Assassin's Creed: Brotherhood

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Assassin's Creed: Brotherhood

Příspěvek od Thellwin »

Oficiální stránka - http://assassinscreed.uk.ubi.com/brotherhood/#/weapons
* Zasazeno do Říma, kde musí hl. hrdina Ezio v patnáctihodinové kampani vést skupinu hašašínů a zaútočit společně s nimi na představitele zkorumpovaných Templářů.

* Své vlastní vrahy budete nabírat přímo v Abstergu plném animů, jak ho znáte ze začátku druhého dílu.

* Protetická ruka, dýka, jedem naplněná stříkačka, vějíř, lopatka vrtule, sekyra nebo dvě dýky naráz jsou jen některé zbraně, s nimiž si tentokrát zabojujete, přislíben byl také padák.

* Tentokrát vám pomohou Leonardo da Vinci, Machiavelli nebo Caterina Sforzová.

* V multiplayeru se postavíte i na stranu Templářů a v Abstergu se vytrénujete ve vraha se zcela osobitým způsobem vraždění i preferovanými zbraněmi.
Zdroj - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=36634&r=top
Ač bývá někde mylně uváděno jako exkluzivní titul pro Xbox 360, Assassin's Creed: Brotherhood by mělo vyjít koncem roku také pro PC a PlayStation 3.
Goldnoob team proud member!
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Re: Assassin's Creed: Brotherhood

Příspěvek od Weightlifter »

Měli by dát raději zpět Altaira ten byl lepší než Ezio hlavně takový tajemnější
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tajemnější možná jo, ale takovej dost "plochej", Ezio se mi líbí víc. Navíc návrat zpět by byl nelogickej.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Ezio už není takový ten skutečný zabiják, Altair byl prostě větší borec
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Vydání 18.3. 2011, jede bez nutnosti být neustále online

http://games.tiscali.cz/tema/assassin-s ... icch-55018
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Je to výborná hra, dneska jsem si to s chutí dojel. Příběhové mise velice povedené a ničení Leonardových strojů dokonce perfektní. Nové prvky jako trenování asasínů či dobíjení věží hodně přidali na hratelnosti. Akorát mě naštvalo na konci, že hra nijak hráče neupozorní a pak náhle skončí. A člověk se již nemůže vrátit do města jako Ezio a dodělat obchody a Romulovy hrobky.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ale může, po skončení dějové linie lze normálně dál běhat po Římě a dodělávat to, co jsi předtím nedokončil.
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

A jo máš pravdu, člověk musí protrpět credits. Já to předtím hned ukončil a vono se to nasavlo. Tak to je super, dodělám si Romulovce.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

V poslední době jedna z mála her, která mi přišla dotažená do konce, o nic nezkrácená a bavila mně po celou dobu.
Jen škoda takových drobností, že skoro každý běhá rychle jako vy a umí "parkour". A taky to, že Desmond se vlastně díky Aenimu naučí to, co Ezio (svaly mu ale sezením asi nenarostou :)). No každopádně mnohokrát zábavnější než AC a AC II. Větší propojení mezi "realitou" a Eziem beru jako velké plus. Ke konci hry mi docela běhal mráz po zádech :)
A dohrání AC:B mi trvalo skoro déle než dohrání Dragon Age II.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Jednotka Assassins Creed sa mi pacila. Na tu dobu to bolo skvele a vtelit sa do postavy vraha bolo uzasne. Presiel som jednym dychom.
2ku som dodnes nedohral. Aj ked pribeh je vskutku lepsi o dost a celkovo svet je kompaktnejsi a mate svoj hrad ale nejako ma to uz tak neudrzalo. Hraval som to z odstupom 2-3 dni. Teraz som uz na konci a uz musim len zlikvidovat tych 15tich "generalov" ci co oni su. Este mi zostalo 6 myslim. Ale nejako sa mi do toho nechce. No uvidim, mozno to dotiahnem. Skoda len, ze na PC nedali moznost ukoncit to cele po hlavnom pribehu.
Teraz kvoli dvojke velmi vaham ci mam ist do Brotherhoodu. Ako hra ma laka, len by som chcel viac dynamiky. A ako tu niekto spominal, tak uz pomaly aj male deti pobehavaju po strechach. To v jednotke teda nebolo. Ale ak by bol dobry ten multiplayer tak by som do toho asi aj siel.
Hrava online niekto z vas? Ake to je?

