Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hacker.tom
Nováček
Nováček

Re: Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Příspěvek od hacker.tom »

Frostys píše:
hacker.tom píše: Jo, něco podobného už jsem četl. Ale pro jistotu :-D můžeš mi poslat link? Dík
http://eshop.megahry.eu/Call-of-Duty-Bl ... g4311.html
Jestli tím odkazem myslíš tu hru, tak PL verzi samozřejmě mám. A jestli myslíš diskuzi o ENG a odkaz na hotfile.com, tak to sem zkoušel a neúspěšně. Ještě jsem narazil na jeden torrent +-1,5GB, ale ten se mi nechtěl ani stáhnout. :sad:
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

heroik píše: co na to říct... ještě jsem to nehrál, ale jestli je to opravdu jen skákačka (se zabugovanym mp) na jeden den, tak to potěž koště :|
Jezis, zijeme v roce 2010. Hry jsou zabavou pro masy. Nikdo ti nebrani hrat hry, ktere jsou udelany hryci pro hrace.

Neco pro OT zasmani http://www.youtube.com/watch?v=n7VAhzPcZ-s.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

recenze na SP http://games.tiscali.cz/recenze/call-of ... ayer-54178

btw při probojovávání se vietnamskými ulicemi mi ten ruskej šulin zmizel tak, že prošel skrz zeď :shock:
pokyny jako "mačkejte enter pro vykopnutí dveří", "pomocí LMB rozbijte sklo", "pomocí LMB udeřte do obličeje" mě už štvou, neustále mikrofilmečky, náběhy NVA doprostřed už vyčištěné místnosti, na balkoně čeká NVA chlapík, vidí mne, ale nic nedělá, protože jeho čas přijde až přijede tank (za 15 s), to jsou jen střípky mýho zklamání nad touto hrou :|
Poměrně dost se stydím, že jsem sežral marketing a koupil to v předprodeji, těšil jsem se na to, ale vysloveně jsem se zklamal...
Paradoxně mne nejvíc baví MENU :) má zajímavou depresivní atmosféru.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
hacker.tom
Nováček
Nováček

Příspěvek od hacker.tom »

No tak teda po vašich reakcích ani nemám chuť zapnout SP. Ale MP mě baví a jsem jeden z těch šťastných, kterým to jede bez problému 8-)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

hacker.tom píše:No tak teda po vašich reakcích ani nemám chuť zapnout SP. Ale MP mě baví a jsem jeden z těch šťastných, kterým to jede bez problému 8-)
mužu se zeptat, jak se dostáváš v Mp do hry, klikáš na PLAY/ RANKED MATCH a to opakuješ, dokud nemáš štěstí a server má místo? U mě zatím vždy až napopáté, nechápu, proč to nevybere to, kde je místo. Na systém ve MW2 hodně lidí nadávalo, ale tam to fungovalo poměrně dobře. i MATCHMAKE v MoH mě dává hned napoprvé k přijatelným soupeřům (dle skillu), tady musím pořád zkoušet.
Když si vyberu v browseru, většinou mám štěstí na namakaný pány, a jen kalím :)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Kdo už toto četl ??? http://codgame.cz/novinka/93-bonusovy-s ... glepalyeru . spekulovalo se o tom módu a tady je návod jak to zapnout zajímalo by mě kde je ten jejich editor (na vytváření misí (docela bych ho chtěl místo náročného sandboxu 2 (cryengine 2))) jak slibovaly !!!
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

yuri.cs píše:Jezis, zijeme v roce 2010. Hry jsou zabavou pro masy. Nikdo ti nebrani hrat hry, ktere jsou udelany hryci pro hrace.
Jinymi slovy vsichni jim zobete z ruky.
Slezman píše:btw při probojovávání se vietnamskými ulicemi mi ten ruskej šulin zmizel tak, že prošel skrz zeď
pokyny jako "mačkejte enter pro vykopnutí dveří", "pomocí LMB rozbijte sklo", "pomocí LMB udeřte do obličeje" mě už štvou, neustále mikrofilmečky, náběhy NVA doprostřed už vyčištěné místnosti, na balkoně čeká NVA chlapík, vidí mne, ale nic nedělá, protože jeho čas přijde až přijede tank (za 15 s), to jsou jen střípky mýho zklamání nad touto hrou
Poměrně dost se stydím, že jsem sežral marketing a koupil to v předprodeji, těšil jsem se na to, ale vysloveně jsem se zklamal...
Paradoxně mne nejvíc baví MENU má zajímavou depresivní atmosféru.
Popravde si jeste rozmyslim, jestli nekoupim radeji BC2.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

