Mno po nastavení AA na 16 a nahození novějších ovladačů, jede hra vtipně max 210 průměr 140fps, po nastavení vyhlazování na OFF se průměr přesune podivně na 80fps, takže hra se chová velmi podivně a to je prostě fakt. Lagy se vyskytují neustále zde záleží na umístění serveru někde je to v pořádku, někde lagometr nepostojí v klidu.noX1000 píše:Mě vše jede jak má,protože nemám nějakou 4870X2.Ta není zřejmě ještě optimalizovaná pro tuto hru,poněvadž se jedná o crosfire kartu.Mě na Ati 5870 jede vše na full bez lagů.
Call of Duty: Black Ops (CoD 7)
Moderátor: Baneshee
- Vizi
- Začátečník

Re: Call of Duty: Black Ops (CoD 7)
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já když dám AA 16x tak se hra propadne na 20FPS. Když dám jen 4x AA tak hra jede 30FPS jak dám off AA tak hra jede 30FPS. Tak nevím je to nějaké divné spíše nedodělané. A kor to že Patch jde jen přes Stream což mě štve. Já bych řek že nás obrali. 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Swat
- Mírně pokročilý

Ten patch výrazně pomohl,hra už je aspon hratelná,ale ty propady a mírný trhance jsou tam beztak pořád,akorát ne tolik a ne v takový míře.Niméně cpu to využívá na 100% vesele dál.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nevím
Phenom II X4 @ 3.4GHz mi hra zatíží na nějakých v průměru 40-60% a FPS se pohybují na zhruba 75-90FPS, nejmíň kam v průběhu misí klesly je kolem 60FPS 
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- G19:DD
- Začátečník

Tak já s HD 5970 jsem zažil fps laggy, jako že se obraz škubnul, ale jinak fps v pohodě. Nechápu, proč musí mít HD 5970 v každé hře nějaký problém omg. Nejprve v battlefieldu na dx11 hra padala a problikávala a tady s black ops hra škubala... Tohle je na nic, když máte mít "nejvýkonější grafiku" , ale hrajete na úrovni low end...
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
- zaxxon
- Začátečník

-
njn, já to hraju s 5850 a řekl, bych že to celkem jde, občas se to škubne, ale zřejmě to ani moc nesouvisí se samotným výkonem karty, jako s tím, že je to celkově nevychytaný a bude to potřebovat ještě pár pačů, o tom prvním se to teď znatelně zlepšilo. Ale popravdě mě tahle hra velice zklamala, v porovnání s MW 2 je to amatérskej šit, to se jinak nedá říct, MW 2 je kvalitativně úplně jinde a to snad po všech stránkách, ten Treyarch, to je fakt banda diletantů, v podstatě se snažili okopírovat MW 2, ale podařilo se jim to akorát zkurvit. No nic, snad nás v budoucnu čeká povedenější díl, hodný pokračování MW 2. 
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
G19:DD: Trochu OT tady, ale u dvojčipové GK se musí počítat s problémama, tohle "varování" je tu všude, řekne ti ho snad každej zkušenější v sekci grafických karet. (neříkám že jsem)
Samozřejmě je to smutné, to s tebou souhlasím. Kdybych kupoval GK, tak maximálně nejvýkonější kartu s jedním jádrem 
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- zaxxon
- Začátečník

-
Měl bych takovej nápad pro kluky z Treyarchu, - půjčte si příště předchozí díl COD od Infinity Ward, nebo od nějakého jiného studia, které umí dělat hry a jenom to celé vemte, na nic nesahejte
a přidejte pár nových map, -uvidíte, že to bude dobrý, nikdo se nebude zlobit, že vyhodil peníze za paskvil a všichni budou spokojený. Akorát nevím, na co vás bude Activision potřebovat..
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně mám patch
... Ted mi hra jede kolem 40FPS v nákých místech i kolem 50FPS nastaveno na EXTRA bez AA jak je zaplé 4x AA hra jede stabilně 30FPS. Je to krásný titul snad nejlepší střílečka koncem roku 2010. Jo chtěl bych se zeptat co je toto u této hry v nastavení: SYNC EVERY FRAME to je asi něco jak V-Sync ne? 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zalezi v jakych detailech a rozliseni.Michael24 píše:NevímPhenom II X4 @ 3.4GHz mi hra zatíží na nějakých v průměru 40-60% a FPS se pohybují na zhruba 75-90FPS, nejmíň kam v průběhu misí klesly je kolem 60FPS
Uz sem tu postoval video s i7 na 4Ghz + 5850.
Oba se schodneme, ze i7 na 4Ghz bude uplne jinde, nez phenom2 na 3.4ghz a 5850 jinde, nez 4870.
A ten clovek ma pouze prumer 80fps.Coz je teda hodne malo.Protoze ta hra vypada dost hnusne.
Znova odkaz na video:
http://www.youtube.com/watch?v=edTeirSM ... re=related
Tady je s q9550 na 4Ghz a gtx460@850mhz
Tam ma avg uz jen 68fps.
http://www.youtube.com/watch?v=II0dc19N ... re=related
Me to teda jako dobra optimalizece opravdu neprijde.Lepe receno to nedokaze vyuzit vykone pc.
100Fps bez propadu v Mp asi nebude mit clovek na zadnem pc.
Naposledy upravil(a) HEAD dne ned 14. lis 2010, 15:37, celkem upraveno 1 x.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Milionkrat bylo receno, ze AFR dvoucipove grafiky jsou pro lidi, kteri je maji jako konicek, stahuji updaty, zkousi ktera verze je nejlepsi, hledaji na forech, instaluji modnute, atd.G19:DD píše:Tohle je na nic, když máte mít "nejvýkonější grafiku" , ale hrajete na úrovni low end...
Navic je v kazde slusne recenzi jako zapor uvedeno "multichip grafika".
Pokud te tohle resit nebavi ber single chip, v lepsim pripade konzoli.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- veteran13
- Začátečník

