mno tak po cca 12hodinach odehranejch, celkem na hru menim nazor, libi se mi to

Ovládání sem vyladil, mám ho skoro stejně jak Š? 110R akorát mám linearitu plynu a brzdy na cca 50 a 75%
Trochu oser je, že pro oponenti jaksi zázračně vybíraj smyky - kolikrát se mi takhle podařilo hezky vytlačit oponenta z trati a pak sem viděl jeho smyk kterej behem cca 1s vybral a jel dal jako by se nechumelilo, se silnějším autem si člověk u nižších rychlostí musí trošku s plynem hrát, offorad závody mi pořád příjdou o ničem a zbytečný, radši bych ty motorky... Systém tuningu je takovej no, prostě jak máte projetou oblast, takovej max level je přístupnej, jasně je to taková berlička aby hráč nešel hned na druhej ostrov, kterej když sem spatřil tak sem se zaradoval, doufám že ten milionovej zavod bude

)).
Herní rádia za moc nestojí, ty vedlejší mise s bombičkou nejsou zas tak špatný, až teda na ty sledovací, který mi příjdou dost flustrující, získávání licencí, no já nevím, jako jo na seznámení s autama to není špatný, možná je to takový rozřazení kdo má na co, měl bych už teď s odřenejma ušima na nějaký to auto A2/3, ale licenci mám jen na A4/5 - nejvyšší.
Auta se daj myslím prodat v baráku, když jdete do garáže a tam je jakoby nástěnka kde je car list a tam je snad i sell anebo pokuď máte plnou garáž prodat nějakou herku na protiúčet.
Obecně je ta hra asi o něco lepší než TDU