Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
veteran13
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Příspěvek od veteran13 »

To mi dělala 5,když jsem měl starou grafiku, která nepodporovala Shader 3.0, ale to v tvém případě neplatí. Asi to bude to grafikou, jestli máš možnost pučit si od někoho jinou, tak to zkus.
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Javo26
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Javo26 »

Takovou možnost nemám,ale ta moje mi podporuje shadery 3.0,pokuď vím? Myslíš,že vydají ATI zase nějaký hotfix,jak mají zvykem? Velký problém s ATI byl například u BiA: Hells Highway.
Javo26
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Javo26 »

A ty kodeky,nijak moc se v tom nevyznám,mohl bys mi to trochu vysvětlit,co a jak?
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

unit-97 píše:Tak dnes jsem koupil.Jako první mě překvapila možnost dát AA až na 16x.
Co je divnyho na AA 16x ? :D vzdyt to ma pomalu kazda hra
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Javo26 píše:A ty kodeky,nijak moc se v tom nevyznám,mohl bys mi to trochu vysvětlit,co a jak?

Jakykoliv codec pack all in one, ale podlě me to dost zasírá wokna, teda pokud neděláš s videama a zvukem..

A je fakt ze ta GK není žádná výhra, co se HW týče tak bych to taky tipoval na grafiku :D
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Zdá se systém online hraní debilní jenom mě???
Kliknu PLAY / RANKED MATCH , vybírá (asi náhodně) servery a pětkrát za sebou mi zahlásí full server....proč nevybere kde je místo??? :evil:
Naposledy upravil(a) Slezman dne úte 9. lis 2010, 20:56, celkem upraveno 1 x.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

heroik píše:
Javo26 píše:A ty kodeky,nijak moc se v tom nevyznám,mohl bys mi to trochu vysvětlit,co a jak?

Jakykoliv codec pack all in one, ale podlě me to dost zasírá wokna, teda pokud neděláš s videama a zvukem..

A je fakt ze ta GK není žádná výhra, co se HW týče tak bych to taky tipoval na grafiku :D
prave ty ALL in 1 jsou nejvetsi svinstvo... jeden cas jsem je pouzival a treba mi kvuli tomu, ze se hadaly mezi sebou, otocili video vzhuru nohama... nebo hralo jen zelene :) nejlepsi zkusenost mam prave s CCCP 8-)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Jsou no...tak at stahne to CCCP, ja uz jsem kodeky pekne dlouhou dobu neinstaloval...nejak me ten moviemaking prestal bavit, a jindy jsem se stim nesetkal ani stim nemel zadnej problem :) .

Zajimal by me nazor tech co uz to maji a hrali, jestli ma smysl se po tom pídit..
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Javo26: Jestli máš W7, "nezasírej" si zbytečně systém instalováním kodeků :wink:
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Počkej to jako má jet na defaultních kodekách?? Docela funny :roll:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Já si nepamatuju, že bych si tadys nějaké kodeky vůbec instaloval. Pravda, že CoD7 jsem ještě nezkoušel :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Já teda do W7 žádné kodeky neinstaloval.. já tu soupnul jen KMPLayer a jede mi všechno bez problemu..
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

No vidis, ja mam cccp a jede mi taky vse a ve wmp :roll: :razz: ale to uz jsme znacne ot...

No co jsem chtel napsat: je to dobra koupe? Koukal jsem na screeny a zda se mi to jakesi divne... Jak je na tom MP s hratelnosti? Diky za odpovedi (unit-97 at se zdrzi jakehokoliv komentare... diky)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

singl se graficky lepší a lepší (start vietnamu je moc pěknej), jenomže je to rychlý jak průjem a místama i trapný (zase ti rusáci s trapnýma jménama,vizáží frankesteina a s nášivkou CCCP na zádech (!?!))....tahle hra se snad ani nedá vychutnat :sad:
Vzhledem k tomu, že se mi MP nelibí, tak by to pro herní scénu mohlo být lákavé, fakt to na mě dělá dojem vylepšené MW1.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Hrál jsem chvíly SP, a moje očekávání se naštestí nenaplnila. Mě se prostě tyhle béčkové příběhy hrozně líbí a ikdyž to letí šíleným tempem,tak to je můj letošní hit. ještě omrknu MP ale ten pro mě není tak důležitý
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

muliku píše:
unit-97 píše:Tak dnes jsem koupil.Jako první mě překvapila možnost dát AA až na 16x.
Co je divnyho na AA 16x ? :D vzdyt to ma pomalu kazda hra
jj ale každé call of duty měla 4x takže to je příjemna změna už jsem myslel že tam bude furt 4x
Javo26
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Javo26 »

Takže ty kodeky raději neinstalovat?
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Co se týče MP, dnes jsem hrál hru, kde všichni měli ping do 60 ms, stejně se ale všichni pohybovali trhaně (sice ne moc, ale na MP dfost znechucující věc), když jsem se na to ptal, tak mi řekli to je bug hry. Takže to je další sux kromě těch největších problémů u některých lidí, že z toho mají slideshow.... Takže těm, co to nemají, ještě radím počkat, než se to vychytá.
Talbot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Talbot »

Slezman neviem na akych detailoch si hral MP,ale mapy (az na niektore vynimky) su graficky krajsie ako MW1,2.
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Javo26: Je to na tobě, ale mě se to zdá zbytečné..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“