zaxxon: mohl by jsi být konrétní, co tam tak podělali? krom toho co už tu padlo.
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- Vizi
- Začátečník

Defakto až odstraní nějakou záplatou lagy, které se ještě hojně vyskytují a trošku trhanou hru, tedy zlepší optimalizaci celé hry nebude to tak špatné a z cela jistě to trumfne MW2.
- G19:DD
- Začátečník

Myslíš si že já to nevím ? Já to jsem píšu jenon tak, aby třeba lidé věděli, že to tak je. Já neříkám že bych chtěl jinou grafiku. Jenom mě mrzí to, že s ovladačema 10.4 šlo v pohodě, ale jinak s novějšíma to pořád blbne. Ale tak co se dá dělat. Já hledám na fórech a dělám spousty věcí pro to, aby se to vyřešilo. Bohužel to nejde. Já věděl, když jsem si tu grafiku kupoval, že tahle situcae může nastat, ale věřil jsem, že když to některým uživatelům jde v pohodě, tak snad to půjde i mně. Smůla no, přání se nevyplnilo.yuri.cs píše:Milionkrat bylo receno, ze AFR dvoucipove grafiky jsou pro lidi, kteri je maji jako konicek, stahuji updaty, zkousi ktera verze je nejlepsi, hledaji na forech, instaluji modnute, atd.G19:DD píše:Tohle je na nic, když máte mít "nejvýkonější grafiku" , ale hrajete na úrovni low end...
Navic je v kazde slusne recenzi jako zapor uvedeno "multichip grafika".
Pokud te tohle resit nebavi ber single chip, v lepsim pripade konzoli.
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
- Weightlifter
- Začátečník

-
Není to tak náročné, tady máte měření ve Vorkutě na minimální detaily
AMD HD4870 + X4 940

min:75FPS
max:241FPS
avg:120FPS
AMD HD4870 + X4 940

min:75FPS
max:241FPS
avg:120FPS
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V jakém rozlišení?
- unit-97
- Začátečník

-
Že by se z black ops stalo měřítko výkonu jako crysis nebo metro 2033 ??? xD xD
- veteran13
- Začátečník

to si piš že stane, nový díl cod tam byl vždy
aspoň tu na pctuningu
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No určitě to není tak neoptimalizovaná doprasená hra aby se musela plazit na malých fps jako Metro a Crysis.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- heroik
- Začátečník

Chvili jsem to dnes hral na PS3, a...docela cod5. Mapy jsou stejne velke a neprehledne jako v cod5, a bug (nebo mozna featura, kdo vi co je u treyarch mozny) se zvukem je tam stale (se sluchatkama nepoznate odkad strili, kdyz strili nekdo za vami tak to neslysite vubec, nebo kdyz v dalce nekdo strili..) . Nevim no, hral jsem to asi hodinu a zatim mi to jako "pg pecka" nepripada.
btw:
btw:
codgame.cz píše:A mimochodem další patch pro PC verze už je ve fázi testování. Bude opět zlepšovat optimalizaci hry (zvýšení FPS) a nadobro tak snad odstraní lagování hry opravdu pro všechny. Dále opraví nekompletnost server browseru, vylepší připojování do hry přes Quickmatch, chybu ("The game session is no longer available") v Zombie módu a další. Určitě také potěší to, že v dalších opravách do hry vývojáři vrátí funkci /connect k přímému připojení na server a také budou vytvořeny playlisty pro 12 hráčů (třeba takový FFA v 18 lidech je asi vážně moc). Na Xbox 360 a PS3 jsou první patche také v testovací fázi.
Jakmile nový patch vyjde opět se vám automaticky stáhne ze Steamu (pokud nemáte nastaveno jinak). Co patch všechno opraví se pak dočtete zde na webu.