Porušená Micro SDHC v mobilním telefonu

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Bumblebee
Nováček
Nováček

Porušená Micro SDHC v mobilním telefonu

Příspěvek od Bumblebee »

Ahoj, mám problém s paměťovkou v mobilu LG GD510. Chtěl jsem si pustit hudbu ale zasekl se mobil, tak jsem ho vypl a zapl. Znovu zkouším pustit hudbu a znovu se zasekl. Vypnu mobil, vyndám paměťovku, profouknu kontakty, zapnu mobil a stále se nemůžu dostat do karty, tak jsem u přítelkyně připojil mobil k notebooku a vše se zdá v pořádku, až do chvíle kdy se nemůžu dostat do složky s fotkami. Píše to myslim "soubor nebo adresář je poškozen a nečitelný" , nebo tak nějak. Stáhl jsem GetDataBack, spustil a za 2hodiny mi to udělalo recovery tree všeho co tam bylo, tak si řikám pohoda už to jen recovernu (zkopíruju). Ale ejhle, getdataback si musim zakoupit abych mohl provést recover. Tak jsem jel domů, pořídil si plnou verzi GDB, postup opakoval a po 2 hodinách se stalo prd. Proces zkončil ale nezobrazilo se mi vůbec nic, ani to co na tý kartě je, prostě nic, prázdno. Jdemi hlavně o fotky které tam mám (cca 800), jinak zbytek mi je volnej, to si tam hodim z PC (hudba apod.)Tak nevim co dál... poradí někdo prosím? A omlouvám se za sloh :oops:

edit: tak teď ráno jsem připojil mobil k pc a do složky s fotkami se dostanu ale zobrazilose mi pouze 160 souborů.. wtf? doufám že zbytek půjde zachránit :(
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: Porušená Micro SDHC v mobilním telefonu

Příspěvek od Bez_n1ck »

Flash paměti prostě buď fungují, nebo ne. Takže navracení souborů budeš mít dost krušný
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Bumblebee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bumblebee »

no ona funguje, ale adresář s fotkami byl nepřístupnej.. v trial verzi getdataback to našlo všechny fotky co tam jsou, prohlížel jsem si je napřeskáčku jestli tam fakt jsou a jdou zobrazit.. tak nechápu proč pak doma mi plná verze nenašla vůbec nic ani soubory který fungujou, dokonce i hudbu už mi to načte normálně v mobilu, jen ty fotky ne.. (pouze těch 160)
Bumblebee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bumblebee »

Tak se mi vše podařilo zachránit, takže nevim no že buď fungují nebo ne :lol:
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Spíš takový záchvěvy. Už bych na ní ale nic důležitýho rodši nedával.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Bumblebee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bumblebee »

No to je jasná věc, já jsem rád že to všechno mám a koupim za 200,- novou to neni problém :-)
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“