warez sux, ale v tomhle případě zkouška nanečisto není až ta nejhorší varianta :P
Já jsem tak znechucen výdejem 60 €, že už je mi blbý koupit si nový mapy do MOH :-D ačkoliv bych si je rád zahrál a MP se mi tam líbí, nechci momentálně dát už nikomu ani korunu ..ale to mi vydrží jen chvíli, asi do BFBC2:V

Kdo tu hrajete MP, máte zkušenosti s následujícími jevy?
* přes PLAY / RANKED MATCH se připojím někdy na několikátý pokus, jindy to ustrne v načítání serveru a musím postup opakovat přes main menu
* v Server Browseru mám v RECENT jen jednu hru, ačkoliv jsem hrál aspoň na 6 serverech
* Z FAVORITE se mi ztrácí servery (určitě jsem dal dva, nyní je tam jen jeden)
* hra nemá plynulost, obzvlášť při střelbě jako by ovládání mělo větší krok a je námaha udržet mušku na nepříteli
* killcamy a sledování kolegů je sekané

Výsledkem je, že podávám horší výkony než jsem čekal (a to je co říct, bo jsem čekal nic moc na začátku než si člověk zvykne) a hra je vysilující :) Včera jsem zkusil hned po hře přejít do MOH a MW2 a v obou hrách jsem se cítil jistěji při střelbě. To nemá co dělat se skillem, při pár hrách MW1 s heroikem a Michalem(?) jsem pořád kalil, ale tyhle problémy jsem neměl, holt jsem byl jen pomalejší. Tady se cítím poměrně nevinnej :)
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Slezman píše: Kdo tu hrajete MP, máte zkušenosti s následujícími jevy?
* přes PLAY / RANKED MATCH se připojím někdy na několikátý pokus, jindy to ustrne v načítání serveru a musím postup opakovat přes main menu
* v Server Browseru mám v RECENT jen jednu hru, ačkoliv jsem hrál aspoň na 6 serverech
* Z FAVORITE se mi ztrácí servery (určitě jsem dal dva, nyní je tam jen jeden)
* hra nemá plynulost, obzvlášť při střelbě jako by ovládání mělo větší krok a je námaha udržet mušku na nepříteli
* killcamy a sledování kolegů je sekané

Výsledkem je, že podávám horší výkony než jsem čekal (a to je co říct, bo jsem čekal nic moc na začátku než si člověk zvykne) a hra je vysilující :) Včera jsem zkusil hned po hře přejít do MOH a MW2 a v obou hrách jsem se cítil jistěji při střelbě. To nemá co dělat se skillem, při pár hrách MW1 s heroikem a Michalem(?) jsem pořád kalil, ale tyhle problémy jsem neměl, holt jsem byl jen pomalejší. Tady se cítím poměrně nevinnej :)
1- ano stává se to neustále
2- ano nápodobně
3- mě se pro jistotu ani favorite neukládají
4- ano je to tak, ovšem těžko se dá říct jestli je to tam schválně, aby to bylo náročnější nebo se jedná o špatnou optimalizaci při efektu střelby.
5- ano je to sekané a to pokaždé i když se tam skoro nic neděje

U této hry se mi zamlouvá to, že obtížnost někoho odstřelit je náročnější než u straších dílů CoD. Zvlášť je usměvavé pozorovat hráče, kteří mají opravdu málo FPS jak se vás snaží zachytit zaměřovačem, když kolem nich proběhnete a nějak se jim to chudákům nedaří. Všiml jsem si, že tím také většina hráčů sedí někde zalezlá v rohu a čekají až kolem nich někdo proběhne více než u starších dílů a je to způsoben asi faktem malého fps, tak se raději někde zašijou. :)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Vizi píše:U této hry se mi zamlouvá to, že obtížnost někoho odstřelit je náročnější než u straších dílů CoD.
těžší to nepochybně je, jen nevíme, zda je to schválně nebo je to bug. Například u BFBC2 je také těžší někoho trefit (oproti serii CoD), ale člověk to bere jako přirozené - zbraně kopou nahoru a člověk se to musí naučit. Tady mi to připomíná sekání, což mě nijak nevzrušuje a ani nevím jak se v tom zlepšit - nejspíš jen přetrpět :)

jinak děkuji za tvůj post, už jsem sám sebe podezíral, že to vnímám nějak špatně a že chyby jsou jen u mě
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

