sakra já nechápu proč mi semka furt cpete watty
No asi proto, protože tomu vůbec nerozumíš a ptáš se na naprostou blbost. Lokomotiva ti to popsal přesně. To, kolik bere deska ampér je naprosto nesmyslný údaj, spotřeba je VŽDY ve Wattech. Je to asi stejné, jako by tě zajímala spotřeba tekutin v automobilu a chtěl bys do toho zahrnout benzín, olej i vypité minerálky cestujícími, a to vše dohromady. Informace k ničemu.
Ty potřebuješ znát proud na 12,0V větvi, abys nepřetížil zdroj (pokud jsem to dobře pochopil). To změříš tím, že přerušíš cestu všem 12V větvím ze zdroje, do každé dáš ampérmetr a pak to posčítáš. Nebo si sežeň klešťový ampérmetr na stejnosměrný proud a změříš si to sám bez rozpojování. Eurocase zdroj je shit, ať si ho chválíš jak chceš (ale pravda, jsou i horší, jako LC-Power, Morex atd...). A jestli ti ten zdroj při 350W shoří, nesmíš se divit. Rozhodně ti nedá 550W trvalého výkonu. To, co ti napsal Godzzila byl snad jen vtípek, neber to vážně.
Takže shrnuto, pokud si myslíš, že ti tvůj zdroj dá 26A na 12V větvi, tak na to zapomeň. Odejde do křemíkového nebe dříve nebo později a vezme sebou možná i jiný hardware. Kup pořádný 550W zdroj a neřeš spotřebu základní desky. To se ti tu snažíme v dobrém vysvětlit.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518