Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
heroik
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Příspěvek od heroik »

Hitboxy byly nedodelane uz u MW2, tajne jsem doufal ze to u BlackOps napravi :(

btw, unita doporucuju dat do ignore a nebo se radeji jeho prispevkum obloukem vyhybat...
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Vizi píše:Mno tak sem došel po tří denním hraní k závěru multáku, že se jedná o sračku, sraček a absolutně nechápu jak tohle mohlo jít do prodeje. Celá hra je totálně zabugovaná, lagy i přes sliby vývojářů jsou nehorázné a hlavně se tím hra se stává nehratelnou. Po grafické stránce v celku pěkné sice nic extra na dnešní poměry ale budiž, ovšem špatná optimalizace je dlouhá kapitola o sobě. Začínám postupně litovat peněz, které sem do toho vrazil i takové BC2 je mnohem zábavnější s tím, že vás po mapě nenahání autíčko na vysílačku a borec vás nedá ve výskoku na deset metrů nožem.

brak !!!
Mě se nic nelaguje !!!
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

unit-97 píše: Mě se nic nelaguje !!!
Tak to asi hraješ v jiné dimenzi, mimo tenhle svět... blahopřeji.
flukes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flukes »

Me se to kazdou chvilku kousne a konec, pomuze jen restart PC.
CPU i7 10700k@5000/1.3V, Noctua NH-U12P SE2, Asus ROG STRIX Z490, SSD M.2 Samsung 970 EVO plus 1TB, HDD 3TB, 2TB, Patriot VIPER Steel 16GB DDR4 4400, GeForce RTX 2080 Ti Phoenix GS 11GB GDDR6, Pioneer BDR-0Ś09XLT, Samsung SH224, 22" LCD Acer XB252Q Predator, CoolerMaster HAF 942, EVGA 1000 P2
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

Tak pani, neviem ci sa mi to zda alebo je to fakt ale mne to uz nelaguje. Postup pomerne zufaly z mojej strany bol ze som nainstaloval uz z nainstalovaneho COD BO- zlozka Redist-a tam su "DirectX a vcredist". Spustil hru a mojim kritickym miestom bola da druha misia kde ste mali ist Fidela zabit a v tom rozbitom dome mi to predtym sekaloooo po maariu a potom ziadne lagy, som dosiel aj ku misii co mate raketu znicit v Rusku a stale pohodicka. Vyskusajte aj vy mozno pomoze.
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

flukes píše:Me se to kazdou chvilku kousne a konec, pomuze jen restart PC.
Nestabilni oc.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

unit-97 píše: Mě se nic nelaguje !!!
Nejsi jediný hráč na planetě, takže to že se to tobě "asi" nelaguje je uplně irelevantní.. Sebestřednost ti nechybí :)
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

hele ted jsem dohrál a stahlo se něco do MP a mělo to 8 mb (přes steam) že by ten patch ???
flukes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flukes »

HEAD píše:
flukes píše:Me se to kazdou chvilku kousne a konec, pomuze jen restart PC.
Nestabilni oc.
U MW2 tento problem nemam.

EDIT/ Dnes se stahla nejaka aktualizace a zda se to stabilnejsi.
CPU i7 10700k@5000/1.3V, Noctua NH-U12P SE2, Asus ROG STRIX Z490, SSD M.2 Samsung 970 EVO plus 1TB, HDD 3TB, 2TB, Patriot VIPER Steel 16GB DDR4 4400, GeForce RTX 2080 Ti Phoenix GS 11GB GDDR6, Pioneer BDR-0Ś09XLT, Samsung SH224, 22" LCD Acer XB252Q Predator, CoolerMaster HAF 942, EVGA 1000 P2
krakenuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krakenuss »

nevíte někdo jestli už vyšel ten patch na lagování v singleplayeru? a jestli uz nahodou vysel, nevite kde se da stahnout?
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

krakenuss píše:nevíte někdo jestli už vyšel ten patch na lagování v singleplayeru? a jestli uz nahodou vysel, nevite kde se da stahnout?
uz je venku
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
flukes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flukes »

Rekl bych ze si ho hra pres Steam stahne sama.
krakenuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krakenuss »

flukes píše:Rekl bych ze si ho hra pres Steam stahne sama.
a nevite kde se da stahnout jinak nez pres steam? mam kapku problemy s netem a nemam to jak stahnout, tohle pisu od kamose, vcera mi prestal fachat net a nemuzu to stahnout, proto se ptam jestli to nejde stahnout i jinak, at to muzu stahnout nekde jinde nez doma? a jeste se chci zepta jestli ten patch fakt opravuje ty lagy v singelu?
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Nejde. Holt bez netu se stahovat nedá :D A nikde jinde nez na steamu to nesezenes.
krakenuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krakenuss »

heroik píše:Nejde. Holt bez netu se stahovat nedá :D A nikde jinde nez na steamu to nesezenes.
snad se mi ten net spravi, z jsem volal do servisu, ale chcu se zptat, fakt to opravi ty lagy?
hacker.tom
Nováček
Nováček

Příspěvek od hacker.tom »

flukes píše:
hacker.tom píše:@flukes
Mám to samé... klíče některých verzí jsou prý lokalizované, takže jazyk oficiálně nepřehodíš. Neoficiálně to prej de, ale nevím co na to po čase VAC. Myslíte že to bude bez následku? :?
Stahl jsem z netu nejaky balicek pro zmenu RUS na ENG, pak se hra aktualizovala a vse je v AJ.
Jinak PL verze je za 790Kc.
Jo, něco podobného už jsem četl. Ale pro jistotu :-D můžeš mi poslat link? Dík
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

redaktor codgame.cz píše:Než začneme tak pro ty co to ještě nezaregistrovali: patch opravující lagování byl dnes vydán a lagování už by nikoho nemělo trápit.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Teď jsem dal zkušební online hru na mé nejlepší sestavě v budějkách (a přijde mi že MP je do určité míry trhaný pořád - aspoň protihráči se tak pohybují a i mně se to nehraje tak nějak dobře. Killcam jednoho z protivníků se trhal jako prase, všichni ale pingy v pohodě. Vizuelně a pocitově je MP u MOH zatím lepší, kdoví jestli se vůbec dostanu k tomu, abych posoudil co vše CoD MP nabízí, když se to nehraje dobře a tím pádem nebaví... :sad:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

hacker.tom píše: Jo, něco podobného už jsem četl. Ale pro jistotu :-D můžeš mi poslat link? Dík
http://eshop.megahry.eu/Call-of-Duty-Bl ... g4311.html
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... -vsech-dob

http://codgame.cz/novinka/92-prodeje-za ... -prekonano

(a mnoho dalsich webu o tom informuje...)

co na to říct... ještě jsem to nehrál, ale jestli je to opravdu jen skákačka (se zabugovanym mp) na jeden den, tak to potěž koště :|
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“