Edit: no, mylil som sa. Bolo to 9 generalov a nebol to este koniec :) Tak a dotiahol som to do konca. Neviem ale uz to je az prilis premotane h*vadinami. Ten kto videl koniec tak vie o com hovorim. Cakal som pribeh z viac uzemnenym koncom. Uz je to pomaly jak stargate. Nic proti stargate ale do tejto hry mi to uz nepasuje. No nic, uvidim ci to kupim. Idem spat na Witchera. Tam to ma aspon hlavu a patu. A gule :)
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

No zda se, ze vela lidi to nehraje, ale potrebuji poradit, jak naverbovat assassina, nech za mne dela praci.
Jsou nektere mise, a aby byly splneny na 100% synchronizaci, musi je vykonat naverbovany assasin. Ale ja je vim akorat poslat na "textove" mise, kde ziskavaji zopar drobaku a skusenostni body...Jak je dostat do "realu"?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Vlevo nahoře je nějaký ukazatel dostupnosti asasínů. V blízkosti nepřítele podržíš nějaké tlačítko a oni vyběhnou a zabijou nepřátelé. Tlačítko si ale nepamatuju.
Nebo tak - zmáčkneš tlačítko, tak přiběhne jeden, když podržíš, tak všichni. Snad :)
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Prosím potřeboval bych pomoct. Začal jsem znovu hrát tento titul a ted jsem u jedné mise kde mám chytit člověka a bohužel nevím jak. Bud jej nedoženu že mě zastaví vojáci a nebo mi assassin neběží tak rychle. Tak vás prosím kdo by byl ochoten a tuto misi mi zajel? Děkuji mockrát.
Tady odkaz na save: http://download.hellshare.cz/games/assa ... p/3444890/
A tady video o co se jedná: http://www.youtube.com/watch?v=VYWEAncEXJQ
Prostě nevím jak ho mám chytnout. Mě takto rychle běžet nejde. Děkuji moc.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Taky mi to nešlo. Tuším jsem to nějak obechcal, asi jsem do něj nasypal pár nožíků s jedem nebo něco :)
Tohle je fakt jeden z největších mínusů série AC, že všichni ostatní běhají skoro stejně rychle jako vy.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já se k tomu taky nedávno dostal,myslím ke hře,tuhle misi jsem ještě nešel,každopádně se zase dost bavím.Co se týče honiček-ty byly takhle dělaný už ve dvojce,prostě se musí chvíli běžet,k čemu by to bylo,kdyby jste ho chytli po padesáti metrech.A na tom videu je jasně vidět,že to jde.Když jseš za ním,dáváš shift?Musíš po něm skočit rybu...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Jakis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jakis »

2 Vlastimil91: Ta honička začíná u doktora pokud se nepletu takže na začátku si zavolej koně je to lepší (budeš rychlejší) vojáci do tebe půjdou jsi známý.... Až se k němu přiblížíš normálně zmáčkni Shift+pravé tlačítko myši.... (taky doporučuju, když něco nevíš tak si najdi na youtube walkthrough je jich tam plno. Já si tím taky pomáhal...)
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Okay dík moc za rady. Zkusím to ještě. Včera jsem už právě u něho byl ,ale zabodl jsem ho :D
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak konečně jsem to zajel cca po 2.hod :lol: Já ten shift měl zmáčknout teprv až jsem byl u něj. A já ho držel od začátku tak proto mi to nešlo. :o
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No vidíš.To funguje za běhu:pravá myš+mezerník=sprint.A když někoho honim,tak tohle všechno+shift=ryba.Takhle se chytaj přece i ty kapsáři.Dneska jsem to zase šel,na 101 cm TV je to fantastická podívaná.Tohle mě baví víc jak celej Red Dead Redemption nebo GTA 4.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

A hlavně je to dlouhá hra. Hodně mě baví jak ty vojáky propíchu mečem :D
Těším se už na nového Assassina.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“