Call of Duty: Black Ops (CoD 7)
Moderátor: Baneshee
- veteran13
- Začátečník

Re: Call of Duty Black ops, PORADTE PROSIM
Hmm, tam to přímo nestáhneš, ale zkus si tam tam tu hru přidat pomocí klíče(nevim přesně jak se to dělá) a on si to stáhne sám. Jinak je tu ještě warezová cesta, ale tu jedině přes SZ.
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- Gromiiit
- Nováček

.
Naposledy upravil(a) Gromiiit dne stř 14. srp 2013, 08:32, celkem upraveno 1 x.
- bugyna
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak mě nakonec od zamrzáni pomohlo toto, ale uplne to oseka grafiku. Stahnul jsem toto https://rapidshare.com/files/439525680/ ... Editor.rar
poté spustit dát load config (najít cíl umístění, většinou vypadá takhle: (Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players)) a dát config_mp... a poté to upravte tak aby to vypadalo stejne jako toto: http://img692.imageshack.us/i/callofdut ... multi.jpg/ Pak už stačí pouze save config a zkusit. Tak to zkuste a snad to někomu taky pomuze.
poté spustit dát load config (najít cíl umístění, většinou vypadá takhle: (Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players)) a dát config_mp... a poté to upravte tak aby to vypadalo stejne jako toto: http://img692.imageshack.us/i/callofdut ... multi.jpg/ Pak už stačí pouze save config a zkusit. Tak to zkuste a snad to někomu taky pomuze.
- Gromiiit
- Nováček

.
Naposledy upravil(a) Gromiiit dne stř 14. srp 2013, 08:32, celkem upraveno 1 x.
- Deja vu
- Nováček

-
Re: Call of Duty: Black Ops (CoD 7)
taky si myslite ze se hry mrvi cim dal víc?? mam na mysli treba ukladani v call of duty BO sice quick save tam je ale k cemu to jsem neprisel protoze nikde neni load a treba singularity absence zvuku musite si zvukovku nastavit na mono jinak jste bez zvuku

Naposledy upravil(a) Deja vu dne čtv 20. led 2011, 23:02, celkem upraveno 1 x.
- Fenous
- Začátečník

-
Who the f..k is vyc? Nejakej vyc ti mrvi hry? Co je vyc? Proc vyc? Komu vyc? A co na to Jan Tleskac?
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tvůj komentář má velikou váhu, VELIKOU!Fenous píše:Who the f..k is vyc? Nejakej vyc ti mrvi hry? Co je vyc? Proc vyc? Komu vyc? A co na to Jan Tleskac?
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no, kdyz ted dezavi upravil svuj post tak narazka fenouse jaksi pozbyva vyznamu, kazdopadne venujte se prosim hre ne OT
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Igoreso
- Moderátor

-
- Kontaktovat uživatele:
prosim o radu.
jsem v misi kde prvne letim letadlem,navadim jednotky na cil.
pak utocim na nakou radarovou zakladnu.
znicim ji/vytrzenim kabelu ze zdi a mam utect.. Jenze se bezi pres mustek kterej pancerovkou sestreli a partak spadne a zemre,tim je mise nesplnena. skousel jsem to ted dobra 50x a opravdu nevim jak mam prataka zachranit. uz mackam ze zoufalstvi vsechny tlacitka a ani jedno nic nedela.
Edit: aha uz to mam.. staci se na to vysrat a preskocit most a bezet.. pekne blbe.
Jinak k teto hre dodam jednu vec,chtel jsem si ji koupit,ale v ramci testovani si vzdy hru pred koupi stahnu na test. vetsinou si ty hry pote koupim,ale toto opravdu ne. krome spousty chyb a pod me nejvice sere jedna vec. Nepreskocitelne videa. dat nepreskocitelne video i do menu to uz je vazne drzost.
jsem v misi kde prvne letim letadlem,navadim jednotky na cil.
pak utocim na nakou radarovou zakladnu.
znicim ji/vytrzenim kabelu ze zdi a mam utect.. Jenze se bezi pres mustek kterej pancerovkou sestreli a partak spadne a zemre,tim je mise nesplnena. skousel jsem to ted dobra 50x a opravdu nevim jak mam prataka zachranit. uz mackam ze zoufalstvi vsechny tlacitka a ani jedno nic nedela.
Edit: aha uz to mam.. staci se na to vysrat a preskocit most a bezet.. pekne blbe.
Jinak k teto hre dodam jednu vec,chtel jsem si ji koupit,ale v ramci testovani si vzdy hru pred koupi stahnu na test. vetsinou si ty hry pote koupim,ale toto opravdu ne. krome spousty chyb a pod me nejvice sere jedna vec. Nepreskocitelne videa. dat nepreskocitelne video i do menu to uz je vazne drzost.
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
OT: kdo jste jeste nevidel http://www.youtube.com/watch?v=goiMExAZCko
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- heroik
- Začátečník

