Vietcong 2
Moderátor: Baneshee
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No tak to jo...už aby byl Armed Assault - To Vietcong 2 je fakt hroznejWalker píše:...do Ilusionu
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No ja VC paril hodne dlouho a dost me bavil, byla to jedna z mala valecny FPS ty doby ktera me vtahla do hry... no a kdyz sem vyzkousel Demo VC2 tak me presvedcilo ze nema smysl to kupovat a zvlast po tech nazorech co tu padly..... takze sem ani plnou nehral a hrat nastesti nebuduSpeedy FX píše:No tak to jo...už aby byl Armed Assault - To Vietcong 2 je fakt hroznejWalker píše:...do Ilusionu
Ja se tesim na OF 2 akorat dostane asi na hubu moje zelezo
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Streethawk
- Mírně pokročilý

Prosim vas dnes som si zakupil original hry Vietcong 2 a dost ma po nainstalovani zarazilo ze nieje v cestine, nie ze by som si nevedel rady, pred instalaciou sa daju volit asi 4 jazyky medzi nimi aj nemcina, ktoru vcelku dobre ovladam a rozumiem vsetkemu, len ma to trosku sklamalo, kedze Vietcong 1 bol komplet v csetine a aj recenzia na Tiscali bola na cesku verziu
Diky, Street
Diky, Street
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
- Thellwin
- Administrátor

- Streethawk
- Mírně pokročilý

A to sa da u nas kupit aj anglicka verzia,vo vnutri bol slovensky manual, to by bola ina hovadinaThellwin píše:A koupil jsi si českou verzi ? Je to napsaný na krabici ?
Ale ak aj, nevadi ako hovorim po nemecky mi to nerobi problem, zatial cafff
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
- Fifi
- Středně pokročilý

- Streethawk
- Mírně pokročilý

Takze problem vyrieseny
Ako som uz hovoril kupil som si anglicku verziu Vietcong 2 v akcii za 399Skk, trosku ma stvalo ze to je anglicka verzia a tak som hladal, hladal a hladal a pre majitelov anglickeho originalu je tu skvela vec, Cestina aj z dabingom, povedal by som ze asi len original subory z ceskej verzie
http://vietcong2.hraje.se/dnext.htm
Dufam ze tymto prispevkom nic neporusujem,pretoye som naozaj majitelom originalu tejto hry a len som nasiel sposob(aj tak neverim ze to este nikto nevie) ako si hru sprijemnit krasnym dabingom a ceskymi textami
Ako som uz hovoril kupil som si anglicku verziu Vietcong 2 v akcii za 399Skk, trosku ma stvalo ze to je anglicka verzia a tak som hladal, hladal a hladal a pre majitelov anglickeho originalu je tu skvela vec, Cestina aj z dabingom, povedal by som ze asi len original subory z ceskej verzie
http://vietcong2.hraje.se/dnext.htm
Dufam ze tymto prispevkom nic neporusujem,pretoye som naozaj majitelom originalu tejto hry a len som nasiel sposob(aj tak neverim ze to este nikto nevie) ako si hru sprijemnit krasnym dabingom a ceskymi textami
- Shack
- Začátečník

- stefan
- Začátečník

-
vietcong2
Ahojte, po dlhšej dobe som si sadol za komp a rozhodol sa, že sa trochu zahrajem. Nemám doma nič, len vietcong2, môj stroj je staršieho dáta, tak som ho trochu vylepšil kúpou novej grafickej karty. Mám 750MB DDR ram, 2,5 ghz intel celeron, ati sapphire hd4650 512ddr2. Moja otázka znie, je to možné, aby vietcong2 mal problémy s plynulosťou pri tejto zostave? Viem, že to nie je zostava na hranie nových hier, ale vietcong? Ja to už dávam na 800*600 všetko vypnuté a pri akciách a viacerých cieľoch sa to správa fakt divne. Nemôžem ani poriadne zamieriť, pohyby myškou sú skokovité. Mal som s tým problém na starom kompe /amd 1800+, 512 mb, ati 9600,/ chápal som, že to mohlo byť na vietcong málo, ale že to nejde dobre na tom, čo mám teraz - je mi divné. Veď aj na starom kompe sa dalo pri troche skromnosti zahrať far cry alebo doom 3. Začínam podozrievať tvorcov hry vietcong, že to proste nie je dobré ako celok. Alebo hore zmienená zostava je na vietcong2 fakt málo? Napíšte prosím čo by som mohol ešte skúsiť nastaviť alebo či to vôbec má zmysel hrať. Ďakujem.
- Frostys
- Začátečník

-
Re: vietcong2
Pravděpodobně by to chtělo dokoupit RAMky.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- winter.ondra
- Žlutá karta Bazar

-
Vietcong 2 je hra se zprasenou optimalizaci, takze mi to ani divny neprijde
Hral jsem to naposledy na lepsi sestave nez ty a misty to byla sekana jako prase. Navic ten Celeron je hodne slabej.
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
a hlavne bych spis taky rek ze se to vic trha diky ty grafice kterou brzdi ten Celeron..
- winter.ondra
- Žlutá karta Bazar

-
No zkusmo jsem hru nainstaloval na svoji sestavu viz. podpis a kdyz zacne v prvnim levelu ten utok na radnici, tak mam misty i 20 fps
Takze ta hra ma proste pokakanou optimalizaci
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vietcongy obecne meli silene zpraseny enginy.
Prvni dil a datadisk nejdou spustit na Vistach a vyssich. Dvojka je rychle splacanej odpadek jak po hratelnosti tak po strance enginu, hral jsem to u znameho pred nejakym casem a behalo to stejne (pomalu) jako v dobe, kdy to vyslo.
Prvni dil a datadisk nejdou spustit na Vistach a vyssich. Dvojka je rychle splacanej odpadek jak po hratelnosti tak po strance enginu, hral jsem to u znameho pred nejakym casem a behalo to stejne (pomalu) jako v dobe, kdy to vyslo.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Weightlifter
- Začátečník

-
S tím procesorem to mohu potvrdit, je slabý