Delarge píše:Co je na něm tak špatnýho, existujou na něj nějaký dobrý testy z poslední doby? Týká se to i Pro nebo jenom Free? FW od Outpostu nemá podle mě konkurenci (už delší dobu), tam se zase může jít zahrabat i ten tvůj Kaspersky

Zrovna dneska vyšel na Matousec Proactive security challenge report o OSS Free a výsledek 97%.
1) Ten AV neskutečně brzdí PC => platí to i pro placenou verzi. U té placené verze je ale možnost AV neinstalovat. Outpost používá jako AV engine
Virusbuster.
Kaspersky AV též brzdí PC, ale rozhodně méně a hlavně jeho detekční schopnosti jsou diametrálně lepší, než u Outpostu.
2) Bavím se tady o "balíku" a jako balík OSS zdaleka nedosahuje kvality KIS nebo NIS. Pokud bychom se bavili pouze o FW, tak tam je Outpost vynikající a nikde jsem nepsal, že má Kasper lepší FW, než Outpost (ačkoliv oba patří mezi ty nejlepší FW)
Shit píše:Ten AV v Comodu je "slabý jak čaj".
Ale to samé platí pro
Agnitum OSS Free...
FW super, AV běs 
=> takže příště lépe čti.
Delarge píše:FW od Outpostu nemá podle mě konkurenci (už delší dobu), tam se zase může jít zahrabat i ten tvůj Kaspersky
Kód: Vybrat vše
http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php
No - pojmy jako "nemá konkurenci" a "může jít zahrabat" v tomto případě moc objektivní nejsou, že...