videa JDOU normalne preskocit. Kdysi to u byvalo tak ze hralo video, dole cara ktere znacila nacitani a pote po nacteni blikal napis "Click any key to start mission", ci tak neco - u black ops tam zadna znacidlo neni, a kdyz je mise nactena jen tam blikne ten napis "Click any.." a hned zhasne, jinak po kliknuti se hned rozjede mise. Samozrejme taky zalezi jak rychle nacita PC, bratranec mel stejnej problem s tema "nepreskocitelnyma videama", ja nic takoveho nezpozoroval (sestava v podpise).
/Nebo je tu jeste alternativa, ze to opravdu nejde preskocit a jedna se o bug nektere warez verze./
Jinak souhlasim, ze hra je solidni shit. K cod4, cod5 nebo mw2 jsem se vracel dlouho, tohle jsem dohral jen diky "kladne" hodnotene supermega zaverecne "akci" na lodi
. Od ty doby jsem to nezapnul, parkrat zombie mod jinak naschle..
/Nebo je tu jeste alternativa, ze to opravdu nejde preskocit a jedna se o bug nektere warez verze./
Jinak souhlasim, ze hra je solidni shit. K cod4, cod5 nebo mw2 jsem se vracel dlouho, tohle jsem dohral jen diky "kladne" hodnotene supermega zaverecne "akci" na lodi
- ŠakaL
- Začátečník

4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- lamarr
- Nováček

CoD: BO je strašná blbost
Oproti MW2 (to už i CoD4 je o hodně lepší)
Case : Cooler Master Elite 332 (Tuning s plexi)CPU : Intel Core i3-540 3,07 GHz VGA : MSI R6800-PM2D1GD5 RAM : Kingston HyperX XMP Genesis 4GB CL7 1333MHz Mother Board : MSI P55/GD55 Zdroj : LC-POWER LC6550GP2-v2.2 550W Black Giant Silent HDD : WD Caviar Blue WD5000AAKS 3.5" 500GB
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Teda, to je ale sračka. Ta chaotická kampaň, kdy se v půlce mise utne, přenese zase do křesla a pak zase zpátky, to bych blil. Naprosto dementní nepřátelé a systém hry vůbec - pokud se nehejbu, nebudou se hejbat ani kumpáni a nepřátelé budou nabíhat do nekonečna na odstřel. Neskutečná hovadina. Vypadá to hezky, budí to dojem perfektní akce, ale je to jen stupidní koridorová střelnice s nekonečnem nepřátel a munice. 
- Frostys
- Začátečník

-
Však co, lidi to stejně budou stále kupovat
Nechystá se už další díl?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel někdo ty nové Catalyst 11.12 ? Prý to přinese výkon 11% na ATI kartách 5000. Já mám NB 5850 a nějak jsem si výkonu nevšiml 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Talbot
- Začátečník

-
Poprosim o radu!
Upgradol som komp,novy win atd,sputim MP ,nabehnem do menu a bum-vyskoci tabulka- cant load image black,white...Preinstaloval som steam aj hru a stale rovnako.System Win 7 x64 .
Upgradol som komp,novy win atd,sputim MP ,nabehnem do menu a bum-vyskoci tabulka- cant load image black,white...Preinstaloval som steam aj hru a stale rovnako.System Win 7 x64 .
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
- Thellwin
- Administrátor

Nějakej ten den zpět jsem to dohrál a Treyarch mě tentokrát mile překvapil, to časté střídání lokací a prostředí tomu opravdu pomohlo, jinak to bylo klasické CoD, na jaké jsem byl po MW1 zvyklý, se všemi klady a zápory. Znova to hrát nebudu, ale za to jedno zahrání jsem se bavil hodně dobře.
8.5/10
8.5/10
Goldnoob team proud member!
- Talbot
- Začátečník

-
Problem vyrieseny! Robila to Steam download verzia,po nainstalovani z CD to ide bez problemov-ZAUJIMAVE!
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
- unit-97
- Začátečník

-
Cs lidi kdo hraje tu pakárnu black ops ???