Raději asi nebudu riskovat s pasivním radiátorem, ale dám na něj ventilátory. Místo pár nouzových pozic asi nakonec udělám místo pro všech devět. Teoreticky by se na plexi o rozměru 1x1m měly vejít díly, které umožní využití i 4cm širokých AC Pro. Ne že bych byl pro ně rozhodnutý, ale připouštím, že jsou relativně tiché, levné a hlavně černo-bílé

. Chtěl bych ventilátory regulovat jedním knoflíkem a to bude docela oříšek, protože jejich celkový příkon bude při nejlepším 15W, v horším případě až 30W, a na to je většina komerčních regulátorů krátká.
Skříň bohužel s ventilátory naroste do šířky. Konečný rozměr bude 28cm, což už má do kompaktního řešení docela daleko. Nezbývá než doufat, že si toho manželka nevšimne

, protože už teď jí připadá, že komp zabírá moc místa na stole. Zachraňuje to aspoň výška 44cm a hloubka 42cm. Na druhou stranu by se mi po osazení výkonnější grafiky nebo procesoru nemělo v budoucnu stát, že pasivní chlazení nebude stačit, což by mě fakt naštvalo

.
Zbývá mi vyřešit jestli chci mechaniky schovat nebo přiznat, kam umístím regulátor otáček, osazení expy, pantů a pár dalších drobností. Ty ale můžu dodělávat až za pochodu.
Za pěkného počasí strávím asi víkend na zahradě. Pokud ale bude hnusně a seženu materiál, tak zalezu do dílny a začnu něco vyrábět. Teď nevím, co si mám přát víc

.
WCPC_v5_o1.jpg
WCPC_v5_d1.gif
WCPC_v5_d2.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.