Ahoj lidi, COD mi běží krásně plynule (hraju jenom singl), ale stává se mi velmi zvláštní jev. Jde o to, že jak se načítá nějaká mapa, tak u toho běži video a během tohoto procesu se mi stává, že COD shodí nějakou systémovou službu a systém se automaticky restartuje (žádne BSOD, prostě se to odlhasí a restart). Někdy se to stává když pustím hru uplně znova po zapnutí PC, ale uplně vždycky když dohraju misi a načítá se další...

PC mam stabilní v Linx (15K bloky, 1 hodina) či prime95 x64(blend 1 hodina). S žádnou jinou hrou problém nemám, tak proto píšu zde.

Díky za rady
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

SP dohrán, dojmy jsou dobré, příběh jak má být, jde vidět že má treyarch doboru pamět, když si vzpoměly na hrdiny Waw :) Jenom ten konec byl takový až příliš očekáváný, ale jinak se mi to i po herní a grafické stránce hodně líbilo. jediná výtka je klasika moderních her a to délka u mě 7/10(dolů 1 bod za bugy a 2 za délku)
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

veteran13 píše:SP dohrán, dojmy jsou dobré, příběh jak má být, jde vidět že má treyarch doboru pamět, když si vzpoměly na hrdiny Waw :) Jenom ten konec byl takový až příliš očekáváný, ale jinak se mi to i po herní a grafické stránce hodně líbilo. jediná výtka je klasika moderních her a to délka u mě 7/10(dolů 1 bod za bugy a 2 za délku)
Ten reznov mě tam dostal je to prostě borec !!!
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

zahadnym zpusobem je hra neplynula, bez vyhlazovani, high det., 1440*900 a ztracej se mi kdesi fps... drivery 10.10, nevi nekdo? :? potom co sem vzal minigun se to dostalo az do toho ze mi to cely spadlo :oops:
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

jde vidět že má treyarch doboru pamět, když si vzpoměly na hrdiny Waw
Však Cpt Price byl taky ve všech dílech od IW :-D
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Přesně.IW "stvořilo" Price,tak Treyarch musel udělat kultovní postavu z Reznova.Celkově to na mě zatím dělá dojem,jakoby se Treyarch snažil - chytlavostí a momentama,kdy by hráči měla padnout brada - dotáhnout na IW,ale to se jim nedaří.I pády sestřelenejch protivníků jsou někdy víc než komický,přitom je to stejnej engine,ale někdy je to stejně trapný,jako ve WaW.Dabing opět nic moc ve srovnání s MW 1 i 2...Jasně,že MW je taky hodně přitažený za vlasy,ale aspon to působí uvěřitelně,WaW a tohle prostě působí jako fake.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jak hra bezi na ruznych strojich sem muzete podivat zde na videu.
I7 4Ghz 5850- http://www.youtube.com/watch?v=edTeirSM ... re=related
i7 4Ghz 2x5850 crossfire- http://www.youtube.com/watch?v=NjlhT_Q9 ... re=related
Q9550 4Ghz GTX460@850Mhz- http://www.youtube.com/watch?v=II0dc19N ... re=related
Stejna testovaci scena a stejne nastaveni u vsech pocitacu.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Evidentně to chodí na ptáka na všech strojích,jestliže framerate dokáže skočit ze 47 na 60 během zlomku vteřiny...Treyarch je opravdu neštěstí.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ta hra tezi jen a pouze z vykonu cpu.Crossfire neni vubec vyuzity a dokonce i i7 na 4Ghz to brutalne brzdi.
Podle toho videa dokonce q9550 na 4Ghz brzdi gtx460@850Mhz.
Primo hruzostrasna optimalizace.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Aha...takze s quadem 3,16ghz, 4GB ram a 9800GT asi zazraky cekat nemam, co? :oops:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“