ArgCZ píše:Pokud Zambezi dovede dorovnat či překonat Gulftown, pak překoná to nejvýkonější od Intelu s tříkanálovým řadičem, pak to bude o 100% lepší než doposud a stav který tu nebyl dobrých 5-6let, tohle nazvat "nic moc" je opravdu silná káva...
Njn,jenz v mainstreamu mame uz mesic a pul SB.Gulftown byl pro par procent nadsencu.V 95% aplikacich je 2600K prakticky stejne vykonny jako 6jadro.Proto rikam,ze pokud Zambezi dorovna vykon intelovyho 6jadra,pro nas,co mame SB je to fakt "nic moc "
THANATOS píše:
Godlike:
ripnem si trochu, ani tvoja intel platforma nic moc, ten bug s radicmi by ma nastval lebo len dva funkcne porty mi nestacia a na chybne ich nedam ani keby co, mam 7 hardiskov a dokym pride nova revizia a dosky vymenia to chvilu potrva. To vyzera potom asi tak 2-4 mesiace rozdiel medzi Sandybridge a BD , to este aj konkurent proti BD pride v najlepsom o 6 a viac mesiacov neskor. Pri takomto vykone AMD bude zopar mesiacov KING. INTEL to zbabral s tymi radicmi no co stava sa AMD vie o tom svoje.
Tak 7 HD snad nema nikdo..

Mas server? To by te ani zcela bezchybny chipset nestacil,protoze ma jen 6x sata.Z toho pouze dva jsou vadne,a ver tomu,ze 99% lidi vic jak 4 sata nepotrebuje.Tim chybu Intelu nezlehcuju,jen konstatuju.
JInak Intel uz dodava nove chipsety vyrobcum,takze do svou mesicu budou uz nove desky davno v prodeji.
THANATOS píše:
.S. Postoval si znova moja reakcia, suhlasim, ze nikde sa nehovori o vykone v Multi, ale nechapem preco pises ze dorovnal Gulftown ked v tej istej vete hovoris ze Gulftown nikoho nezaujima lebo je drahy a za lacnejsia 2600 ma rovnaky vykon ale zaroven ignorujes ze v tomto leaku ma BD vykon +35% ako som uz uviedol. Protirecis si a poriadne.
Tak ja koukam na vykon na default.Tam vidim cca 15%.Gulftown v ty tabulce nevidim,nebo?Skoro kazdy smejd 2500k/2600k dava 4,5GHz.Lepsi kusy i 5GHz.Pujde tak dobre taktovat Zambezi?Kdovi?Mel by..Porad mezi nim bude 15%.Kdyz ty tabulce ma 4,2Ghz Zambezi porad "jen" 15% nad 4GHz 2600k.
Mac...