Ahoj, mám problém s paměťovkou v mobilu LG GD510. Chtěl jsem si pustit hudbu ale zasekl se mobil, tak jsem ho vypl a zapl. Znovu zkouším pustit hudbu a znovu se zasekl. Vypnu mobil, vyndám paměťovku, profouknu kontakty, zapnu mobil a stále se nemůžu dostat do karty, tak jsem u přítelkyně připojil mobil k notebooku a vše se zdá v pořádku, až do chvíle kdy se nemůžu dostat do složky s fotkami. Píše to myslim "soubor nebo adresář je poškozen a nečitelný" , nebo tak nějak. Stáhl jsem GetDataBack, spustil a za 2hodiny mi to udělalo recovery tree všeho co tam bylo, tak si řikám pohoda už to jen recovernu (zkopíruju). Ale ejhle, getdataback si musim zakoupit abych mohl provést recover. Tak jsem jel domů, pořídil si plnou verzi GDB, postup opakoval a po 2 hodinách se stalo prd. Proces zkončil ale nezobrazilo se mi vůbec nic, ani to co na tý kartě je, prostě nic, prázdno. Jdemi hlavně o fotky které tam mám (cca 800), jinak zbytek mi je volnej, to si tam hodim z PC (hudba apod.)Tak nevim co dál... poradí někdo prosím? A omlouvám se za sloh
edit: tak teď ráno jsem připojil mobil k pc a do složky s fotkami se dostanu ale zobrazilose mi pouze 160 souborů.. wtf? doufám že zbytek půjde zachránit