Rift

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Rift

Příspěvek od HEAD »

Hraje te to nekdo?Ja sem se dostal do neverejne bety.
Hodne to pripomina WOW.
Pozdeji pridam par screenshotu a kratke video z prvni instance pro 19lvl.Neco jako wc ve wow...
Screenshoty
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Talenty-Hraju za fury warra z wow jestli se to tak da vubec rict.Je to dost jiny.Na zacatku sou jen 4 classy, ale kazda si muze pozdeji vybrat 3 podskupiny.Na vyber ma kazda classa asi 10-12 podskupin...Samozrejme kazda podskupina ma jine spelly, ability a talenty...
Obrázek

Kratke video z instance
http://www.youtube.com/watch?v=WbSrh4e5g9c
Naposledy upravil(a) HEAD dne ned 9. led 2011, 21:19, celkem upraveno 3 x.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Rift-nove MMO

Příspěvek od hypnotic666 »

Právě jsem skončil s wowem a tohle vypadá zajímavě. Hledám klon wowu s jiným světem atp. Pokud tam bude bohatý end game content, tak bych to možná i zkusil. Co se mi libí je to, že většina nových mmo, o kterých se tvrdilo, že budou wow killer nějak vyšuměly, protože neměly moc co wowkařům nabídnout, ale tohle jsem sledoval na justin.tv a vypadá to, že tam naimplementovali dost věcí, které jsou v současném wowku, takže tak za wowkem nezaostává a hlavně se kolem toho nekoná žádný přehnaný hype.

Pokud to neodfláknou a budou se o hráče pěkně starat, tak proč ne. Wow killer to nebude, ale dobré mmo by to být mohlo. Taky jsem se chtěl dostat do bety, ale nějak se nezadařilo a předobjednávat to nebudu, dokud to nezkusím ;)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hra je hodne narocna na cpu(vyuziva naplno 3jadra).Vetsinou mam 20-25fps.Tam kde je hodne lidi to pada na 10-15fps.
Zkousel sem vypnout crossfire a phenom nedokaze nakrmit ani jednu 5850.Ani s jednou kartou neni vytizeni karty ani 80%.. :(
Takze si pripravte i5/i7.
Jinak grafika je krasna...
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Sice sem to nehrál, ale z videí na které sem koukal a komentářů ostatních mi to taky přijde jako kopie wowka, prostě se zase někdo snaží ukousnout si kus koláče, ale bohužel (bohudík?) tyhle pokusy většinou zase stejně rychle zaniknou..
Memy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Memy »

Tak první co bych rád sdělil, je to že v dnešnim světě MMOrpg, má každý něco společného, jelikož jsou v podsatě založeny na té samé bázi, nikdo zatim s novým gameplayem nepřišel, někomu kdo hrál, hraje wow, to přijde kopie wowka, jiný v tom zas vidí kopii EQ, další AoC. Každopádně hrál jsem teď poslední betu 4 a je to zatim nejlepší mmorpg, co jsem kdy hrál, jako že jich nebylo málo. Nejlepší jsou každopádně invaze, kde už na nižším lvlu, kolem 10 se můžete učástnit obrovských bitev, navíc Vás to počítá do skupiny v které ani nejste :) a ani ji nemusíte vytvářet. Jinak, na začátku máte tzv. calling, což je v podstatě class, jsou 4 - Warrior, Cleric, Rogue, Mage. Každá z těchto ,,class, má pak 7 tzv. souls. Např. u Rogue je to ...
Nightblade, Ranger, Blade Dancer, Assassin, Riftstalker, Marksman a Saboteur. V začátku jsi vyberete 3 Souls, který jsou vašim základem... něco jako skill tree. jenže později se můžete naučit další soul, na tušim 13 lvl čtvrtou, atd. Takže dříve či později budete umět všechny (všech 7 u dané class) a bude jen na Vás, jak si to zkombinujete, každopádně co jsem tak počítal, tak v případě 4 class u každe 7 soul, tak je to cca přes 700 kombinací jakou můžete mít postavu =) Jinak jak už jsem podotknul, nejzábavnější jsou na tom Invaze. objeví se kdekoliv, kdykoliv, resp. se objeví Rift a z toho jdou pak invaze, které např. útočí na město, nebo začnou budovat armádu goblinů, vy automaticky dostanete úkol jestli ničit gobliny, nebo jen chránit město, a je jen na vás, jestli do toho jdete, nebo si budete dál v klidu questit. To dělá svět opravdu dynamický a nenastane chvíle, kdy se budete nudit. Jinak Beta 5 by měla být 25.1. - 27.1. a pokud chcete zkusit Rift, doporučuji jít na stránky http://www.incgamers.com/Giveaway/14/Rift ...kde dole odkryjete své non-vip heslo a zhruba 23-24.1. si zaregistrujete Trion account, stáčí google a tam napsat Trion account... hned to první, zaregistrujete se, v accountu máte apply code, tam hodíte kód z té stránky a měly by jste tak získat pozvánku, která Vám umožní zůčastnit se jedné neveřejné bety a tak hru otestovat. Jinak kdy začne Beta 5 a další jiné informace, získáte také na http://rift.incgamers.com/ Přeji tedy hodně zdaru s dostáním se do bety.
Jinak já mám každopádně v plánu si Rift pořídit, bohužel, jsem zatim v Čechách nenašel možnost nějaké předobjednávky, jelikož chci koupit krabicovou verzi a né digitální. Doufám, že jsem aspoň trochu pomohl :wink:
stude
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stude »

