Jednotka Assassins Creed sa mi pacila. Na tu dobu to bolo skvele a vtelit sa do postavy vraha bolo uzasne. Presiel som jednym dychom.
2ku som dodnes nedohral. Aj ked pribeh je vskutku lepsi o dost a celkovo svet je kompaktnejsi a mate svoj hrad ale nejako ma to uz tak neudrzalo. Hraval som to z odstupom 2-3 dni. Teraz som uz na konci a uz musim len zlikvidovat tych 15tich "generalov" ci co oni su. Este mi zostalo 6 myslim. Ale nejako sa mi do toho nechce. No uvidim, mozno to dotiahnem. Skoda len, ze na PC nedali moznost ukoncit to cele po hlavnom pribehu.
Teraz kvoli dvojke velmi vaham ci mam ist do Brotherhoodu. Ako hra ma laka, len by som chcel viac dynamiky. A ako tu niekto spominal, tak uz pomaly aj male deti pobehavaju po strechach. To v jednotke teda nebolo. Ale ak by bol dobry ten multiplayer tak by som do toho asi aj siel.
Hrava online niekto z vas? Ake to je?
Edit: no, mylil som sa. Bolo to 9 generalov a nebol to este koniec

Tak a dotiahol som to do konca. Neviem ale uz to je az prilis premotane h*vadinami. Ten kto videl koniec tak vie o com hovorim. Cakal som pribeh z viac uzemnenym koncom. Uz je to pomaly jak stargate. Nic proti stargate ale do tejto hry mi to uz nepasuje. No nic, uvidim ci to kupim. Idem spat na Witchera. Tam to ma aspon hlavu a patu. A gule