Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
mmks
Nováček
Nováček

Re: Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Příspěvek od mmks »

ta hra jakož i celý Steam je zatím dost ubohá. Dneska se nám (4 lidi) nepodařilo připojit n žádný server a když jsem to teď zkusil, tak asi na 5 a měl sjem lagy, že to bylo nehratelné (víc jsem stál než šel) a to jsem měl ping kolem 50.
Jinak, kdyby s tím měl někdo problém. Kamarád má AMD 6ti jádro a hra mu nešla spustit a padala hned po startu a pomohl až nějaký program, co z těch 6ti jáder udělal 4. (nevím jestli to píšu dobře, nevyznám se v tom, měl to tuším k desce).
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

V biosu aktivoval jenom 4 jádra ne ???
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Ta hra je na mém stroji bohužel nehratelná. Optimalizace hry mi připoměla situaci s GTA 4 bez patchů. Treyarch je vskutku ubohé vývojářské studio.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Ani na stredni, nebo nedejboze low detaily? :? Mám totiž quad 3,16ghz, 4GB RAM a 9800GT.
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Nastavení detailů skoro vůbec neoblivňuje plynulost. U CoD her jsem byl vždy zvyklí na dobrou optimalizaci, žádné výpadky a nízké nároky, ale Treyarch tomu nasadilo korunu. Hlavně, že to je nejúspěšnější hra historie. Smutný opravdu.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

heroik píše:Ani na stredni, nebo nedejboze low detaily? :? Mám totiž quad 3,16ghz, 4GB RAM a 9800GT.
S tím rozhodně nepočítej, budeš rád že se dostaneš do menu a při štěstí na low se ti to podaří rozjet, ale hratelnost bude prakticky na nule.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Úžásný...už asi vím, co mě bude čekat po stromečkem :lol: A Black Ops to zřejmě nebude..

V grafice nic revolucniho neprinesli, ale optimalizi sprasili jak prase. :roll: Zajímalo by mě, jak ta hra běhá na konzolích...
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

to se mi nezdá pánové, nehovoříte s těma procákama o stavu před tím patchem??
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

de vam MP ,vodpoledne sem hral v poho,a ted uz se zas nemuzu pripojit,nenajizdej poradne ani servery,a kdyz uz se pripojim tak to zas laguje.
presne jak pise mmks
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Já mam amd athlon II x4 630 OC @ 3,4ghz , gtx 460 1gb, 3gb , vista 64bit a všemi běži bez lagů sekanců ale občas se najdou vyjímky ale v SP to běží jak hodinky. Jak je to možný ???
G19:DD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od G19:DD »

Takže za 1) - jak tady někdo lže ohledně procesoru, tak je zajímávé, že to jde mému kámošovi na pentium 4 docela pěkně, myslím pod 25-5 fps , ale to neznamená, že na dvoujádrovém procesoru by to nešlo normálně.
A za 2) - Ten mp je na nic. Ráno to šlo v pohodě, ale teď jse připojim na server a brutální laggy.
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Docela pěkně? Hratelne fps je nejmin 60+ , minimalne u CoD to tak je už od prvního dílu.
mmks
Nováček
Nováček

Příspěvek od mmks »

Slezman píše:to se mi nezdá pánové, nehovoříte s těma procákama o stavu před tím patchem??
pokud je to na mě, tak je to situace z dnešního odpoledne. Vše aktualizované, hru stahoval znovu přes Steam přes noc, tedy už po vydání patche.
Celkově ten server browser je dost o ničem, už se tady zmiňovalo, že ukládání oblíbených ani historie nefunguje. Když včera načítal servery, tak se stávalo, že jsem mohl na ně klikat, pravý "joint", tlačítko "joint" atd. ale na nic nereagoval. Taky když načítá 5tiscí serverů, tak to furt roluje a když člověk nějaký zajímavý vidí, tak je mu to prd platné, protože na něj nestihne kliknout (hraju s kamarádama, a tak hledáme kde je víc volných míst).
Taky nevím, proč ve hře je zašedlé tlačítko "change team". Pochopil bych to, když jsou strany vyrovnané, ale je to tak i když je na jedné straně třeba o 3 hráče víc. Tlačítko bylo aktivní jen na "privat game". Našel jsem nějaký příkaz g_allowchangeteam (možná není správně napsaný), ale situace se nezměnila, možná se to musí zadávat přímo na serveru, ale postrádá to logiku.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak konečně mám tuto hru. Abych zhodnotil ze začátku hraní. Tak hra se mi líbý o dost víc jak MoH. Hru na svém ACER 8942G hraju na max bez AA a fakt vypadá pěkně jen mě zaskočilo že hra běží 35fps a najednou se propadne na 17fps a pak zas vyběhne nahoru takové skoky. Nevíte kde se dá stáhnout ten Patch ? Nebo se to musí stahovat jen přes stream?
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Steam to stahuje automaticky, pokud nemas warez.
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Jak je to ohledně CPU nevím, ale Phenom II X4 @ 3.4GHz + HD 4870 a naprosto plynulé! Přiznám se, že také nevím, jestli je to s patchem nebo ne, ale hlavně že to jde plynule. Dokonce tak plynule, že mě to ani nedonutilo měřit FPS :)

Ale co se hry jako takové týká, tak celkem zklamání :x Například takové MW/MW2 mi přesně sedlo, tady mi vadí "přepracované" ovládání, například i když se snažím přenastavit citlivost myši, tak se nejsem schopnej dostat k uspokojivému výsledku, postava se jinak pohybuje, jinak skáče apod. Pro mě už to není klasické CoD. Pro někoho je to možná dobře, že se to snaží napodobit hry typu BC2 atd, ale pro mě jak už jsem naznačil je to zklamáním prostě :sleepy:

//Čím déle nad tím přemýšlím, tím víc mi připadá, že je to napodobenina BC2 :evil:
Jestli MW2 ode mne dostalo hodnocení 8/10, tak BO spíš 6/10
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak stím patchem mě vzali pěkně na hůl. Takle mě vyšplouchnout to se nedělá.
Jinak co jsem si všiml na první pohled tak ta hra je složena s CoD 5 a MW2 je to tam jednoznačně vidět. Ta krev na obrazovce MW2 ukazatel sřelby, špka, zaměřovač CoD5.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Vultur84
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vultur84 »

No neviem hral som aj multi ale na bad company 2 to teda nema...myslim multiplayer..
Som Flegmatik a je mi to jedno...
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Vše je u těchto her věc názoru a vlastního vkusu, tak to je a tak to vždy bylo. :)
Nebýt poprasené optimalizace a hnusných lagů, tak si odvážím tvrdit, že se mohlo jednat o opravdu kvalitní titul. Kdyby to vyšlo až tak za 3 měsíce mohlo to být skutečně jinak, ovšem "uspěchanost" je dnes u nových her velmi rádo používané označení a vidina rychle vydělaných peněz, tomu dávají tečku.
noX1000
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od noX1000 »

Mě vše jede jak má,protože nemám nějakou 4870X2.Ta není zřejmě ještě optimalizovaná pro tuto hru,poněvadž se jedná o crosfire kartu.Mě na Ati 5870 jede vše na full bez lagů.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“