MP3 + sluchátka?
Moderátor: CageJ
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: MP3 + sluchátka?
tak mě vysvětli proč se teda vyrábějí hifi sluchátka, když si můžem všichni koupit sluchátka do uší a budem sppokojený? já sem ty yamahy hodil obratem do koše (dal sem je přítelkyni, ale ta poslouchá kdejakej hnus)
- Dvorix
- Začátečník

Možná protože circumaurály jsou na domácí poslech pohodlnější? Proto, že lidé nemají na custom špunty...
Levné špunty nemají takový prostor. Naopak přesnost a detail je díky potřebě menšího vybuzení a blízkosti k bubínku na výborné úrovni. Dynamika a rychlost je výborná, hlavně u tlakových měničů. In-ear jsou mimo to většinou dost vybíravé na zdroj (podobně jako třeba K701), takže často je negativem šum (který ale původem pochází ze zesilovače).
Fakt pindy. Vůbec nic o té problematice nevíš. Jiné příspěvky od tebe jsem bral jako hodnotné, v reprobednách se určitě vyznáš víc než já. Myslíš, že jako moderátor na AVmanii bych tě snad chtěl nějak mystifikovat nebo co?
absolutní OT
Levné špunty nemají takový prostor. Naopak přesnost a detail je díky potřebě menšího vybuzení a blízkosti k bubínku na výborné úrovni. Dynamika a rychlost je výborná, hlavně u tlakových měničů. In-ear jsou mimo to většinou dost vybíravé na zdroj (podobně jako třeba K701), takže často je negativem šum (který ale původem pochází ze zesilovače).
Fakt pindy. Vůbec nic o té problematice nevíš. Jiné příspěvky od tebe jsem bral jako hodnotné, v reprobednách se určitě vyznáš víc než já. Myslíš, že jako moderátor na AVmanii bych tě snad chtěl nějak mystifikovat nebo co?
absolutní OT
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To je otázka asi jako proč se dělají rodinné MPV a ne jen užitné dodávky. Obojí je to podobný, ale každý určený na něco jinýho. Mně by teda nenapadlo doma nasadit IE, stejně jako ven nasadit velký mušle. Ale každý sme nějaký...
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
taky nejsem žádnej znalec jenom tak plácám, ale to na forech věčina lidí
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
už sem na to kápnul koupim si tyhle, když je doporučuje i lady gaga to už musí být kvalita
http://www.youtube.com/watch?v=0N9ni4ZO ... embedded#! http://www.youtube.com/watch?v=7vOK0EtI ... r_embedded
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ale proboha, co chceš? Yamahy, Creativy, Kossy...to se nediv, že nadáváš, když už si teda nepořídíš něco od uznávaných značek zaměřujících se na IEM. I ty pořád omílaný a-jays three za litr to zadupou do země.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Dvorix
- Začátečník

Obecně sluchátka od Monster Cable nejsou nic moc. Lady Gaga jsou ještě k tomu oprovská pro holčičí uchu (vyzkoušeno). Jinak Turbine stojí za povšimnutí. Jen pro upřesnění.
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
to byl vtip ty blázne
tam bych platil tak 500 za zvuk a 1000 za promo lady gaga