Zdravím.
Mám problém.
Nainstaloval jsem si na Windows 7 PC hru C&C Generals : Zero Hour. Instalace v pořádku, tak jsem hru hned zkusil jestli to bude pod tímto systémem fungovat a vše O.K.
Teď když chci hru spustit, tak po naskočení loga EA Game mě to vyplivne do Windows plochy a dál již nic. Hra na pozadí jede, ale po kliknutí na panel s hrou mě do přepne do hry a ihned z5 do Windows. Nevíte jak tuto chybu odstranit?
//jan.svoboda - přesun z MS OS + upraven název
PC hra C&C Generals : Zero Hour vyskakuje do Windows
Moderátor: Baneshee
- vivak
- Nováček

-
- reifik
- Žlutá karta Bazar

-
Re: PC hra vyskakuje do Windows
Zkus přeinstalaci,musíš mít ale nainstalovanou hru Command & Conquer Generals.
- siddhi
- Začátečník

-
Re: PC hra C&C Generals : Zero Hour vyskakuje do Windows
Osobně mě pomohlo toto: Ve složce Dokuments najdi složku C&C Generals, nebo tak nějak podobně, už si to moc nepamatuji a tam najdi soubor options.ini, který edituj (otevři v poznámkovém bloku) a uprav "Resolution = ..." změň na rozlišení tvého monitoru (např. Resolution = 1680 1050).vivak píše:Zdravím.
Mám problém.
Nainstaloval jsem si na Windows 7 PC hru C&C Generals : Zero Hour. Instalace v pořádku, tak jsem hru hned zkusil jestli to bude pod tímto systémem fungovat a vše O.K.
Teď kdy...
Jinak taky může pomoc nastavení režim kompatibility.
- Tecko1
- Nováček

-
- Kessara
- Nováček

Re: PC hra C&C Generals : Zero Hour vyskakuje do Windows
Tenhle čurbes dělá nejen ve Generalsech ale i spoustě dalších her hlavně Aero rozhraní. Většinou stačí u zástupce na kartě kompatibility nastavit "zakázat motivy" a "zakázat kompozici plochy".
Obdobně dělá problém pokud je spuštěn, klidně i hozený na ploše, internetový prohlížeč kde je nějaký flash (a jako že ten je všude) který se akceleruje přes grafiku. Ten proste vypnout a v kombinaci s výše napsaným nastavením by to mělo šlapat.
Obdobně dělá problém pokud je spuštěn, klidně i hozený na ploše, internetový prohlížeč kde je nějaký flash (a jako že ten je všude) který se akceleruje přes grafiku. Ten proste vypnout a v kombinaci s výše napsaným nastavením by to mělo šlapat.