Tak jsem si chtěl dnes zahrát betu, ale jak jsem se nalogoval na server, hned se vyskytnul problem. Nevidim zadne textury, jen oblohu a par blikajicich efektu:( Neporadil by nekdo, co s tim? Zkusil jsem preinstalovat ovladace grafiky, ale problem stale pretrvava. :(
PC: CPU: C2D E8200@3,2GHz 1,25V+ Noctua NH-U12P MB: Asus P5N-SLI RAM: Corsair 2*2GB (5-5-5-15) VGA: ATI 5780 CASE: Thermaltake Aguila HDD: SG Barracuda 250GB + Samsung F1 640GB Mouse: Logitech G9 Keyboard: Logitech S510 OS: Win XP SP2 LCD: 24" LG L245-WP
NB: 13,3" Dell Vostro 1310 T8100 / 2GB / 250GB / NV 8400M GS / Win XP Pro SP3 + Logitech VX Nano
balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

Nemyslím si, že by se hra udržela lépe, než ostatní nové MMO hry, jako třeba AoC, nebo WHO... Všechna tahle nová MMO přišla s nějakým novým nápadem, mnohdy i povedeným (třeba AoC) a neuspěla. Rift nepřichází s ničím novým. Hrál jsem neveřejnou betu a questy jsou typu "zabij 5 kuřat a dones mi jejich hlavy"... To by uspělo tak před 3 lety, ne dnes. Jediné, co je nové, jsou rifty, což je v podstatě tlupa mobů, kteří se objeví a začnou do všeho mlátit. Že by to byl takový odvaz, to se říct nedá.
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Rift

Příspěvek od HEAD »

Dneska bezi verejna beta.Muze se zucastnit kazdej a vyzkouset hru.
Oproti minule bete je temer vse jine a taky tam pridali podporu AA. :)
http://eu.riftgame.com/en/beta/index.php
xerw
Nováček
Nováček

Příspěvek od xerw »

Rozhodne bych doporucil WoWkarum at to aspon zkusi, ja mam predobjednano od bety 5 :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Zatim sem vyzkousel warriora, maga/warlocka/necromancera a rogue/Marksman/beastmaster/saboteur coz je vlastne hunter z wowka a nejlepsi je rogue.Ma nejvetsi dmg a k tomu ma peta a je nejlehci s nim expit.
Na 22lvl davam crity za 600-800 s tou rogunou.
Pvp je zatim hodne nevyvazene.Healer je nesmrtelnej a jeden zvadne healovat celej raid v Bg + sebe.
Je tak 50x horsi, nez byval resto druid na starym patchi jeste v BC ve wowku :sad: .
Tryton
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tryton »

