PC hra C&C Generals : Zero Hour vyskakuje do Windows

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
vivak
Nováček
Nováček

PC hra C&C Generals : Zero Hour vyskakuje do Windows

Příspěvek od vivak »

Zdravím.
Mám problém.
Nainstaloval jsem si na Windows 7 PC hru C&C Generals : Zero Hour. Instalace v pořádku, tak jsem hru hned zkusil jestli to bude pod tímto systémem fungovat a vše O.K.
Teď když chci hru spustit, tak po naskočení loga EA Game mě to vyplivne do Windows plochy a dál již nic. Hra na pozadí jede, ale po kliknutí na panel s hrou mě do přepne do hry a ihned z5 do Windows. Nevíte jak tuto chybu odstranit?

//jan.svoboda - přesun z MS OS + upraven název
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: PC hra vyskakuje do Windows

Příspěvek od reifik »

Zkus přeinstalaci,musíš mít ale nainstalovanou hru Command & Conquer Generals.
siddhi
Začátečník
Začátečník

Re: PC hra C&C Generals : Zero Hour vyskakuje do Windows

Příspěvek od siddhi »

vivak píše:Zdravím.
Mám problém.
Nainstaloval jsem si na Windows 7 PC hru C&C Generals : Zero Hour. Instalace v pořádku, tak jsem hru hned zkusil jestli to bude pod tímto systémem fungovat a vše O.K.
Teď kdy...
Osobně mě pomohlo toto: Ve složce Dokuments najdi složku C&C Generals, nebo tak nějak podobně, už si to moc nepamatuji a tam najdi soubor options.ini, který edituj (otevři v poznámkovém bloku) a uprav "Resolution = ..." změň na rozlišení tvého monitoru (např. Resolution = 1680 1050).
Jinak taky může pomoc nastavení režim kompatibility.
Tecko1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tecko1 »

Zkus hru opatchovat treba to pomuze...

http://bonusweb.idnes.cz/download/patch ... che_bw.idn
Kessara
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kessara »

Tenhle čurbes dělá nejen ve Generalsech ale i spoustě dalších her hlavně Aero rozhraní. Většinou stačí u zástupce na kartě kompatibility nastavit "zakázat motivy" a "zakázat kompozici plochy".
Obdobně dělá problém pokud je spuštěn, klidně i hozený na ploše, internetový prohlížeč kde je nějaký flash (a jako že ten je všude) který se akceleruje přes grafiku. Ten proste vypnout a v kombinaci s výše napsaným nastavením by to mělo šlapat.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“