mě zejména pohled na nějakého spoluvězně při cestě výtahem nahoru - vypadal jako skutečný člověk, ovšem to nic nemění na tom, že SP je dobrej tak akorát na epilepsii, mě osobně už na tom moc zábavnýho nepřipadá, protože mě furt někdo tlačí, abych někam běžel, pozabíjel náklaďáky plný dozorců, na prohlížení prostředí není vůbec čas. Doufám, že časem se to zklidní, zatím je to k posrání rychlý a spíš vysilující.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
dobrý den (nebojte se tykat... normální pro tudle komunitu)Javo26 píše:Dobrý den,
PC sestava:
začal bych s aktualizací systému, Direct X, ovladačů grafiky, desky, zvukovky, tvoje sestava je tak na hranici minimálních požadavků, takže si nedělej chutě na grafický orgie. každopádně zkus aktualizace a napiš jak si dopadl.
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Javo26
- Začátečník

-
O grafiku mi nijak zvlášť nejde. Operační systém bohužel nemohu aktualizovat - mám neoriginální Win.
Zkoušel jsem čistit registry - nic. Vyzkouším tedy grafiku a Direct X,možná je to Steamem a nebo vydají nějaký patch.
Zkoušel jsem čistit registry - nic. Vyzkouším tedy grafiku a Direct X,možná je to Steamem a nebo vydají nějaký patch.
- Javo26
- Začátečník

-
Vyzkouším Direct přímo z DVD.
- unit-97
- Začátečník

-
Tak dnes jsem koupil.Jako první mě překvapila možnost dát AA až na 16x. Mp jsem zkoušel jenom první misi zatím.A co se týče MP tak je to nahul jako MW 2 prostě bomba baví mě to jako když vyšel mw 2!!! Ale trochu mě zklamalo to že se ty zbraně otvíraj lvlem a potom je musím koupit,myslel jsem že si je mužu koupit kterou chci (podle trailerů to tak vypadalo). Grafika je celkem slušná. Hratelnost výborná a zbraně taky výborný. Mínusy mě zatím nenapadaj ale určitě na nějaký narazím.
- Javo26
- Začátečník

-
Ovladače na grafiku ani Direct X nepomohly,vyzkouším ty další.
- Javo26
- Začátečník

-
Nějaké další nápady? A když zapnu SP tak se sekne animace na začátku a jede akorát zvuk.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Animace je filmecek a nebo render (?) primo ze hry? Jestli film, zkusil bych jine kodeky...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Javo26
- Začátečník

-
Zapnu hru a měla by proběhnout nějaká animace,obraz se sekne a zvuk jede. 
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zkus nove kodeky, nejlepe stare odinstalovat a nahodit treba posledni verzi CCCP kodeku.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.