MP3 + sluchátka?

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Re: MP3 + sluchátka?

Příspěvek od Ajťák »

tak mě vysvětli proč se teda vyrábějí hifi sluchátka, když si můžem všichni koupit sluchátka do uší a budem sppokojený? já sem ty yamahy hodil obratem do koše (dal sem je přítelkyni, ale ta poslouchá kdejakej hnus)
Dvorix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dvorix »

Možná protože circumaurály jsou na domácí poslech pohodlnější? Proto, že lidé nemají na custom špunty...
Levné špunty nemají takový prostor. Naopak přesnost a detail je díky potřebě menšího vybuzení a blízkosti k bubínku na výborné úrovni. Dynamika a rychlost je výborná, hlavně u tlakových měničů. In-ear jsou mimo to většinou dost vybíravé na zdroj (podobně jako třeba K701), takže často je negativem šum (který ale původem pochází ze zesilovače).

Fakt pindy. Vůbec nic o té problematice nevíš. Jiné příspěvky od tebe jsem bral jako hodnotné, v reprobednách se určitě vyznáš víc než já. Myslíš, že jako moderátor na AVmanii bych tě snad chtěl nějak mystifikovat nebo co? :)

absolutní OT :D
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

To je otázka asi jako proč se dělají rodinné MPV a ne jen užitné dodávky. Obojí je to podobný, ale každý určený na něco jinýho. Mně by teda nenapadlo doma nasadit IE, stejně jako ven nasadit velký mušle. Ale každý sme nějaký...
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

:D ale jo, proč ne, ale já si je nekoupim, možná kdybych si nějaký mohl vyzkoušet, ale špunty se před kupem asi dají vyzkoušet leda na marsu. Měl sem asi troje, jedny creative, to byla naprostá hrůza, koss to byla o něco menší hrůza, a ty yamahy asi nejmenší hrůza, ale nevydržel sem poslouchat ani jedny. Tak sem si z posledních peněz koupil nějaký philipsy za hlavu asi za 300 a světe div se, dalo se to poslouchat, už ani nevim, co to bylo za model, prostě obyčejný sluchátka, na doma to nebylo, ale k MP3 to po tý trojici hrůzy byl balzám.

taky nejsem žádnej znalec jenom tak plácám, ale to na forech věčina lidí
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

už sem na to kápnul koupim si tyhle, když je doporučuje i lady gaga to už musí být kvalita :-D :-D http://www.youtube.com/watch?v=0N9ni4ZO ... embedded#! http://www.youtube.com/watch?v=7vOK0EtI ... r_embedded
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Ale proboha, co chceš? Yamahy, Creativy, Kossy...to se nediv, že nadáváš, když už si teda nepořídíš něco od uznávaných značek zaměřujících se na IEM. I ty pořád omílaný a-jays three za litr to zadupou do země.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Dvorix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dvorix »

Obecně sluchátka od Monster Cable nejsou nic moc. Lady Gaga jsou ještě k tomu oprovská pro holčičí uchu (vyzkoušeno). Jinak Turbine stojí za povšimnutí. Jen pro upřesnění.
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

to byl vtip ty blázne :-D :-D tam bych platil tak 500 za zvuk a 1000 za promo lady gaga :-D
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“