Ahoj.
No asi si budeme muset pomoct sami

PcTuning je asi nejlepší pc fórum na netu co je, ale "oddělení" tiskáren s odpovědmi pokulhává (samozřejmě nic ve zlým, všichni jsme taky jen lidi a máme svoje povinnosti).
No já jsem zatím tiskárnu odložil k ledu, až tak málo tisknu, že se bez ní ještě nějakej čas obejdu ale něco jsem v poslední době vyčet, tak se pokusím poradit:
Někde jsem čet recenzi na asi nejlevnější Samsung laserovku a nedopadla nic moc. Takže moje laická rada, Samsungu se, minimálně v naší cenový relaci, vyhnout. Dál bych já osobně asi vyhodil Brother, nevím jak jsou na tom s driverama a taky si asi myslím, že je to značka zaměřená když už tak na velkotisk a pro domácí usery nemá potřebu se moc snažit.
Z tvého výběru tak zůstává HP a Xerox, já našel ještě:
Epson (pro tvoji výtěžnost asi moc miniaturní)
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... J01Q0VZV4Z
Canon (dost o ní přemýšlím)
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... J01Q0VZJW5
V podstatě bych asi za vážný kandidáty u sebe označil Canon a HP
No a teď pár parametrů podle kterých vybírám:
Duplexní tisk: Pokud má, tak je buď automatickej, kdy tiskárna potiskne jednu stranu, sama si papír otočí a potiskne druhou nebo manuální, kdy se natisknou nejdřív liché/sudé stránky, pak se musí papír/y ručně otočit a tiskárna sama dotiskne zbytek. Myslím, že z našeho výběru to má jenom HP ale jenom tu manuální variantu. Bod pro HP.
Rozlišení: Jak jsem tak zjistil, většina má 600x600 dpi (Canon pak až 2400x600 ale nějak digitálně přepočítaných) a snad jen ten Xerox má nativně 1200x600. Myslím ale, že by mělo stačit těch 600x600 ale jestli je to v tvým případě pro firemní použití, tak nevím
Procesor: Hrál by asi roli, kdyby byla tiskárna zasíťovaná a bylo by potřeba aby zpracovávala víc tiskových úloh, odeslaných z různých pc, HP má 266Mhz, Epson 233Mhz, zbytek 150Mhz. Bod pro HP.
Vyrovnávací paměť: Xerox 8MB, ostatní 2MB. Taky asi hraje roli při větším množství odeslaných tiskových úloh
Rychlost tisku: Epson 20str./min !, Xerox a HP 18, Canon 14
Tolik asi hlavní parametry, zajímavá je taky váha (pro případné přemísťování) hlučnost (to už je subjektivní). No napsal jsem vše, co vím, doporučit lze server Heureka.cz, kde jsou žebříčky prodejnosti jednotlivých produktů a recenze majitelů, nebo diskuze na czc.cz
EDIT: Brother nebrat! Možná to právě souvisí s jeho profesionálním zaměřením nebo je to právě naopak ale jako jedinej z našeho výběru, má zvlášť toner a zvlášť zobrazovací válec. Možná je to u profesionálního tisku lepší ale každopádně při výměně by sis musel kromě cca 1500,- za toner připravit asi dalších 1300,- na ten válec. Sice u něj píšou, že vydrží cca na 12 000 stránek, takže se rozhodně nemění s každou výměnou toneru ale jednou za čas by tě to prostě čekalo viz
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... J01Q0VZOZT
V levým sloupci je "Příslušenství" a hned od shora jsou tam nějaký ubrousky a potom válec DR-2005 a toner TN-2005.
Tak to je všechno, taky se v tiskárnách nevyznám, takže moje rady ber s rezervou, snad ti alespoň trochu pomůžou

Promiň za délku odpovědi a přeju šťastnou ruku při výběru