Zdravíčko HEADe. Hale draku, hraješ to vše na full ve Full HD jo? Mě právě překvapilo, že když to bylo komplet na plno tak stable 30+ FPS ( sestava viz níže ), ale jak vzniknul kdekoliv Rift a šlo se v raidu, tak klasicky v tom místě okolo 15-20Fps, což byl děs běs. Jaký to máš s i5 na @ 5Ghz? U tý trhliny bylo znát dle vytížení, že naprosto nestíhá procesor, výkon každého jádra na grafice se pohyboval od 40%-60% jak kdy. takže procík to nestačil vůbec krmit. Zajímalo by mě, jestli ( nemyslím tím raidy ) někdo hrál Rift klasicky s nějakou grafikou s pamětí 1,5+Gb popř. nějaké kombo sli nebo cross, zda to není lepší ( nejvíc kromě toho brutálního anti kopalo do "řitě" právě atis.filt 16x, rozdíl byl u mě antis. 1x nebo 16x cca skoro 20 FPS ). Jinak hra na mě působila dobře. Interface a principy jako ve wow. Líbilo se mi rozdělení stromů a povolání, to se blížilo Runám hodně, ale přidali ještě níže body na rozvětvení. Jel jsem paladina + kombinaci už ani nevím jakou ( něco co tam psali oni v doporučení ).
Monitor Samsung Odyssey G8 Oled 4K@240 Hz Case: LianLi o11 Dynamic Evo White + White Mesh Kit + 3x EKWB X360M White + 12x LianLi P28 White PSU: Seasonic Prime PX-1600w + CableMod PRO White Board: ROG x670e Crosshair Hero CPU: 9800X3D@5.53 GHz OC + EKWB Momentum2 Monoblock RAM: 32 GB TridenZ5 RGB 6000Mhz 28-36-36-28-1T + EKWB Monarch Module Nickel + EKWB Monarch X4 NVMe: Raid0 2x 2TB Samsung 990 Pro + 2x 1TB Samsung 970 Evo Plus GK: MSI RTX4090 SuprimX 3Ghz/23Ghz + EKWB Quantum Vector2 Fittings: EKWB Torque STC 16/10 Adapters: EKWB Classic Angled Feed: EKWB CryoFuel Clear Tubing: Primochill PrimoFlex Advanced LRT White Pump: EKWB Kinetic D5 Plexi Internal IPS : EKWB Quantum Lumen 7˝ Flow Meter: Freeze Mod Silver External:2xEK_D5dual+2xMora360Pro+18xNF-P12redux+EK_D5_xRes+35cm tube+NexXxosNovaUT60_1080+9xNF-P12+EK_XE240+4xNF-A12x25_CH
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hral sem to jeste na phenomu 3.7Ghz.U riftu a nebo v bg sem mel asi 10fps :) .Ted uz beta zkoncila, takze nemuzu zkusit tu i5 na 5000Mhz. :|
Tryton
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tryton »

HEAD píše:Hral sem to jeste na phenomu 3.7Ghz.U riftu a nebo v bg sem mel asi 10fps :) .Ted uz beta zkoncila, takze nemuzu zkusit tu i5 na 5000Mhz. :|
Každopádně, až budeš mít příležitost ( prvního března už se jede na full ne? ), neváhej se podělit o zkušenosti ;-) jsem zvědav.
Monitor Samsung Odyssey G8 Oled 4K@240 Hz Case: LianLi o11 Dynamic Evo White + White Mesh Kit + 3x EKWB X360M White + 12x LianLi P28 White PSU: Seasonic Prime PX-1600w + CableMod PRO White Board: ROG x670e Crosshair Hero CPU: 9800X3D@5.53 GHz OC + EKWB Momentum2 Monoblock RAM: 32 GB TridenZ5 RGB 6000Mhz 28-36-36-28-1T + EKWB Monarch Module Nickel + EKWB Monarch X4 NVMe: Raid0 2x 2TB Samsung 990 Pro + 2x 1TB Samsung 970 Evo Plus GK: MSI RTX4090 SuprimX 3Ghz/23Ghz + EKWB Quantum Vector2 Fittings: EKWB Torque STC 16/10 Adapters: EKWB Classic Angled Feed: EKWB CryoFuel Clear Tubing: Primochill PrimoFlex Advanced LRT White Pump: EKWB Kinetic D5 Plexi Internal IPS : EKWB Quantum Lumen 7˝ Flow Meter: Freeze Mod Silver External:2xEK_D5dual+2xMora360Pro+18xNF-P12redux+EK_D5_xRes+35cm tube+NexXxosNovaUT60_1080+9xNF-P12+EK_XE240+4xNF-A12x25_CH
xerw
Nováček
Nováček

Příspěvek od xerw »

Head start uz je ted, az na to ze je tam tolik lidi, ze na vetsinu serveru jsou fronty... Jinak na mem Q8400 @ 3.2GHz, ATI 5770, 4GB to bezi kolem 40FPS na high pri solo a v parte kolem 20.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hrajete nekdo plnou verzi?Ma cenu do toho jit?Stoji to za ty penize?
Tryton
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tryton »

HEAD píše:Hrajete nekdo plnou verzi?Ma cenu do toho jit?Stoji to za ty penize?
Já akorát teď zkusil ten 7 denní trial a od bety je tam znát posun. Každopádně od známého (kterej je naprosto totální závislák na wow-ono 15 postav na level 70+ z toho 9 na 85 o_O ) a ten si Rift chválí, princip jako wow a "výhoda", že si víc vysóluješ než ve wow. Já po zkouškovém do toho půjdu ;-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“