Tak vzniklo rozhodnutí ho trochu zrestaurovat. Že ho modneme, to nás napadlo až později. Nás, tedy mně a manželku. Design je totiž její nápad. A tak jednou cestou domů v autě jsme vymýšleli detaily. Původní case byl ML 5495 od Eurocase. Ačkoli mají Eurocasy pověst papíráků, tenhle byl překvapivě tuhý - zjevně starší casy takový kaše ještě nebyly.... Pro připomenutí - vypadá takhle

Celý design měl připomínat nebe plné hvězd. Lak tedy měl být tmavě modrý. Konkrétní odstín jsme vybrali modrá safír ze vzorníku škoda od MoTipu. Tady je první ukázka - vrchní část case
Další na řadě byly bočnice, a zatímco se stříkaly a schnuly, mohl jsem si v klidu osazovat. Nakoupil jsem čtyři 80mm fany coolermaster s vypínatelným modrým podsvětlením. Jeden z nich jsem použil na úpravu boxového chladiče AMD na hezký box...
A zde již je namontováno a nahozeno
již jsou namontované i ostatní fany. Intake v přední části a outtake pod zdrojem. Volně stojící přijde na bočnici a v casu jsou už i katody od Revoltecu.
Podsvětlení jsem řešil důsledně jako vypínatelné, tedy skoro, ale k tomu se dostanu později, proto v přední části na kablících zatím visí páčkové spínače s odklopnými kryty. Oboje jsem koupil zvlášť ve zdejší elektroprodejně a cena měla opravdu daleko do ceny, svého času inzerované na modding,cz
Mezitím jsem mohl pracovat na bočnicích. Levou jsem plánoval s oknem, pravá měla být plná a polepená souhvězdími. Tady jsem udělal zlepšovák - hvězdičky budou podsvícené LEDkami. Bočnici jsem tedy navrtal, a o nastříkání a polepení jsem se dal do pájení.
A pokračování zítra...