diky za reakce
Dávat 8k do PC beden se mi fakt zdá hloupost. Ale to si musíš rozhodnout sám.
Proto sem pisu... abych ty prachy nevyhodil a koupil bud za 8 a nebo i za min nejaky rozumny repro -> cena/vykon
Takze mam v podstate dve ,,nejlepsi" varianty ::
Yamaha RX-V367 / 397 okolo 5 000-6000,-
Heco Victa 300 okolo 2 000,-
/
Heco Victa 301 okolo 4500,-
takze bud 7 000-8 000 nebo 9 500 - 10 500
+ optickej kabel +- 500,-
repro se mi ale zdaji celkem ,,levne" na to, ze reciever stoji tolik..
a druha varianta , kdybych chtel "dunivky" k PC jsou tedy ty Logitech Z906 jestli to chapu dobre..
7 900,-
+ optickej kabel..
Napis co a jak poslouchas. Ja si treba neumim predstavit ty Victy 300 jak rvou nejaky metalovy koncert, zvlast na 20 m2. (Onkyo by to davat mohlo, protoze ma woofer)
vsehochut ale nejvice neco tvrdsiho. obcas i nejakej ten drumec. u uceni posloucham soundtracky. hry hraju nejvic strategie a fantasy RPG a filmy mam rad akcni, fantasy a zbytek tak rovnomerne..
btw jak uz jsem psal, zvukovku mam integrovanou, na to je taky potreba myslet, kdybych mel kupovat..
de o to že za 8k už můžeš postavit rozumně hrající 2.0 sestavu s možností libovolného dalšího rozšíření a nebo koupit něco jako Nerdis a prostě si říct že mi to stačí
v tech 2.0 sestavach se prave vubec nevyznam, proto se drzim jen toho, co jsi zde uz doporucoval
jde o to zda bude 2.0 vyhovovat mym vyse napsanym pozadavkum.. dle toho co tu pises se zda jakoby 2.0 byly skoro ,,bez basu"
...prostě si říct že mi to stačí
to prave nechci, to bych si novy repro nekoupil, kdyby jsem si mel rict ,,tak aspon neco"
u mych nynejsich sestav se mi nelibi nevyvazenost pri vyssich hlasitostech - bud moc vysoke vysky nebo moc vysoke basy..furt si s tim musim pri zvyseni hlasitosti hrat, hlavne vecer, kdyz ostatni spi

(repro hraji lepe spis z vetsi dalky(slysim i lepsi kvalitu basu), nez kdyz sedim u pc a mam basak pod stolem a posloucham hudbu, to spis slysim ty silny vysky a duneni u nohou-> to by mohly resit prave ty 2.0, ze by hral zvuk primo ,,na me")