Upgradoval jsem HDD v PC s os WinXPPro, systém i datovou partition jsem zazálohoval a přetáhnul pomoci AcronisTrueImage09. Vše se zdálo být funkční až na sdílení....
Jsou to PRO, mám vyplé "Použít zjednodušené sdílení....", na složce i HDD v zabezpečení mám povoleny uživatele i EveryOne, v upřesnit/ Vlastník mám nastavené, probublané..... a nic
Zkoušel jsem vytvořit i další novou partition, udělat na ní nové sdílení, taky ne a taky jsem zkoušel nového uživatele /hesla použivám/ taky ne...
Jako kdyby bylo narušeni MS sdílení, přeplá nějaká politika nebo co.... Jó a taky jsem odebral ze sítě ve vlastnostech MS Client a zase ho znova doinstaloval.... NIC ...
Po síti to nejde vůbec \\hostname\d$ , ale sdílené složky jdou vidět !
Vždycky to prostě jen napíše:
" Položka \\hostname\share není přípustná. Zřejmě nemáte dostatečná oprávnění pro přístup k této složce. Obraťte se na správce serveru a ověřte oprávnění. Ke zpracování tohoto příkazu není dost úložného prostoru na serveru - OK "
Zkoušel jsem vyndat ze skupiny, restart, znova přidat do skupiny.... NIC...
A dokonce, to mě nejvíce zaráží: Když jsem přímo na tomto komplu a přímo na něm dám \\kompl, zobrazí mi sdílené složky, ALE TAKY MNE SE STEJNOU CHYBOU DO NICH NEPUSTÍ... NA LOKÁLE, to je co
Zkoušel jsem i nějakej MS patch http://support.microsoft.com/kb/307874/cs , taky nic.....
Prosím pomoc...